IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Tapahtumat
Perustettu
11.12.2006
Tilastot
Käyntejä: 3 444 (1.7.2008 alkaen)
Koko
273 jäsentä
Tyttöjä: 139 (51 %)
Poikia: 134 (49 %)
Keski-ikä
35,3 vuotta
Otos: 205 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 34,8 vuotta
Poikien keski-ikä: 35,9 vuotta
Ylläpitäjä
SFX

Jäsenet (273)

nella^RuzkipaussiesjiMurre_BurijksdMake|86|[emm|NaikolB1hl1sA1SS1Höhlä-||näPaduu-ane^
« Uudemmat -

yoyox-RMJ 17.06.-21.06.2009Luonut: yoyox-Keskiviikko 08.07.2009 15:44

Keskiviikkona saavuttiin Astan kanssa leirintäalueelle joskus 20.00 aikoihin, kun liian pitkä matka rautieasemalta kirjurinluodolle oltiin saatu käveltyä. Sitten alkoikin teltan pystytys joka onneksi kävi ihan kädenkäänteessä, helppoa kuin mikä. Päätettiin ottaa muutamat erään henkilön suostuttelujen kautta ja myöhemmin illasta lähettiin vähän asuntovaunuilee, ku meidän teltalla ei ollutkaan niin kiva hengailla.

Torstaina aamupäivästä oli aivan loistava ilma. Kaikki kärventy, toiset enemmän ja toiset vähemmän mutta kumminkin. Laura saapui paikalle juuri ennen teräsbetonin alkua ja päätti tuoda sitten vähän huonomman ilman mukanaan, onneksi sää ei missään vaiheessa estänyt bändien katselua. Käytiin katsomassa Teräsbetoni, Klamydia, Apulanta, Nightwish ja muutamasta keikasta on erikseen mainittava pikkasen. Apulanta veti koko festarien parhaimman keikan, odotin sellasta peruslaimeeta sopaa niin kuin apulanta tarjosi viimeks, mutta ei jumalauta sehän olikin ihan mieletön ja omakin fiilis oli taivaassa. Kiitos Asta tästä keikasta, se oli jotain aivan huippua. Nightwish oli sellanen jota oikein odotin näkeväni, mutta täysin pettymys. Oli siellä muutamat biisit ihan onnistuneita ja sai mut vähän nostaan tunnelmia, sekä Anette lauloi ihan hyvin mutta jotain todella tärkeää siitä jäi puuttumaan, enkä siis jäänyt kaipaamaan lisää. Oikeastaan siellä ooteltiin jo että koska oikein pääsee lähteen pois. Ja siitä sitten taas vähän asuntovaunuilemaan.

Perjantain ensimmäinen bändikatsaus olikin sitten Antti Tuisku joka toimi kuin unelma. Ilma ei vieläkään ollut kummoisempi, vähän vettä tuli mutta, ei voi muuta sanoa kuin että kannatti todellakin lähteä ihan jo pelkästään tämän takia sinne kolmeksi päiväksi. On siinä Antin esiintymisessä vaan jotain niin henkeä salpaavaa ja koko ajan se kehittyy parempaan suuntaan. Ainakin täällä oltiin saatu kaikki ylimääräinen häseltäminen lavalta pois. Sanat eikä tunteet eivät riitä kertomaan kuinka onnellinen ja lämmin olo oli kyseisen keikan aikana. Stratovarius olikin sitten seuraavana meidän listalla ja sinne tulikin jo vähän kiire lähteä, kerkesin juuri ensimmäiseen biisiin mukaan kun Laura tuli vähän myöhässä. Biisit olivat aika tuntemattomia mulle, mutta keikka oli kokonaisuudessaan aivan mainio. Uudestaankin voisi joskus katsoa. Asta oli tässä vaiheessa jo valmis nukkumaan. Myöhemmin yöllä aloin olla itsekkin aika sekasin joten ei paljon muistikuvia ole jäänyt Frederikistä, mutta sitähän me Vilin kanssa oltiin katsomassa kun Laura ja Käpä oli lähteny kattoon tehareita, taidettiin mekin siellä käydä mutta nopeasti palattiin takasin ja sitten luovutettiin kun missään ei ollut mulla hyvä. Nyt luovuttiin asuntovaunusta, mutta ei omaan telttaan vaan muitten. Ainiin, tuli muuten nähty Popedaltakin se 4 biisiä.

Lauantaina tulikin sitten nukuttua niin pitkään (oikeastaan myös sen vesisateen takia) että ensimmäinen ja ainut päälavan artisti joka tuli käytyä katsomassa oli yö ja sekin soitti jo sunnuntai puolella oikeasti. Yhteislaulut bändin kanssa olivat niin hienon kuullosta, että ihan ikävä tulee sitä keikkaa. Todellakin haluan nähdä uudestaan, bändi muutekin veti todella hyvin ja osasin melkein jopa kaikk kappaleetkin. Mä niin tykkäsin tästä. Ennen yötä tulikin sitten nähtyä jotain Orkideaa ja Lord estiä sekä Heikki L ja Asaa jotka ei ihan olleet se mun juttu, mutta kai sitä vähän kaikkea pitää kokea jotta voi jotain sanoakin. Vietettiin loppuyö siellä "tanssilavalla" ja minä jopa olin selvinpäin, bileet. Ei vaan yksinkertaisesti enää jaksanut. Teltoille kun saavuttiin, ei kauan mennyt kun nuuskamuikkuset tulivat kylään ja mä nukahdin.

Sunnuntaina erottiin Astasta ja lähdettiin autolla kohti tamperetta, kun kyyti kerran saatiin. Olin aivan poikki ja valmis kotiin nukkumaan. RMJ oli aivan huippu, joten ensi vuonna todellakin uudestaan! Kiitos kaikille, jotka osallistuivat mun RMJ:n viettoon, oli parasta pitkään aikaan. Ainoat asiat jotka jäivät vähän harmittamaan oli Paula Koivuniemen sekä Hunksien keikkojen missaaminen ja Uniklubin aikana oli oma uniklubi menossa.

ps. Aikuinen nainen mä oon http://areena.yle.fi/video/271730 n. 6 minsan kohdalla.
keskiviikkona tarvii mennä taas töihin :(
juhannus meni hyvin, torstaina ajettiin västilään saunomaan ja grillaamaan. Jekkukin päätettiin ottaa mukaan, mutta se ei erityisemmin ihastunut koirakaveriinsa könttiin, vaan seurasi minua joka paikkaan, sillä seurauksella, että molemmat koirat seurasivat minua joka paikkaan...

perjantaina jatkettiin sitten seuraavalle etapille, eli mökille lahdesjärven rannalle, koira mäni sanna-tädille hoitoon ja oli käynyt sannan töissä mummoja piristämässä :). kokkoa koitettiin kovasti väsätä, mutta ei siitä oikein mitään tullut kun puut olivat märkiä, mutta eipä toisaalta poltettu mökkiäkään, hyvä niin.

la nukuttiin hieman pommiin ja noustiin ylös vasta yhden aikaan, hieman siis tuli kiire. sitten otettiin suuntima kohti poria ja rmjtä. oli hyvä päivä, hyvää seuraa ja ei se sääkään niin kehno ollut kuin olisi voinut olla, aurinko ainakin yritti parhaansa.

tänään samoilin muutaman tunnin ideaparkissa ja ostin uudet juomalasit, en niitä joista olen jo kauan haaveillut, vaan hieman halvemmat...ehkä vielä joskus...sain jopa pidäteltyä itseni ostamasta lisää vaatteita, vaikka kaikkea houkuttelevaa näinkin. huomenna leffaan katsomaan jätä se! keskiviikko ja koko loppuviikko iltavuoroa, eli toisinsanoen tuskaa, lauantain vapaata lukuunottamatta. tottakai nyt sitten paistaa, kun meikäläisen loma loppuu...
RMJ 09.

Piti soittaa eniroon pari kertaa, ku joku väitti että Nicole Kidman on kuollu ja sitte piti tarkistaa että eihän Anna puulla ole lapsia (ei ole!) Ja sitte kysyttiin huomisen säätä.

oli kivoi naapureita enkä nähny Antti tuiskuu nyyyyh.

PS. MUN KIERREPILLI JÄI NIIDEN TURKULAISTEN POIKIEN AUTOON, TAHTOSIN SAAHA SEN TAKAS KU SIIN OLI NIIN KIVA NALLEPUHKII.

PPS. ikävöin sitä että mulla ei oo täällä kotona kettää puhumassa kivalla murteella :/

PPPS. tarvisin hierojaa, anyone?

PPPPS. mun kaikki kamat pöllittiin lallallalaaaa.

``NellyRMJ, SUOSITTELEN! :DDLuonut: ``NellyLauantai 20.06.2009 22:15

OLI NIIIIN HYVÄ BILEEET!!!!
(paitsi et sato melkeen kokoajan..:D so what!)
Kaikki oli niiin hyviii! (ja mä olin niin hyvis..:D)
Olin Paula Koivuniemen keikalla niiiin true paulafani..joo:DD
cheekin keikkaa oli kiva kattoo litimärältä pöydältä(8
oltiin nooran kanssa sydänlasipäitä!<3



KAAAIKKIII NUOOOREEET TYYYPPIIIITTT TAHHTOOOOO OLLLAAAA SEKKAAAAIIISIIIIN!

jokulaura[Ei aihetta]Luonut: jokulauraLauantai 20.06.2009 02:24

Kierreltiin Teresan kas vähä Porii ja kuultii ku Cheek veti siel jotai :DD
Erotettiin ainaki Liekeissä,Kurkipotku ja Mitä tänne jää :DDDD
Sit se huusi siel jossai vaihees suuripiirtei kokoaja Hei,hei,hei ! Mikäköhä se oikee oli ? O.o
Mitä lähemmäs mentii,sitä huonommi kuulu..Mut Shelli tykön kuulu aika hyvi : ))
Nyt o housut ja sukat iha märät ;DDD
Tänää lähetää RMJ:iiihi :P
Jos vaa joku juna ees suostuis kulkee !
Tulee kyl niiiin mahtava reissu! <3

&lt;sydän&gt; Med Janisa ja Sanna &lt;sydän&gt;

Pitäkää kaikki ihanat ihmiset hyvä Juhannus ja älkää teloko itteenne :D
Ja kaikki joiden numeron omistan ni varokaa, VOI tulla semmosii humalapuheluit :D

Nyt pitää mennä pakkaa loppuu ja sit lähtee kohti PORIA !
Jenna kiittää ja kuittaa ja tulee sunnuntain sit kertoo mitä kaikkee jännää kävi :D

Hen-na|JU-HAN-NUSLuonut: Hen-na|Torstai 18.06.2009 04:00

TÄNÄÄN aamupäivällä kutsuu RMJ ja leirintä ! jejee. ADIOS! :)))))))))))))
tai siltä musta ainakii tuntuu, HITTO HUOMENNA!!! Pori räjähtää ja ja jajajaajajajajajjajajaj!!!!!!!

paras juhannus IKINÄ tulossa.

Mitämekkoiottaisinmukaanapua? :D

Jebaane[Ei aihetta]Luonut: JebaaneKeskiviikko 17.06.2009 17:21

HUOMENNA !!!! &lt;tuuletus&gt;

Vajokki<3Luonut: VajokkiKeskiviikko 17.06.2009 17:21

HUOMENNNAAA ! ei jaksais millää oootttaaaa !
Aamul pitäs lähtee junal (jos ne nyt suostuis kulkee) :D
viel pitää pakkaa ja juosta joka paikkaa hoitaa kaikki tärkeit juttuij (:

RMJ - 09 <3
Med Janisa ja Sanna <3
TULEE KIVOI JUHANNUS IKIN ! <3

« Uudemmat -