IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Mielipiteet
Perustettu
22.12.2006
Tilastot
Käyntejä: 552 (1.7.2008 alkaen)
Ylläpitäjä
elintarvike
« Uudemmat - Vanhemmat »
joo taas kiitos vaa YTV ku bussit hajoo pellonkeskellä.

onneks ei ollu ku se päälle 12 astet pakkast =)
netta sentää pelasti uljaalla fordillaan!<3

ps. VOIVITTU pitää lukee ruotsii ASDASD :<

lindaw][Ei aihetta]Luonut: lindaw]Tiistai 29.09.2009 09:21

eile ku olin valois,nii bussi tuli ja ajo punasii päi : O sit se kopautti sil kyljellää mua kyynerpäähä,auts:s

s-mies[Ei aihetta]Luonut: s-miesMaanantai 01.09.2008 20:43

Tuossa 18:30 Elielinaukiolta lähteneen 360:n kuski ajatteli alkaa vittumaiseksi ja päätti, ettei meikäläisen taittopyörää saakaan kuulemma kuljettaa bussissa. Ei auttanut tieto, että tällaisen viemään tilaan menee ehkä neljännes lastenvaunua eikä pieni infous siitä, että joka helvetin liikennevälineeseen on tähän asti kelvannut enemmän kuin hyvin, ja että juuri tämän munamankelin voi ottaa vaikka syliin jos siltä tuntuu. "Ei voida tuoda polkupyörä" oli fiksuin kommentti tämän tampion suusta. Kiitti vitusti, sillä bussilla olisin päässyt melkein kotiovelle mutta nyt pitää kiertää. Menin nimittäin viereiseen bussiin ja kävelin suoraan sisään kuskin tervehdyksen saattelemana.
Jos olisin saanut jo sen pari kuukautta sitten tilatun laukun tolle, olisin voinut käväistä pihalla pakkaamassa fillarin ja tulla sitten uudestaan. Mitäköhän siihen olis keksitty vastalauseeksi?

EDIT: Just just. 362A:n kuski ajoi pysäkin ohi, kiitos tästä.

s-miesVihaan: hkl & ytvLuonut: s-miesTiistai 24.06.2008 12:19

Aikatauluun 9:02 lähteväksi merkitty bussi 39 ei sitten tullut ollenkaan, eikä toiselta, suht vilkkaan Vihdintien varrella olevalta pysäkiltä ole kohta varttiin mennyt yhtään mitään. Kiitoksia vaan taas kovasti otsikoissa mainituille tahoille, näin ihmiset ajetaan yksityisautoiluun.
« Uudemmat - Vanhemmat »