IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Terveys ja elämäntavat
Perustettu
27.12.2006
Tilastot
Käyntejä: 2 341 (1.7.2008 alkaen)
Koko
35 jäsentä
Tyttöjä: 21 (60 %)
Poikia: 14 (40 %)
Keski-ikä
31,9 vuotta
Otos: 24 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 31,1 vuotta
Poikien keski-ikä: 32,8 vuotta
Ylläpitäjä
Johtaja_Jurmu
Valvojat
mystique8, -FB-, Jati_, jusky_81, iinkku, macacinha

Jäsenet (35)

Jati_[Niinuska_]^_Jamppa_^Smg^mhuggikadiimangoemouseBaldeTiiiu_DelarionJensquuJohtaja_JurmuHhessuminja_marikamystique8Miia|
« Uudemmat - Vanhemmat »

IISAIISA-no oli taas lallisLuonut: IISAIISA-Lauantai 21.02.2009 12:31

hyvää musiikkii, hyvää porukkaa, hyvä fiilis

"wiiu wiiu wiiu wum" vai mite se meni :D

JA AIVAN VALTAVA KIITOS SANTULLE HÄNEN LOISTAVASTA
ILTASADUSTA KIVENHAKKAAJASTA :))
"ja pim.."

ja muutenki kiitokset kaikil hyväst meiningist :)

ei mittää pahempii ongelmii tullu,
mitä ny napakoru hävis jonnekki joskus ja jotai piänt rähinää

äney: "hei iisa siskollas taitaa olla ongelma"

"miehet huutaa mulla ei seiso naiset huutaa mulla ei kostu " -klamydia
:DD
On taas se aika vuodesta kun JJ vetäytyy julkisuudesta piilopirtille. Läpi vuoden jatkunut kova menestyminen pelirintamalla ja bisneksissä vaatii myös kovan tason rentoutumista. Kesä avataan todenteolla vasta mökillä, siellä lotrataan perinteisesti jyhkeästi Pepsillä ja HK-nuotio on tulilla 24/7. Matka sinne taittuu tietenkin Tunturilla. Mikään ei kerro paremmin kesästä kuin soiden, metsien ja lehmänpaskan jykevä tuoksu. Matkalla morjenstan Jokijärven ja Tyrämäen mansikit ;-) Minulle on tullut paljon yleisöpalautetta, että mitenkäs suu sitten pannaan mikäli Pepsi pääsee loppumaan? Voin vakuuttaa, että Pepsiä ja HK:ta riittää, siitä pitää huolen legendaarinen kyläkauppa Soronen. Ensimmäistä kertaa tänä vuonna pääsen oikeasti irti kaikesta turhasta. Ei tietokonetta, internettiä, telkkaria, sähköä, juoksevaa vettä jne, wuhuu! Moinen "alkeellinen" elämä painii aivan eri sarjassa kuin normaali elämä. Säälin ihmisiä jotka eivät sitä tajua, sekä säälin myös heitä, jotka sanovat mökiksi sellaista tönöä jossa on sähköt, juokseva vesi ja kaikki "mukavuudet". Eipä käy kateeksi kahden talon loukkuun jääneitä... Mutta kukin tavallaan ;) Pian suuntaan Tunturin keulan kohti Tyrämäkeä, matka taittuu reilussa tunnissa. Jos ilmat sallii on vuorossa pian perinteinen kesän avaava naku-uinti, auringonottoa, saunavesien kantamista, jykeviä löylyjä, lokkien vikinää, samoilua maisemissa sekä kaikkea sitä, mitä ihmisen elämä tulisi olla säännöllisemmin. Ei se ole pelkkä sanonta, ennen moni asia oli paremmin! Kun sen kerran huomaa, sitä osaa arvostaa enemmän.

Ainiin, mikäli jollakin on jotakin maailmaa mullistavaa asiaa/pisneksiä minulle, niin näppäilepä luuriin Tyräjärven suuntanumero ;) Onneksi kentät ovat aika vähissä yleensä ;) Niin ja luotettavimmat sisäpiiriläiset willkommen! Tunturin peräkontti on lastattu täyteen Pepsiä!

Edit:
Otin vähän liikaa arskaa ja nyt kolottaa :(
« Uudemmat - Vanhemmat »