IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Paikkakunnat ja alueet
Perustettu
Ennen yhteisöajanlaskun alkua
Tilastot
Käyntejä: 10 104 (1.7.2008 alkaen)
Koko
308 jäsentä
Tyttöjä: 130 (43 %)
Poikia: 178 (57 %)
Keski-ikä
36,0 vuotta
Otos: 191 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 36,0 vuotta
Poikien keski-ikä: 36,1 vuotta

Jäsenet (308)

GODragonMaikku^^zammilaiskatpaskatsumppispiudeeehäntaPleXAnsku^_^Sibe_CaroCaroMiks-amiggatheniggaEnzymevilberooo_^ruoska
« Uudemmat -

SoffiiaROAWRLuonut: SoffiiaMaanantai 16.04.2012 21:14

Huomenna nuorisofoorumi kokous, torstai kulmakarva bisnestä ja Turkuun pitäis mennä, ens viikolla tiistaina Jyväskylään, keskiviikkona Juhana Herttuan pääsykokeet, torstaina koulukuvaus, ja pitäis veljen hiukset leikata :D

Ja Naantaliin pitäis eksyy viikonloppuna... :D

Oikeesti mul on tylsä elämä ja oon kerranki tyytyväinen ku kalenteris on muutakin ku pillerin ottamis muistutuksii.

JA MEINASIN SAADA SYDÄRIN KU VELI SANOS ET MEIST TULEE KÄMPPIKSII KU MUUTAN NAANTALIIN o____O
Huhhu.
Ei sentää.
Ilkkiä kakara.

SoffiiaROAWRLuonut: SoffiiaKeskiviikko 11.04.2012 19:25

Tsämdämdäm Ellan kanssa Ruisrockkiin la-su ja saa nähä eksytäänkö ihan leirintäalueel nukkuu vai mennäänkö sit yöllä naantaliin jatkoihin :D

Jaja kesäl Tuskaan kans !


Kai jotai ihmisii on kans tulos ruissii fiilistelee, vaik mitää mega hyvii bändei ei tänä vuonna olekkaa ? :D PAITSI SUNNUNTAINA ON ROBIN ! OON SALEE ETURIVIS!!!
Naantalin kylpylässä oltiin kullan kanssa ja ruoka oli kyllä hyvää. Altaista sen sijaan puuttui vesiliukumäki, joka oli iso miinus, poreallas sentään oli rentouttava. Henkilökunta oli aika ylimielistä ja kaiken lisäksi osa siitä oli thaimaalaisia, en tykännyt. Kävelemistä oli myös ihan liian paljon laivahotellin ja päärakennuksen välillä. Yökerhoon piti majoittujien päästä ilmaiseksi, mutta silti siitäkin rahastettiin.

Hotellin asiakkaat taas ovat oma lukunsa sinänsä.
Heistä suurin osa oli joko pukumiehiä, varakkaita ja ylensyöneen oloisia eläkeläisiä tai keski-ikäsiä sekoilemaan ja kännäämään lähteneitä sinkkunaisia (ja varattuja pettäjiä). Eli jos elähtänyttä ja oksettavan näköistä puumanaista metsästi, niin Naantalissa niitä riitti. Oli siellä eräskin viiden hengen 40-50v ikäisistä koostuva naisporukka joka oli lähtenyt sekoilemaan.

Noo, toisena iltana heidän seuraansa sitten liittyi lihavahko, leukapartainen arviolta 27-28v juippi joka juotti erästä heistä känniin (vaalea ikäneito), illan mittaan naikkonen näytti humaltuvan enemmän ja enemmän, yhdessä lähtivät ja arvatenkin tuo juippi sitten pumppasi elähtänyttä keski-ikäistä puumaa huoneessaan loppuyön.
Itse en koskisi moisiin pitkällä kepilläkään.

Eräs keski-ikäinen naiskaksikko taas näytti myös vetävän päänsä täyteen viinaa ja haastavan kännipäissään riitaa muiden ihmisten kanssa.
Tarpeeksi juotuaan kyseinen kaksikko sitten suuntasi yökerhon pienelle tanssilattialle ja heidän vammainen liikehdintänsä tuskin muistutti edes etäisesti tanssia.
Hassun näköistä touhua, sain hyvät naurut.:DD Myöhemmin samainen kaksikko nähtiin vielä harhailevan kännipäissään autiossa yksityistilassa sekavan näköisinä.:DD

Itse otin tietenkin kohtuudella ja kun kultani kanssa poistuimme yökerhosta ja kävelimme kohti laivahotellin lukittua ovea, niin näin takanamme kännisen keski-ikäisen äijän jonka pälvikalju hohti siihen osuvissa valoissa lähestyvän meitä hortoillen. Saavuimme ovelle, hoputin kultaani ja mussukka avasi oven ja juuri sopivasti ovi sulkeutui ja meni lukkoon takanamme, tuon kännisen törkimyksen nenän edestä (joka siis oli tarkoituksenikin). Tyyppi vaikutti olevan pahasti humalassa ja sekaisin ja kuului rynkyttävän ovea, tajuamatta sekavissa aivoissaan että se vaati avainkortin.:DD

Mikä sitten saa nuo keski-ikäiset pirkot ja martat sekoilemaan tuolla tavoin? Syyllistymään tosi noloon ja naurettavaan käytökseen ja tekemään siis itsestään ihan täysin pellen. Yksi selityshän on, että he tekevät kolmivitosina, neli- ja viisikymppisinä kaiken sen mikä heiltä jäi mielestään teininä tekemättä.
Sekoilevat siis pahemmin kuin teinit konsanaan, kännäävät ja harrastavat irtosuhteita ilman suojausta. Kaikin tavoin siis itsetuhoista, hullua ja omanarvontunnotonta touhua. Mikä taas tuo väkisinkin mieleen ajatuksen että ovatko he kehittyneet tai kasvaneet mitenkään siitä teini-iästään? Nimittäin kun neli-, viisikymppinen nainen käyttäytyy jopa lapsellisemmin, hullummin ja itsetuhoisemmin kuin teini, on jotain pahasti pielessä.
Silloin ns. henkinen kehitys on jäänyt tapahtumatta.

Summa summarum, Edenin kylpylä hakkaa Naantalin leikiten.:)

HHansku`hmph..Luonut: HHansku`Perjantai 29.07.2011 17:47

joojoo...
15 pvä si sais muuttaa sinne kämppää.. et se o si heippa Mynämäki!
Mut ehk mäki si joskus opin asuun naantalissa :D
http://www.webropol.com/P.aspx?id=401272&cid=31766637
KÄYKÄÄ VASTAAMASSA TÄHÄN KYSELYYN ! :)
Voit vaikuttaa oman kuntasi tulevaisuuteen - parannat siis omaa tulevaisuuttasi
!!!

Kaarina
Lieto
Masku
Mynämäki
Naantali
Nousiainen
Paimio
Raisio
Rusko
Sauvo
Turku

-ssuvisvarokaaLuonut: -ssuvisSunnuntai 20.09.2009 15:17

ens viikonloppuna tää rampapotilas tulee valloittamaan
NAAANTALIN
mikäli Siiri onnistuu raivaamaan huoneeseensa minun isolle valasaltaallleni sopivan paikan

jjanika-HYIIIIIIIIIIIIIIII EWWLuonut: jjanika-Perjantai 18.09.2009 23:32

Naantalin pedarit ja ahdistelijat ja mielisairaat ihmiset on niiiiin ihania :)))))))


Naantali muutenki tämmöne vitun spurku ni ei ihme et tää on täyn kaikkii vitun spurkui.


-.-
Ja Raunistulan kautta Naantaliin
Me hirveet siirtosummat kylvettiin
Tänää oli nii paras pvä ;)
uitii ja tällee :'D
Ja oli tosi piristävää ku käveltii ni jotkut huus ; 'menkää pois, teinihorot' <jännä> Kiitos homot &lt;pusu&gt;

jjanika-[Ei aihetta]Luonut: jjanika-Keskiviikko 15.07.2009 20:32

aaaa vitsi tääl on KUUMA!!!!!




oikeesti paahdun kuoliaaks.


X_______________X
« Uudemmat -