IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Rakkaus
Perustettu
18.2.2007
Tilastot
Käyntejä: 766 (1.7.2008 alkaen)
Koko
1 jäsen
Tyttöjä: 1
Ylläpitäjä
t||4

Jäsenet (1)

t||4
« Uudemmat - Vanhemmat »

HaFaBaAfrica BackwoodsLuonut: HaFaBaTiistai 28.06.2011 05:14

Papalle ja isälle tuli pari viikkoa sitten uusi hevonen.

Africa Backwoods, se on kaunis 3-vuotias tamma, amerikkalaisranskalainen lämmionverinen ravuri. Sitä ei ole vielä opetettu satulalle, mutta mä ajattelin alkaa kouluttamaan siitä ratsua. Tai ainakin totutan sen satulalle.

Niin ja Turon Toru myytiin sille joka myi tuon tamman.
Oltiin Iitun kanssa maastossa ja mentiin aika pitkä lenkki, vähän sellasii intervalli harjotuksia :) Tytsy jakso hyvin ja oli tyytyväinen :D Tammaks muuttu taas ojan tykönä, edes kirjalliset anomukset ei menny perille, oli pakko tyytyä aneluun :PP Kyl hän sit meni ojan yli ja olikin itsestään kovin ylpeä :D Tapahtuman kruunasi se kun Iitu laskeutui Ladyn selästä suoraan oksaan, joka meni sen rats.housujen paikan läpi joku 10 cm ainakin. Siin se oli sit jumis niin kauan et keppi katkes :DDD Mä nauroin niin paljon, et en muista koska viimeks ei oo nauraes henki kulkenu :D

Saraa]](((((((((;Luonut: Saraa]]Maanantai 02.02.2009 18:07

Huomen kattoon ehkä tulevaa vuokralämppäriä. (:
10 vee lämppäritamma. <3
Kuulostaa lupaavalta, mut sen näkee sit huomen. :]

Tänään toosi tylsä koulupäivä ei olis millään jaksanu olla tunneil kun aineena oli (viime keväänä viimeks ylä-asteella) ympäristötietoo, fysiikkaa ja matikkaa. Miten mä oon tosiaankin jaksanu sillon ylä-asteel noit aineit? Ne on niin tylsiä että voi kauhistus, no mut onneks huomen aamul hevosen hoitoo. :] se auttaa asiaa vähän, tätä jaksoo pitäis sit kestää huhtikuuhun alkuun, no joo toivottavsti menee kuitenkin nopeesti. :))

Kohta lähden Hennan kans kauppareissulle ja pitäis ostaa jotain sapuskaa.


« Uudemmat - Vanhemmat »