IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Televisio ja elokuvat
Perustettu
22.2.2007
Tilastot
Käyntejä: 1 119 (1.7.2008 alkaen)
Koko
7 jäsentä
Tyttöjä: 1 (15 %)
Poikia: 6 (85 %)
Keski-ikä
23,0 vuotta
Otos: 7 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 20,1 vuotta
Poikien keski-ikä: 23,4 vuotta

Jäsenet (7)

JääpuikkoWM_NuYiN|lleda_Poetmasaku
« Uudemmat - Vanhemmat »

raudantakoja[Ei aihetta]Luonut: raudantakojaLauantai 28.03.2009 23:30

Aika tarkastaa päivän kuulumiset.

***

Katselin aamulla uusiksi pitkästä aikaa "vanhan" suosikkini John Rambon ja perkele että se oli taas niin hyvä että. Sen verran tulista ja pitelemätöntä actionia se edelleen pystyi tarjoamaan että moista harvoin näkee, sen kummemmin uusissa kuin edes vanhemmissakaan toimintaleffoissa. Hauskaksi tämä maailma on mennyt, kun kaiken maailman michaelbayt sum muut uudet toimintanerot voisi lähettää vaihtoon saman tien siinä vaiheessa, kun vanha kunnon Stallone tulee pistämään paikat kuntoon. Miettikää nyt oikeasti: 2000-luvun kovin toimintasankari on lähellä eläkeikää oleva äijänkoriläs! Ja sitten vielä sanotaan, että nuorekkuus on trendikästä...

***

Rambon katseleminen oikeastaan liittyi suoraan illan kovimpaan juttuun: Kärppien toiseen semifinaaliotteluun Oulun Raksilassa. Rambon lämmittelemänä ja Routasydämen tahdittamana olo oli areenalle mennessä jo valmiiksi mainio ja oli taas kerran helppoa heittäytyä suunnatoman joukkovoiman tunteen, massiivisen andrenaalinipommituksen ja väkivaltaisella energialla koko Pohjois-Suomen sähköistävän jääkiekkopatriotismin vietäväksi.

Ja olihan ihmiset jännittävä peli! Tasaväkistä vääntöä, joka kuitenkin näkyi selvästi kääntyneen Kärppien hallinnaksi. Ainoastaan (jälleen kerran) tyypillinen eteläsuomalainen tuomaripeli piti espoolaiset mukana pelissä, mutta eipä tarpeeksi, sillä takkiinhan heille tuli niin että tuntui. Vielä suurempi häviäjä oli espoolaiskannattajien joukko, joka oli saapunut paikalle lähinnä nolaamaan itsensä oman jyräävän huutosakkimme rinnalle. Paras voitti kummassakin tapauksessa.

Kuten aina, ei äänestäni muutamaan tuntiin ollut tietoakaan.

***

Illan ekoteko tapahtui luonnollisesti kello 20:30, kun kauan odotettu Earth Hour käynnistyi. Siinä sitä sitten kökötettiin tunti kynttilöiden valossa ja täytyy myöntää, ettei tuo missään päässyt tuntumaan. Juhlallisissa merkeissä tempaus kuitenkin otettiin vastaan maailmalla ja mielestäni se on positiiivista, vaikkakin ennen kaikkea symboolinen ele. Mutta siitähän se on kaiken lähdettävä, eikö niin? Ja onhan se toki aina kiva tunnelmapaukku luopua tympeistä sähkövaloista edes yhdeksi tunniksi viikossa ja nauttia hyvästä omasta tunnosta pysähtyen hetkeksi miettimään, mikä on tämän kaiken tarkoitus...

Istuessani lumikasan päällä piharoihujen vieressä tähtitaivasta tiiraillen hiipi mieleeni kummallisia ajatuksia ihmisen ja luonnon erottamattomasta ykseydestä ja siitä, miten suunnattoman erämään armoilla mies saisi todella olla oma herransa.

Mutta äh, eihän sellaisia saisi edes ajatella! Mokomaa roskaa!

***

Maanantaina on taas koeviikko ja systeemiin on taasen totuttava voidakseen pelata sen ehdoilla ja voittaa...

***

...mutta sitä ennen saattaisi lähteä huomenna vaikka teatteriin nauttimaan Jari Tervon tuotannon dramatisoinnista, joka ainakin kuulemani mukaan on ollut varsin tyylikästä tavaraa.

***
« Uudemmat - Vanhemmat »