IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Fanclubit
Perustettu
25.2.2007
Koko
270 jäsentä
Tyttöjä: 95 (36 %)
Poikia: 175 (64 %)
Keski-ikä
30,7 vuotta
Otos: 195 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 30,7 vuotta
Poikien keski-ikä: 30,8 vuotta

Jäsenet (270)

DaisyDukeSpookeyÄndieThePhantomDraftRimpdullahJFMsinkka_KiNGiS87[m-ira]Prasoz-markohehpa_velijartsu^eliinaeNinde^_^TheFirm

Kuvaus

Kyösti Pöysti (äänenä Jani Volanen) on Pasila-piirrossarjassa esiintyvä kuvitteellinen hahmo. Hän on syntynyt 19.9.1975. Pöysti on Pasilan poliisiaseman nuorempi komisario.

● Pöystin tavaramerkki on tutti, jonka syyksi sen käyttöön hän on ilmoittanut antavansa sillä tasoitusta itseään tyhmemmille mutta toisaalta on myös myöntänyt olevansa jättiläismäinen vauva ja että irtotissi suussa näyttäisi tuttiakin typerämmältä.

● Pöysti harrastaa konsolipelejä, klassista rockia ja hän on myöntänyt pitävänsä erityisesti Black Sabbath - Paranoid kappaleesta. Historiallisia lähdeteoksia ja käännöskirjallisuutta ja lisäksi hän pitää Sopranos - tv-sarjasta.

● Pöystiä on usein luonnehdittu hankalaksi ja tunnevammaiseksi. Hän on käynyt ylikomisario Repomiehen vaatimuksesta kolmella psykiatrilla, joista kolmas sanoi Pöystin olevan sosiopaatti ja henkisesti 5-vuotias. Tätä ennen hänellä on diagnosoitu masennus, ADHD, lievää vainoharhaisuutta, elämänhallinnan puutetta, heikko keskittymiskyky, pahasti rehottava yliminä ja ihan vaan puhdasta veemäisyyttä.

● Pöystin on sanottu edustavan kaikkea sitä, mitä poliisin ei tulisi olla. Repomiehen mukaan hän on auktoriteettiongelmainen, piittaamaton, narsistinen, lievästi maaninen sekä näsäviisas rääpäle, joka pitää itseään poliisityön Mozartina. Hän käyttää runsaasti alkoholia ja on usein viikollakin krapulassa töissä. Kyösti Pöystin viisauksia pääset lukemaan tästä!

http://ohjelmat.yle.fi/pasila/hahmot

Uusimmat blogimerkinnät

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.