IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
Ennen yhteisöajanlaskun alkua
Tilastot
Käyntejä: 4329 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 7
Koko
501 jäsentä
Tyttöjä: 357 (72 %)
Poikia: 144 (28 %)
Keski-ikä
29,9 vuotta
Otos: 346 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 29,8 vuotta
Poikien keski-ikä: 29,9 vuotta

Jäsenet (501)

telephonemelsku`ceka^Mazi^nancieSorinDespair^kreeMinttuKinttukyynerpäähänsäTuplakarjuDeLaKumkvatti-Wind-[jemina]ännä|LeLLy-
« Uudemmat -

SorinSekasauna nuorisoleireilläLuonut: SorinKeskiviikko 17.07.2013 03:46

Hmm jännittävää, että tästä on noussut tällänen kohu O_o meidän protuleirillä kukaan leiriläinen ei edes käynyt sekasaunassa :P ohjaajat siellä aina vaan hengasivat keskenään xD näin kanssa ohjaajana vaikka itse en osallistunutkaan sekasaunaan niin en koe, että olisin jäänyt jotenkin ulkopuoliseksi siksi tai että minulla olisi ollut painetta mennä sinne. En sitten tiedä miten 15-vuotias asian kokisi. Meillä oli aikoinaan riparilla sekasauna uikkareissa ja oli se vähän jännittävää. Mutta en muista että se olisi sielläkään ollut pakollista. Käsittääkseni protullakaan saunominen alasti ei ole pakollista. Ei edes oman sukupuolen kanssa. Pakollista on lähinnä peseytyä leirin aikana suht säännöllisesti edes jotenkin xP Onkohan jollain leiriläisellä sitten tullut jotain huonoja fiiliksiä siitä sekasauna mahdollisuudesta vai spekuloiko nyt jotkut ulkopuoliset vaan oman fiiliksen mukaan? O_o Itse ainakin koitan vahvistaa oikean oman valinnanvapauden tunnetta niin, ettei se jäisi pelkästään näennäiseksi. Eikös se protussa ole vähän perusideana se vahvistaa omaa ajattelua? Toisaalta kyl aina vähän sellaset ohjelmat jotka tuntuu siltä et kaikki/lähes kaikki muut osallistuu niin tuntuu vähän tyhmältä jäädä siinä ulkopuolelle.

http://www.kotimaa24.fi/uutiset/kotimaa/11950-prometheus-leireillae-leirilaeiset-ja-vetaejaet-alasti-sekasaunoissa

Update 24.7.2013: Täytyy nyt itse muuten päivittää tätä sen verran et tosiaan ryhmäpaine on kyllä olemassa. Kun sillon jäin koulutuksessa pois mahautumisesta niin kyllä siinä jäi fiilis et jäi vähän ulkopuolelle. Toisaalta pitää löytää tasapaino siinä, ettei kaikkea hauskaa voi jättää poiskaan sen takia, että jollekkin tulee vähän epämukava fiilis(?). Toisaalta sitten tää sekasauna on mielestäni vielä eri luokkaa verrattuna mahautumiseen. Siinäkin voi syntyä ryhmäpainetta, jos sekasaunomisesta tulee se leirin stantardi. Ohjaajat ovat ehkä se merkittävin osa jotka voi oikeasti vaikuttaa asiaan edes jollain tavalla. Sinällään voi vaatia paljon ohjaajilta, jotka usein ovat vapaaehtoisia vailla muuta erityisosaamista.

Miss_PauliProtu on rakkaus. <3Luonut: Miss_PauliMaanantai 04.02.2013 00:44

FoxxyPuistotapahtumaLuonut: FoxxySunnuntai 12.08.2012 12:54

Eli, eilen 11.8 oli Puistotapahtuma, joka on tämmöinen protun tapahtuma :)

No, nähtiin perjantaina steissillä klo 17.00 porukan kanssa (Kasa, Kaisa, Minni jaNicsu ei kyllä päässeet harmiksi paikalle :I) eli mentiin Annille yöksi ft. Peetu, Marissa, Saara, Saska, Onni, Sofia, Kana, Isa, Noora, Linnea, Iiris ja tottakai Anni :'3

Käytiin kaupassa ja syötiin spagettia, juteltiin ja kasattii eläintorni :'D ja NIKO tuli myöhemmin vielä Annille <3<3 jee Niko ^^ ja sen masu on ihanin ;w; oli kivaa, välillä vähän deepimpää juttua ja välillä vaan naurua x) valvottiin puol kahdeksaan kunnes Niko ja Isa lähti, sitten menin nukkumaan sohvalle ja nukuin 30min kunnes kaikki oli pystyssä.

Lähdettiin siinä klo 13.00 aikoihin kauppaan ja siitä sitten Stadin Alppipuistoon kohti Puistotapahtumaa jonne Niko ja Peetu eivät sitten tulleet :( Isakin tuli vasta neljän aikaan perässä. No istuskeltiin oman protuporukan kanssa, mutta näin myös Pinjan joka on meidän lukiossa :D sitten oli Yo 'Man, Yo 'bitch ! Sm-kisat :'3 ja pikku Jaska eli Saska pääs melkein finaaliin !! Go go Jaksa !! Hilluttiin siellä ja naureskeltiin sitten siihen kasiin asti kunnes lähdettiin kohti kotia.

Kiitti kaikille, ootte ihanii ;___; hope so me nähdään pian <3 oli tosi ihanat 'etkot' ja sitten Puistis !!! Mauno loves u all :D
Protun leirikesä on päättymäisillään ja kohta on aika korjata vuoden sato: kesän protutoukkia, joista talven aikana koulutetaan ihania protuperhosia vetämään ensi kesän leirejä. Nyt Sinulla, armas +20-vuotias ystäväiseni, on mahdollisuus päästä osaksi näitä vaihtoehtoisia aikuistumisleirejä:
Jokaiselle leirille valitaan tiimi, johon tarvitaan kaksi aikuista ohjaajaa (väh. 20v) ja uusia ohjaajia tarvitaan koko ajan! Jos minkäänlaista kiinnostusta heräsi, voit suunnistaa osoitteeseen https://www.protu.fi/ tai alkaa pommittaa minua kysymyksillä.
Toivottavasti nähdään kevään koulutuksissa! :D


~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Oon muuten viikonlopun boffaamassa, eli älkää hermostuko jos vastaan vähän hitaasti...

savukvartsiHajotusLuonut: savukvartsiKeskiviikko 07.12.2011 16:21

Yyh. Eikö riitä että koko kesän piinaa? Pitää vielä tulla painajaisina uniin ihan säännöllisesti koko syksyn ja alkutalven. Nyt, perkele, ulos miun päästä!
Ja miten niin en tarvii välivuotta? -.-'

[ane][Ei aihetta]Luonut: [ane]Lauantai 16.07.2011 05:06

juu tulin yhen aikaa kotiin, lähin protulta kesken pois, istuin bussissa klo 20-00. tykkäsin kyl istuu siel bussis mut en tykänny protusta. ilmeisesti mul oli vaan huono tuuri leirin suhtee

Manu95Niittylahti 26.6-3.7.2011Luonut: Manu95Tiistai 05.07.2011 10:10

Ihana prometeus leiri <3

Minulla on kauheen ikävä protu-leirilt niitä ihanii ihmisiä <3, En arvannut että mulla voi olla noin mukavaa yhdellä leiril, mikä kesti vain viikon, mutta siitä tulikin tosi mukava leiri. KIITOS!! Tiimille ja ihanille Leiriläisille Niittylähdessa !!!(en ole kuvassa, koska kuvasin sen )

Miss_Pauli[Ei aihetta]Luonut: Miss_PauliMaanantai 04.04.2011 17:28

Timpurinranta 24.7.2011 - 31.7.2011 :) <3
« Uudemmat -