IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Minä ja muut
Perustettu
29.3.2007
Tilastot
Käyntejä: 1 959 (1.7.2008 alkaen)
Koko
17 jäsentä
Tyttöjä: 16 (95 %)
Poikia: 1 (5 %)
Keski-ikä
26,0 vuotta
Otos: 10 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 25,7 vuotta
Poikien keski-ikä: 28,9 vuotta

Jäsenet (17)

KelZuPIMPPATIMPPAkuosikarkkiShaenti_-hannasd-SubhumanbingleyMjawKalliomursuMipetsuJoannaCowslipaaliavihlo-otus`lindaaaUino
« Uudemmat - Vanhemmat »

vallu-allunyt meinaa häiritteeLuonut: vallu-alluMaanantai 12.12.2011 22:51

Se tunne kun spuge kysyy sulta että ootko tyttö vai poika. ♥

tähtisädetikku--Luonut: tähtisädetikkuMaanantai 01.08.2011 20:24

Oikeesti, kohta en liiku bussilla yksin, enkä kaupungilla. Kaikki spurgut tai muuten vaan hörhöt/ahdistavat ihmiset aina tulee mun luo, tein sitten mitä tahansa................
ON IHAN JEES OLLA IKUINEN SPURGUMAGNEETTI !

Argh. Eka samaan bussiin osuu joq nainen, joka meinas ilmeisesti kaatua, koska se bussi lähti liikkelle sillon q se käveli siinä käytävällä. Sit kauheeta hoilotusta yksiskeen siitä (ilmeisesti bussikuskista ?) että kun itsellä on kaikki hyvin niin telotaan muita ihmisparkoja. Ja jotain pelko perseessä ja alkoholisti saarnaaki tuli siinä ja sit oon sillai eih.

Ja sit sinne tulee joq alkoholisoitunu, vanhalle viinalle haiseva mies. Siellä on istumapaikkoja ja se istahtaa tietysti just mun viereen. Ja mikään ei oo tietenkää pelottavampaa q alkoholisti -ihmiset. Oon saannu tarpeekseni esim. kännissä huutavista ja tappelevista ihmisistä ni mä ... pelkään humalaisii. Se oli vähän hiprakas, mut vaikutti iloselta.

Sit sinne tulee joq sen kaveri seuraavalta pysäkiltä. Sit se köhii just sillee, että ihan q se ois aikeissa yrjötä (kyllä, pelkään myös oksentamista ja sitä, jos muut oksentaa). Sit oon ihan paniikissa siellä sillai aaaaaaaa tahdon pois, koska istuin ikkunapaikalla. Sit ne juopot keskusteli jotai ja sit myös sen ihme hoilottelijanaisen kanssa ja korkkas jonq alkoholijuomanki siellä...

Sitten sniikkasin pois sieltä ni sit se vaa sillai härskil äänel "oho enpäs huomannu, että siellä oli semmonen kaunis neiti". Se siis istu selin muhun siinä mun vieressä.

Sit q siirryin toiselle paikalle sa sanoo kauheen pahan kuulosesti jotai mun paikanvaihdoksesta jaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ja näin käy aina :(:(:(:(:(:((:(:(: ne vaan ilmestyy !!!1111 Hyi hyi.
PS. ROMAANI

tähtisädetikku--Luonut: tähtisädetikkuSunnuntai 19.06.2011 19:23



se tunne q otatte peilikuvii mäkissä, ni joq random mies tulee kehuu teitä kauniiks ja haluu, et otetaan yhteiskuva..................
se eka kuva ei kelvannu sille ni piti ottaa uus.
sit sen jälkeen se vaan katos.....

ps. stella, lol tiiän et arvostat mua et sensuroin sun ilmeen :'DDD

PÄspurgumagneetti ahLuonut: PÄLauantai 07.11.2009 22:30

mun magneettikenttä on taas laajentunu ja vetää puoleensa nyt puutteessa olevien intti/lennostojäbien lisäks myös spurguja, ah.

tänään taas matkavälillä pukinmäki - rekola viereen tuli istumaan, 'miedosti' viinaksilta tuoksuva herrasmies. sain nousut päälle jo siitä pelkästään siitä kun hengitin sen vieressä. tämä kyseinen umpikännissä oleva viisikymppinen sammals jotain - en edes tiedä mitä. kuulosti vähän remun englannilta, mutta silti hämmästyttävän paljon suomelta. siinä se höpis puolet matkasta, kunnes sain päänsäryn, kyllästyin siihen et se tökki mua kyynerpäällä kylkeen ja koitti saada huomion ni lähin lätkii. anyways, luv 'em.

ja tää ei vissiin ollu ees se eka kerta kun näin käy.

mietin minne mun magneettikenttä laajenee seuraavaks, jos on hyvii ehdotuksia niin saa laittaa, et osaan sit varautua.

ps. mun magneettikenttä uppoo myös 12v romanijätkiin, se ykskin on koittanu pokaa mua jo kaks kertaa peräkkäin. please kill me.

ArkiPäivänVarasHmh hyiLuonut: ArkiPäivänVarasTorstai 18.06.2009 05:02

Pitää se ihmisen olla tyhmä, ku seistä tököttää kirkon pihalla venaamassa miestä!
Nii'i joo, katotaan saako se jätkä edes selitystä aikaan.
Voi niin ottaa päähän!

Eka kävellään kirkolle Hennin kans, sitten tien yli juoksee musta kissa ja molemmat rupee sylkee olan yli (tai no varmuuden vuoks kahen, koska ei me muistettu, että kumman olan yli pitää sylkee), ei me olla taikauskosia, mutta jotenki oli vaan karmivaa, ku oli ihan hiljasta ja sit musta kissa jolkottaa tien yli.
Nojoo, sit joku spurgu(?) käveli kylält päin ja kiersi sillai hienosti kirkkoo ympäri meitä kohti, lähettiin litoo siitä sitten vähän kauemmas.
Okei, ahajoo me kadotettiin se spurgu jonnekin. Ällötti olla siin kirkon alueel, ku ties minkä puun takaa se örkki ois voinu hypätä. Hyi.
Sitten se pahuksen kissa jolkotti taas tien yli ja armoton sylkeminen alko samantien.
Sitten käveltiin himaan päin, niin pikkupikkuriikkinen päästäinen käveli siin autotiellä kävelytien reunan vieressä. Laitoin sit jalan sen mönkiäisen eteen ja se pomppas mun kenkää hyväks käyttäen kävelytielle ja siitä se juoksi sitten metsään.
Siit siin viel jotain venailtiin ja sit lämpimään himaan sen jälkeen<3

Joo, en mä oo pettyny, mä oon saatanan vihanen! Neljä tekstaria lähetin sen venailun aikana ja nollaan sain vastauksen.

_ArkiPäivänVaras_

Ps. Vittu.

|sannu|[Ei aihetta]Luonut: |sannu|Lauantai 09.05.2009 19:28

baby dont hurt me no more(:
25€

Vekamo[Ei aihetta]Luonut: VekamoPerjantai 20.03.2009 22:43

moi oon leka nykyään et sillälailla.

karkk][Ei aihetta]Luonut: karkk]Lauantai 21.02.2009 17:58

siis oonhan mä aina tienny et noi ebban vanhat tulehtuneet vakio-asiakkaat on puutteessa, mut toi eilinen oli kyllä kaiken huippu :D

joku random spuge: paljon maksaa?
mä: mikä??
spuge: no pillu!

sai spuge kyllä kuulla kunniansa ton jälkee :D:D
« Uudemmat - Vanhemmat »