IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Harrastukset
Perustettu
16.4.2007
Tilastot
Käyntejä: 312 (1.7.2008 alkaen)
Koko
10 jäsentä
Tyttöjä: 2 (20 %)
Poikia: 8 (80 %)
Keski-ikä
24,1 vuotta
Otos: 4 jäsentä
Poikien keski-ikä: 24,1 vuotta

Jäsenet (10)

MikheeMagicalmushroomTally123nabooswivesgongariOngoingbbukkis--JJK--
« Uudemmat - Vanhemmat »

amplitudeTarina TullistaLuonut: amplitudeTiistai 08.09.2009 14:32

Tilasinpa eräänä iltana netin kautta vesipiipputupakkaa runsain määrin (900grammaa yhteensä). Hinta oli melko huokea, postikuluineen vaivaiset 80dollaria, eli noin 55euroa.

Tänään aamulla tuli siten kauan odotettu lappu postista, mutta sen kylkeen olikin niitattu mukava muistutus Tullilsta. "Noudetaan Tullista".

Sup, sup, pyörällä Tullille ja tullitäti avasi paketin. Selitin mitä paketissa olevat tarvikkeet ovat. Tarkistivat listasta että tavara todellakin on sitä. Hetken jo luulin että pääsen iloisesti kotiin maistelemaan uusia makuja. Vaan eipä niin käynytkään. Tullitäti teki laskelmia ja päätyi mukavaan loppusummaan: 184,13euroa maahantuontimaksuja, veroja ja muita silmäänkusemistemppuja. 55euron lähetykselle maksuja 184,13euroa. Mukavaa.

Hassua oli myös se, että kiinnostuneita oltiin vain tupakoiden painoista, ei hinnasta, jotka nekin laskettiin aika jännästi, ja lisäksi huomioon ei otettu sitä, että 50grammassa vesipiipputupakkaa ei todellakaan ole 50grammaa tupakkaa, vaan oman osansa painosta vievät molassit ja muut härpäkkeet.

Kiitos Tulli kun pilasitte päiväni, rakastan teitä.

PS: Lähetin paketin takaisin, ei ihan ollut rahaa maksaa moisia maksuja, varsinkin kun eilen sain hammaslääkäristä mukaani kolminumeroisen laskun.

UPDATE!: Lisätty kuvakaappaus myyjän lähettämästä vastauksesta kun laitoin sähköpostin ja kerroin tilanteesta.
« Uudemmat - Vanhemmat »