IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Minä ja muut
Perustettu
30.4.2007
Tilastot
Käyntejä: 721 (1.7.2008 alkaen)
Koko
13 jäsentä
Tyttöjä: 12 (93 %)
Poikia: 1 (7 %)
Keski-ikä
31,9 vuotta
Otos: 10 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 31,9 vuotta
Poikien keski-ikä: 32,6 vuotta
Ylläpitäjä
Laurinzzio

Jäsenet (13)

_CheyennechickLaurinzzioG_N_GNemiyshenkk[A]JasbuNinxxMarjoluv{tms}^^^Em[taiger]
« Uudemmat - Vanhemmat »

RaskNaksAmpiainen duunas bonginLuonut: RaskNaksLauantai 07.06.2014 19:28

Kesä ja kärpäset. So what! Antaa niiden pikku pörriäisten surista ja hieroskella käpäliään yhteen kuin suurta suunnitelmaa hautoen. Kesä ja ampiaiset. Hyi helvetti! Ennen en vain voinut sietää ampiaisia, mutta vuosien mittaan olen tajunnut, että minulla on suorastaan ampiaisfobia.

Kohdatessani ampiaisen minulle tulee ahdistava olo ja alan miettiä kaikkia vaihtoehtoja miten pääsisin nopeasti pois tilanteesta. Kesä on hienoa aikaa, mutta fobiani kyllä selkeästi vaikuttaa käyttäytymiseeni. Jos ampiainen eksyy sisälle, minä olen se viimeinen ihminen, joka sen saattaa takaisin pihalle. Ryntään välittömästi toiseen huoneeseen ja laitan oven kiinni. Joskin on käynyt myös niin, etten pysty liikkumaan mihinkään ja olen niin sanotusti kauhusta jäykkänä.

Itseäni on elämäni aikana pistänyt ampiainen vain kaksi kertaa, mutta en ole varma onko tässä ollut tarpeeksi aineksia fobiani alkuun. Mitään traumaattista kokemusta ei ole noiden ärsyttävien, joskin luonnon kannalta tärkeiden pikkuotusten kanssa sattunut. Edes kimalaiset eivät aiheuta niin suurta paniikkia kuin ampiaiset.

Uskon kuitenkin, joillakin olevan vielä voimakkaampi fobia ampiaisia kohtaan, joten sikäli asia ei suinkaan pilaa kesääni, korkeintaan rajoittaa nauttimistani siitä. Toisinaan kuitenkin tuntuu, että nuo surisijat oikein vaistoaisivat pelon ja lentävät (lue: hyökkäävät) porukoissakin juuri itseäni kohti. Noh, tällaisilla helteilläkin pidän ikkunat ja parvekkeen oven kiinni, sillä tiedän etten yksin ollessani saisi mitenkään sisään eksynyttä ampiaista pois huushollista.

Traumaattista oli myös viettää hiihtolomaa eräänä talvena kesämökillä. Talvella luonnollisesti fobia on jäänyt taakse ja nautin ampiaisettomasta vuodenajasta täysin rinnoin. Kuitenkin nukkuessani mökillä alkoi jostain katoin rajasta kuulua tuttua surinaa ja sieltä lehahti muutama tokkurainen ampiainen. Eikö talveenkaan voi enää luottaa?!

Päivän biisi: Heikki Salo - Ampiainen

VANITYVIVIANsniffen.Luonut: VANITYVIVIANKeskiviikko 28.07.2010 22:18

tulimpas tästä taas äsken lääkäristä (
:
no okok ei ollu kivaa :<

emmiski-TULKAA TAPPAMAAN TOI PETO !Luonut: emmiski-Maanantai 03.05.2010 19:45

Kivoja ovat ampiaiset. Söpöjä ja nätisti lentelevät ympäri huonetta. Koira ja ampiainen, eläimiä ovat molemmat, ampiainen ja koira. Koiraakaan ei tapeta jos ihmistä puree, ampiaisen tappaminen myös väärin. Väärä teko on ampiaisen tappo. Viaton pieni ampiainen. Lentelee siinä huoneessa kiltisti.

puffy[Ei aihetta]Luonut: puffyLauantai 16.05.2009 23:53

voi yhyyy
mökillä
;___________;
täällä on ollu
ampiaisia tylsää ampiaisia ampiaisia tylsää ja ampiaisia

kaks kuollutta ku tultii ja neljä tullu sisälle ja kaks oon myrkyttäny
nyt tääl haisee ihan hyönteis myrkky

AAHHA iskä on pettyny muhun ku kiljun tääl aina ku nään ampiaisen
aahahahah olen niin neiti 8)

muteisemitää
nyt on hiertymät kantapäis
ja katon tääl pelkokerroint ihan jeejee

♥ mut sungmin on ihan söpö jooo ♥

juuli\[Ei aihetta]Luonut: juuli\Perjantai 08.05.2009 17:56

TAPOIN TÄNÄÄN AAMULLA ELÄMÄNI ENSIMMÄISEN AMPIAISEN!

....olipas jännää!
« Uudemmat - Vanhemmat »