IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Muoti ja bileet
Perustettu
9.5.2007
Tilastot
Käyntejä: 769 (1.7.2008 alkaen)
Koko
2 jäsentä
Tyttöjä: 1 (50 %)
Poikia: 1 (50 %)
Keski-ikä
30,1 vuotta
Otos: 2 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 34,5 vuotta
Poikien keski-ikä: 25,6 vuotta
Ylläpitäjä
Irene_Raikas

Jäsenet (2)

Irene_RaikasAngelingus_Aer
« Uudemmat - Vanhemmat »

NuqumanEipa pitanytkaan paikkaansa...Luonut: NuqumanLauantai 23.08.2008 21:36

Meinaan se, etten tulisi nettiin enaa talla reissulla... Pitihan se tulla tutkimaan Lontoon nahtavyysmahdollisuuksia. Eika kylla hyvalta nayta. London Dungeonista tuli luettua sellaista huttua TripAdvisorin sivuilta, etta jyrahtaa! WTF? :D Mutta siis, sinne tuskin olemme matkalla ALICEDin kanssa talla reissulla. Madame Tussaudin vahakabinettiinkaan kovin moni tuolla sivulla ei ollut tyytyvainen, mutta sita nyt ehka pitaa viela harkita. Onhan se sentaan kerannyt nimea jo jonkun verran...

Hotelli on kylla enemmankin hostelli, tai jopa paskelli, niin kuin eilen innostuttuani huudahdin. :) Telkkarin kuva on sekaisin kuin rysan paalta kiinni jaaneen parin hiukset, parvekkeen ikkunassa ei ole lukkoa ja siivooja kay raplaamassa oven lukkoa joka aamu kello 11. No, okei, ehka sita vois vahan aikasemminkin herata, mutta kyllahan se kypsentaa, kun heraa siihen, etta joku hispaano rapsuttaa seinan raossa... Vastaanoton henkilokunta koostuu luolamiehista ja -naisista, jotka lykkaavat helisevan muoviantennin kateen, kun television signaalista vahankin avautuu. Varsinainen antennikaapeli on muuten paikattu ilmastointiteipilla. Koko henkilokunta tuntuu olevan aika kujalla palveluasioissa ja naispomo on kuin joku kuiva korppu. Tama kyseinen leivankannikka kinusi meilta deposit-maksun jo ennen kuin olimme paattaneet asettua kyseiseen hotelliin. Bjargele! Lisaksi meille kaupattiin neloskerroksesta kahden hengen huonetta, vaikka siella ei taman korpun mukaan ole sellaisia. No, kyllahan tuolla asuu ja on ainakin keskustan lahella.

Brightonissa pitaisi kayda kylla tassa paivana eraana. Siella on aika kuuluisa laituri, jossa on huvituksia ja kauppoja ja muuta himpulaa. Lisaksi Harrod's ja Hamley's taytyy kayda dseggaamas. Hyde Parkissa on muuten aika rutosti oravia. Toivottavasti ei ole oravasti ruttoja kuitenkaan... Olipas lame. Mutta nuita oravia pitaa kylla paasta syottamaan. Ostaa tuosta jonkun pikku pahkinapussukan ja ravayttaa oravien kuonojen eteen, niin etta tuntuu! Viime kerralla yksi orava tykkasi pahkinoista sen verran, etta alkoi kiipeilla jalkoja pitkin ylos. Se oli nastaa. Taytyy yrittaa toistaa se.

Nyt rupean paneutumaan suunnitelmien tekemiseen. Jotain pitanee kehittaa. Tsaukki taukki!
« Uudemmat - Vanhemmat »