IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Muut
Perustettu
28.5.2007
Tilastot
Käyntejä: 2 115 (1.7.2008 alkaen)
Koko
40 jäsentä
Tyttöjä: 33 (83 %)
Poikia: 7 (17 %)
Keski-ikä
21,6 vuotta
Otos: 33 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 21,6 vuotta
Poikien keski-ikä: 21,9 vuotta

Jäsenet (40)

fauzaapasdobbBIJ0U^jonnakonnaMariQuintinorapsodia[ADIImmaukkuArnohoSamjuuelaikkarlaSPUGESOITTAAelppa_bandakarhuHenkkaaa`
- Vanhemmat »

AnnissaPERHE!!Luonut: AnnissaKeskiviikko 01.07.2009 17:27

Kai munkin on nyt pakko sortua tähän galleria päiväkirjaan. Tosin oon jo aika monelle luvannu et kirjottelen kuulumisii tänne sitte ku oon siel Norjas..

Mutta asiaan, PERHETIEDOT TULI TÄNÄÄ! Ei voi olla totta. Ku näin AFS: n kirjeen ni aattelin et ei elämä, eikö se iskä nyt maksanu sitä vikaa laskua ja nyt tuli karhu, mut ei, "Ohessa ovat isäntäperheesi täyttämät lomakkeet". En pystyny ees lukemaa enempää tai mitää ku jo aloin itkee. Ei elämä mikä helpotus se oli, nyt viimeinki se on varmaa.

Muttajoo, se mimmonen perhe se on mihin meen, on vielä uskomattomampi. Ei se mitää, pikkusiskona musta tulee nyt sitten ensivuodeks neljän lapsen (-95, -98, -00, -07) isosisko. Kolme poikaa (nuorin 2,5 vuotta vanha), yksi tyttö. Pojat harrastavat jalkapalloa ja tyttö ratsastusta lähes joka päivä. Mut ei siinä vielä mitään, mutta että äiti on ratsastuksenopettaja ja isä maanviljelijä. Siinä vaiheessa oli jo et "ei elämä!". Kaikenlisäks niillä on maatila, missä on 25 hevosta, pari kissaa ja koira. Se siitä hevosettomasta vuodesta :D Mut en valita!

En mä kyllä vieläkää usko tota ihan täysin. Tai uskon, mutta tuntuu vaa nii uskomattomalta että pääsisin tommoseen paikkaan. Uskon että ton vuoden aikana tuun oppimaan paljon lisää myös hevosista kaiken muun lisäks.

Seuraava uskomaton juttu onki sitten paikka. Eli kaupunki mihin meen on Verdal, lähin iso kaupunki Trondheim. Ei voi olla! Miten seki meni nappii! Mietin että just jossain Trondheimin lähistöllä vois olla ihan mahtavaa. Taisiis vaikka mulla ei ollu mitää semmosta ykköspaikkaa, mut kummiski alusta asti just Trondheim on ollu se missäpäin vois viettää vuotensa. Huhhuh.

Onkohan nää tiedot vielä huomennaki samat! :D

kkarlaIsäntäperhe!!Luonut: kkarlaPerjantai 26.06.2009 22:30

Mulla on isäntäperhe, tänään sain avata kirjeen vaikka se tuli postissa jo eilen, en vaan ollu kotona. Musta tuntuu että yfu on vähän sekoittanut äitin ja isän keskenään, koska mun mielestä äitin etunimi kuulostaa enemmän miehennimeltä ja toisinpäin.

Mutta mulla on siis ainaki tän yfun lähettämän kirjeen mukaan 36-vuotias englanninopettaja äiti, 40-vuotias isä, joka on töissä kultakaivoksella ja 13-vuotias sisko (tai veli, mut luulisin kuitenki nimen perusteella että sisko). Jännää!

Ne asuu Minas de Corrales- nimisessä 3000 asukkaan kylässä Riveralla, Uruguayn pohjoisosassa. Aika keskellä korpea siis :) Taitaa jäädä vuoden aikana dataaminen vähemmälle, musta tuntuu että noin pienessä paikassa ei välttämättä ihan kaikilla ole tietokonetta.

Ainiin, se mun perhe on ennenki ollu YFU-isäntäperheenä. Hieno homma, ne on siis jo ainaki kerran käyny tän läpi ja osaa sit asennoitua silleen hyvin. Oujee mahtavaa.

[ADIILevin<3Luonut: [ADIIPerjantai 29.05.2009 00:53

Perheessä on vaan äiti, eli asustelen Glyniksen kanssa kaksin(:
Pääsin google mapilla sille kadulle missä sitten asun ja varmaan näin sen talonkin siinä.
En oo ihan varma, et kumpi se niistä oli^^
Kouluun on matkaa 3,5km, eli ihan kiva ku pääsee kulkeen pyörällä tai jollain
ja ei oo kauhee matka kaikkialle. koulu on Horowhenua college. :)

[s]annnaJeeeeeeee :)Luonut: [s]annnaPerjantai 15.05.2009 19:47

Tätä onkin jo odotettu, nimittäin perhettä!! Nyt se soitto sitten vihdoin tuli (tosin lähtöön on vielä kaksi kuukautta). Perhe asuu Pohjoissaarella, kaupungissa nimeltä Whangarei. Kaksi host-siskoa, 6 ja 11 vuotiaat :)) Perheellä on myös oma mökki (ilmeisesti meren rannalla) ja heillä on myös oma PURJEVENE! Eli siis takaisin tullaan purjehdustaitoisena ;)

[s]annnaJuhuuuu :))Luonut: [s]annnaKeskiviikko 18.02.2009 14:10

SANNA FROM FINLAND, YEAR STUDENT

Sanna was born in 1992. She lives in the town of Aura in the south-west of Finland with her Father, Mother, younger brother and younger sister. Sanna is an active, open-minded young lady. She enjoys playing soccer as two does her brother and sister, her family are a real football family! Sanna plays the piano. She enjoys her involvement with CISV, Children's International Summer Villages. Sanna enjoys holidays with her family and spending time with her friends. She is excited about her exchange to New Zealand and being able to experience our fabulous country.

wonkyGoddessROSA GOES AMERICALuonut: wonkyGoddessMaanantai 12.01.2009 00:05

That's right folks! I'm leaving to the United States of America and never coming back

...As I was!

I'll be living in the western USA, don't know which city yet though.
Be prepared to receive some glorious _American Presents_ from me as your birthday gifts

and stuff
- Vanhemmat »