IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Koulu ja opiskelu
Perustettu
2.12.2008
Tilastot
Käyntejä: 1 333
Koko
16 jäsentä
Tyttöjä: 14 (88 %)
Poikia: 2 (12 %)
Keski-ikä
19,9 vuotta
Otos: 14 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 19,8 vuotta
Poikien keski-ikä: 20,2 vuotta

Jäsenet (16)

hatefulkätjJENNNNNNA|hekkarlafulmarusamanddaonskiKikii^^Ppalmu^jonnakonna[Nake]Minni]fobisaanacjjjjennii
« Uudemmat - Vanhemmat »
Nyt on pakko taas saada tilittää, mun hermot ei ihan oikeesti kestä:(

Ensinnäki, mä kävin sunnuntai iltana/yönä päivystyksessä Rian kanssa, rinnassa johtuvan kivun takia, joka on lääkärin mukaan aiheutunu STRESSISTÄ ja ELÄMÄN TILANTEIDEN MUUTOKSISTA eikä SYÖMISESTÄ, ihan näin alkuinfona. Sit eilen ku mä tulin koulusta nii mä aattelin, et kaikki on iha normaalisti mut sit yhtäkkiä Ria rupes valittamaan jostain, en muista ees mistä ja heilutti kädessään jottain Bettinan kirjottamaa listaa ja osotteli siitä, mitä asioita mä en oo tehny tai mitkä oon tehny iha päin mäntyä. Mä olin oikeesti iha puulla päähän lyöty, koska ne jutut mitä se selitti ei pitäny paikkaansa mut se oli selvästi päättäny, et se on nyt mua vastaan enkä mä saanu ees puolustaa mua, ku haukkuja tuli oikein ryöppynä. Tässäpä muutama esimerkki:

1. Mulla on rumat hiukset
Ne on kuulema suorastaan järkyttävät, musta saa itsekeskeisen kuvan, ne ei käy mulle, on liian pitkät ja mä vaikutan sulkeutuneelta.

2. Mä oon itsekeskeinen, aattelen vaan itteeni

3. En puhu tarpeeks tanskaa
Mun pittäis kuulema puhua jo TOSI HYVÄÄ tanskaa, koska mä oon ollu täällä JO KOLME JA PUOLI KUUKAUTTA

4. Mä oon epäkohtelias

5. Mä tuhlaan niitten kaikki rahat enkä kuulema ees tajua sitä
Öö mitähä hittoo? Ne on tasan vaan ostanu ruokaa mulle, ei mittään muuta ja eiköhä ne oo ton tajunnu vaihtarin ottoo suunnitellessa, et ei se ilmasta oo ja ruoka on ostettava?

6. En siivoo tarpeeks omassa huoneessa
Viimeks siivosin sen sunnuntaina tai lauantaina ja mun mielestä se oli tosi hyvässä kunnossa, mä oikein imuroinki siellä ja mitä sanoo Ria? Huone näyttää yhtä hirveeltä, ku aiemminki, tuntupa tosi kivalta, ku oikeesti yritin

7. En puhu Riasta ja Markista nimillä
Koko ajanko niitä nimiä pittäis hokee?

8. Jos mulle sanotaan, et Jenni nii mä sanon tietysti mitä, niin ei kuulema saisi tehdä
Pitäisi sanoa hvad siger du Ria/Mark? No anteeks, mä en sano sitä ollakseni epäkohtelias, se vaan tulee suusta automaattisesti ja eikö se oo iha luonnollista, et sanoo, et mitä jos joku sanoo sulle jottain

9. Mut piti viiä sairaalaan keskellä yötä, koska syön liikaa suklaata
Mitä hemmettiä oikeesti??? Se lääkäri sano, et syömisellä ei oo mittään tekemistä ton jutun kanssa, jos mä joisin kahvia tai tupakoisin nii sit se ois eri asia mut nyt johtu iha vaan stressistä! Sit se oli vissiin menny penkomaan mun roskista, kiva ku olin just viskannu sinne iha sairaan vanhoja roskia viikonloppuna mun laukuista nii tottakai siellä oli paljo papereita :)

10. Se ei kuulema ihmettele, et mut potkittiin edellisestä perheestä pihalle
Kiitos.

Ja mä ku itku kurkussa/itkien puolustin itteeni nii tää vaan nauro, et kyllä mä oon iha tyypillinen teini nyt. Ja myöhemmin sano, et kyllä ne musta tykkää silti :) Haistasivat oikein pitkät, mä lähen oikeesti nyt kottiin.

kkarlafrom UruguayLuonut: kkarlaKeskiviikko 07.10.2009 07:11

Aattelin etta pitaa mun ainaki yhen kerran kirjottaa galleriaan paivakirjamerkinta taalta maapallon toiselta puolelta. Mut taitaa jaada viimeiseksi, en kauheen usen kay galleriassa kun taa tietokone on aika hidas nii en jaksa yleensa tehda muuta ko kayda facebookissa ja sahkopostissa. Sit jumitan facebookchattiin ;D Taa koko perhe on ihan koukussa facebookkiin, mun hostisa lahettelee mulle jotain "mika alkoholijuoma olisit"-testilinkkeja siella ;DDDD

Mutjoo taalla menee hyvin, hengailen mun hostsiskon huoneessa kuuntelemassa Avril Lavignea koska se tykkaa very much : D Se ei kuuntele mitaan muuta oikeesti. Yhesti oon kuullu et taalla soi joku muu bandi :PP Mut kiitos Avril Lavignen Itah speaks very good english :)

Juuuuuuu. Huomenna ei oo koulua hehheee. Meen ostaa itelle juhlamekon varmaan.

YFU uruguay on muuten tosi ihana, ainakin paakaupungissa se toimii tosi hyvin ja eilen ne soitti mullekki etta onhan mulla kaikki hyvin. taalla pohjoisessa toiminta ei ole ihan yhta aktiivista kuin mita oon Montevideo-vaihtareilta kuullu et siella on. Mun area rep on soittanu mulle kerran ja sillon mun espanjankielentaito rajoittui siihen et osasin just ja just vastata "si" kun se kysy et onks kaikki ihan ok siella :D Enka oo viel nahny sita. Mut se ei oo sen vika (eika munkaan!) koska se asuu kahden tunnin bussimatkan paassa ja oon kayny siina kaupungissa vaan kolmesti ja eka kerralla se oli koulureissu joten en voinu menna tapaamaan sita, toka kerralla piti menna kattoo sita mut aika loppu kesken kun viimenen bussi lahti jo viidelta ja viimeks olin hostserkun kans shoppailemassa eika jaksettu alkaa saatamaan mitaan tapaamisia siihen valiin :D Mut ENS kerralla. Koska mulla on sille lahjaki :D

Besos para todosssss
ja lukekaa mun blogia: www.kkarlanen.vuodatus.net
Kohta lähetään Mäntsälään ajelemaan, huomenna sit klo 7 kait mennään jo lentokentälle ja klo 9.30 lähtee lento kohti Kööpenhaminaa. Ei tuu nyt mittään kauheen syvällistä tekstiä mut soitelkaa, tekstailkaa, laittakaa sähköpostia, lukekaa blogia, tänne en varmaankaan pahemmin kirjottele :--D

kkarlaIsäntäperhe!!Luonut: kkarlaPerjantai 26.06.2009 22:30

Mulla on isäntäperhe, tänään sain avata kirjeen vaikka se tuli postissa jo eilen, en vaan ollu kotona. Musta tuntuu että yfu on vähän sekoittanut äitin ja isän keskenään, koska mun mielestä äitin etunimi kuulostaa enemmän miehennimeltä ja toisinpäin.

Mutta mulla on siis ainaki tän yfun lähettämän kirjeen mukaan 36-vuotias englanninopettaja äiti, 40-vuotias isä, joka on töissä kultakaivoksella ja 13-vuotias sisko (tai veli, mut luulisin kuitenki nimen perusteella että sisko). Jännää!

Ne asuu Minas de Corrales- nimisessä 3000 asukkaan kylässä Riveralla, Uruguayn pohjoisosassa. Aika keskellä korpea siis :) Taitaa jäädä vuoden aikana dataaminen vähemmälle, musta tuntuu että noin pienessä paikassa ei välttämättä ihan kaikilla ole tietokonetta.

Ainiin, se mun perhe on ennenki ollu YFU-isäntäperheenä. Hieno homma, ne on siis jo ainaki kerran käyny tän läpi ja osaa sit asennoitua silleen hyvin. Oujee mahtavaa.

JENNNNNNAvoi jessusLuonut: JENNNNNNAMaanantai 15.06.2009 16:14

apua, oon 3 viikon päästä jo etelä-afrikassa :o
« Uudemmat - Vanhemmat »