IRC-Galleria

kivaa olla vaihtari osa 2Tiistai 17.11.2009 11:05

Nyt on pakko taas saada tilittää, mun hermot ei ihan oikeesti kestä:(

Ensinnäki, mä kävin sunnuntai iltana/yönä päivystyksessä Rian kanssa, rinnassa johtuvan kivun takia, joka on lääkärin mukaan aiheutunu STRESSISTÄ ja ELÄMÄN TILANTEIDEN MUUTOKSISTA eikä SYÖMISESTÄ, ihan näin alkuinfona. Sit eilen ku mä tulin koulusta nii mä aattelin, et kaikki on iha normaalisti mut sit yhtäkkiä Ria rupes valittamaan jostain, en muista ees mistä ja heilutti kädessään jottain Bettinan kirjottamaa listaa ja osotteli siitä, mitä asioita mä en oo tehny tai mitkä oon tehny iha päin mäntyä. Mä olin oikeesti iha puulla päähän lyöty, koska ne jutut mitä se selitti ei pitäny paikkaansa mut se oli selvästi päättäny, et se on nyt mua vastaan enkä mä saanu ees puolustaa mua, ku haukkuja tuli oikein ryöppynä. Tässäpä muutama esimerkki:

1. Mulla on rumat hiukset
Ne on kuulema suorastaan järkyttävät, musta saa itsekeskeisen kuvan, ne ei käy mulle, on liian pitkät ja mä vaikutan sulkeutuneelta.

2. Mä oon itsekeskeinen, aattelen vaan itteeni

3. En puhu tarpeeks tanskaa
Mun pittäis kuulema puhua jo TOSI HYVÄÄ tanskaa, koska mä oon ollu täällä JO KOLME JA PUOLI KUUKAUTTA

4. Mä oon epäkohtelias

5. Mä tuhlaan niitten kaikki rahat enkä kuulema ees tajua sitä
Öö mitähä hittoo? Ne on tasan vaan ostanu ruokaa mulle, ei mittään muuta ja eiköhä ne oo ton tajunnu vaihtarin ottoo suunnitellessa, et ei se ilmasta oo ja ruoka on ostettava?

6. En siivoo tarpeeks omassa huoneessa
Viimeks siivosin sen sunnuntaina tai lauantaina ja mun mielestä se oli tosi hyvässä kunnossa, mä oikein imuroinki siellä ja mitä sanoo Ria? Huone näyttää yhtä hirveeltä, ku aiemminki, tuntupa tosi kivalta, ku oikeesti yritin

7. En puhu Riasta ja Markista nimillä
Koko ajanko niitä nimiä pittäis hokee?

8. Jos mulle sanotaan, et Jenni nii mä sanon tietysti mitä, niin ei kuulema saisi tehdä
Pitäisi sanoa hvad siger du Ria/Mark? No anteeks, mä en sano sitä ollakseni epäkohtelias, se vaan tulee suusta automaattisesti ja eikö se oo iha luonnollista, et sanoo, et mitä jos joku sanoo sulle jottain

9. Mut piti viiä sairaalaan keskellä yötä, koska syön liikaa suklaata
Mitä hemmettiä oikeesti??? Se lääkäri sano, et syömisellä ei oo mittään tekemistä ton jutun kanssa, jos mä joisin kahvia tai tupakoisin nii sit se ois eri asia mut nyt johtu iha vaan stressistä! Sit se oli vissiin menny penkomaan mun roskista, kiva ku olin just viskannu sinne iha sairaan vanhoja roskia viikonloppuna mun laukuista nii tottakai siellä oli paljo papereita :)

10. Se ei kuulema ihmettele, et mut potkittiin edellisestä perheestä pihalle
Kiitos.

Ja mä ku itku kurkussa/itkien puolustin itteeni nii tää vaan nauro, et kyllä mä oon iha tyypillinen teini nyt. Ja myöhemmin sano, et kyllä ne musta tykkää silti :) Haistasivat oikein pitkät, mä lähen oikeesti nyt kottiin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.