IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Terveys ja elämäntavat
Perustettu
9.6.2007
Tilastot
Käyntejä: 1 424 (1.7.2008 alkaen)
Koko
55 jäsentä
Tyttöjä: 8 (15 %)
Poikia: 47 (85 %)
Keski-ikä
34,1 vuotta
Otos: 46 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 29,4 vuotta
Poikien keski-ikä: 34,6 vuotta
Ylläpitäjä
Lehtovirta

Jäsenet (55)

Hedges[DOHC_power]LinjuriMiäsSintsu931Mosu_Sa_jannej81chekaatusirekkamies88Laiskapoika-moto-sarzu85monopalloPetri-78Krimis
« Uudemmat - Vanhemmat »

__topii__[Ei aihetta]Luonut: __topii__Sunnuntai 22.03.2009 20:25

asuu kopissa, vetää purkkiruokaa, vihaa ketjuja, haukkuu ohi ajavat autot ja kuseksii renkaille. :D :D
1. Muista, että sinä itse tiedät kaikki asiat paremmin kuin muut, sillä muut ei tiedä hevonpersettä auton ajamisesta.

2. Aina mennessäsi uuteen työpaikkaan, tiedustele työnantajalta kesälomia, pekkaspäiviä, rouvan rintaliivien kuppikokoa ja aikooko työnantaja asentaa autoon jääkaapin, että saat pidettyä kaljasi kylmänä.

3. Käyttäydy työnantajaasi kohtaan mahdollisimman ylimielisesti, laske suhupieruja hänen läsnäollessaan ja katso syyttävästi, ihmettele miksi paska haisee.

4. Vänkytä joka asiassa vastaan ja sano ettei Rajamäellä niin opetettu.

5. Vittuile ajojärjestäjille, asiakkaille ja kaikille joiden kanssa joudut tekemisiin ja totea, että sinua ei ole ennenkään homot komennelleet.

6. Älä missään tapauksessa rasvaa autoa, kuuleepahan isännän ryssä missä päin raittia olet ajossa. Sitä paitsi rasvarit olivat autoissa jo 60-luvulla. Sinä olet autonkuljettaja etkä rasvari.

7. Juo itsesi aina humalaan kun siihen tulee pienikin tilaisuus, sillä humalassa työ käy paljon rattoisammin eivätkä isotkaan asiat ahdista.

8. Älä ikinä katso mihin peruutat, koska sinun hommissa ei merkkaa 10 milliä sinne tai tänne mitään, pankinjohtajat on asia erikseen.

9. Jos peruutat päin laituria, valaisinpylvästä, toista autoa yms. Se ei haittaa, vittuako ovat väärässä paikassa.

10. Sillä sinä olet saanut koulutuksen Rajamäessä missä tiedetään kaikki. Semmoista asiaa ei olekkaan mitä ei Rajamäessä tiedetä. Siellä opettajista eräillä on huomattava keski-ikäkin n 127 vuotta, sillä he ovat olleet niin monessa mukana, jopa Kymijoen pohjaakin tervaamassa. (Vieläkin siinä on vesi pysynyt.)

Ps. Ammattitaitoinen autokuski painaa n. 120kg
« Uudemmat - Vanhemmat »