IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Muoti ja bileet
Perustettu
14.6.2007
Tilastot
Käyntejä: 1714 (1.7.2008 alkaen)
Koko
11 jäsentä
Tyttöjä: 6 (55 %)
Poikia: 5 (45 %)
Keski-ikä
22,8 vuotta
Otos: 6 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 24,4 vuotta
Poikien keski-ikä: 21,1 vuotta
Ylläpitäjä
_karkki
Valvojat
ipari

Jäsenet (11)

perustaneliWiivihiparinikcarterjuliaA-noffu-_karkki--putti--_viuhti_tubee_
« Uudemmat - Vanhemmat »

iparikumpulan normipäivät jatkuuLuonut: ipariTorstai 22.07.2010 00:26

eilen spottailtii pakalta Juha Lindi ja A-J Niemi, tänää punttii with Juha Veijonen :DDDD

ipariKumpula on paras paikka...Luonut: ipariKeskiviikko 23.06.2010 20:18

... Kumpula on iloinen,
Kumpulassa vietät vaikka,
koko päivän kesäisen.

iparikaudet loppuu :(Luonut: ipariLauantai 27.03.2010 17:11

nyt ois sitten lätkä- ja säbäkausi tulossa päätökseen, nyt odotetaan enää aurinkoisia kevätpäiviä ja maauimalan avautumista (:
Mentii kumpulaa uimaa alkesin, karimin ja kassun kaa sen sulkeutumisen jälkee ja sit sinne tuli jotai farkkurotsisia hevareita uimaa ja kuuntelee musaa kovalla, niit oli about 10, mut pidettii vitusti hauskaa ja hypittii sieltä hyppytornista ja sillee.
Mut sit sinne tuli yks vitun läski tyyppi jonku sen vaimon kaa uimaa ja sit se kävi vessas ja se oli ilmeisesti laukaissu jonki hälytyksen nii sit sinne tuli jonki ajan kuluttuu turvatiimin vartija ja kaikki lähti vitun nopee mut mä ja karim jäätii laittelee kamoi päälle ja sillee ku se huutaa "te pysytte siinä nyt!!" sit se meni puhuu jotai sille läskille tyypille ja se tyyppi lähti vaa sen vaimon kaa vittuun sieltä. En vaa tajuu miten se päästi ne menemään eikä meitä... sit siihen tuli kyttämaija viereen ja 2 kyttää otti mun ja karimin tiedot ylös ja sillee, onneks ei soittanu vanhemmille, luotti vaa siihen et me kerrottais, mut en oo kertomas!! sit päästii menee ja vitutti ihan vitusti! Ku ne kytät ja se vartija oli luullu et sinne kumpulaa oli murtauduttu sinne kiskaan tai jotai... Vittu ku kaikki se vaan sen takii ku sen yhe vitun fädärin piti käydä siel vitun vessassa saatana!!! >:(
« Uudemmat - Vanhemmat »