IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
15.8.2007
Tilastot
Käyntejä: 344 (1.7.2008 alkaen)
Koko
1 jäsen
Poikia: 1 (100 %)
Keski-ikä
18,1 vuotta
Otos: 1 jäsen
Poikien keski-ikä: 18,1 vuotta
Ylläpitäjä
Tasmir

Jäsenet (1)

Tasmir
« Uudemmat - Vanhemmat »

TasmirLöysin senLuonut: TasmirTorstai 26.03.2009 01:15

Silloin tällöin löytää jotain todella ainutlaatuista. Kaikki lainaukset("") ovat Dan Simmonsin teoksesta Endymionin nousu.

"Tajusin myös, että olin huomannut saman kaikkien tasanteella olijoiden kohdalla sinä iltana - Lhomon kirkkaansininen rohkeus, Het Masteenin komennon kullanvärinen itseluottamus, eversti Kassadin väreilevä, sinipunainen järkytys hänen nähdessään Lepinkäisen - ja ihmettelin liittyikö ilmiö ehkä elävien kielen oppimiseen."

"Ajattelin myös tietäväni, että mieleni loi näitä yhteyksiä, näitä välähdyksiä henkilön todellisesta sielusta jollain näkymättömällä tasolla."


~Hän näkee ihmisten sisimpään ja tietää miltä näistä tuntuu. Hän näkee ihmisten värit ja mielialat. Hän näkee mitä ihmiset haluavat ja jopa näiden mielenliikkeet. Hän näkee ihmisten sisäisen olemuksen.


"Huolimatta kaikesta halustamme iskeä takaisin, Aenea on oikeassa. Lhomo saa oppia - jos hän elää - saman minkä me kaikki opimme, jos elämme. Sen, että Aenean kassa jakamamme ehtollisen jälkeen me jaamme heidän kipunsa, joiden kimppuun hyökkäämme. Todella jaamme sen. Jaamme kirjaimellisesti. Jaamme sen osana sitä, että olemme oppineet elävien kielen." ~Federico de Soya


~Hän jakaa muiden tuntemukset. Mitä tahansa muut tuntevatkin, Hän kokee sen heidän kauttaan. Tuottaessaan tuskaa muille Hän tuottaa sitä itselleen. Tekemällä jonkun onnelliseksi Hän tekee itsensä onnelliseksi.

En itsekään osaisi paremmin kuvailla Dalemin ajatusmaailmaa. Tästä kirjasta löytyy hyvin suuri osa siitä mitä ajatukseni kehittelivät useampi vuosi sitten. Luulen että olen rakastunut~ rakastunut Dan Simmonsiin, jonka kirjassa hahmoista tulee Daleminkaltaisia. Olen häneen yhtä rakastunut kuin hänen täytyy olla John Keatsiin (Englantilainen runoilija, johon viitataan ainakin sata kertaa koko kirjasarjan aikana ja jonka runoteos (hyperion) on hyvin keskeisessä asemassa Simmonsin samannimisessä teoksessa :3 ja jonka kirjailija otti hahmoksi kirjoihinsa kahdesti ja jonka lapsi on sitten ihmiskunnan pelastaja.) Sarjan ensimmäinen osakin on sopivasti julkaistu syntymävuonnani<3 Dan, sinä senkin ovela kettu~

Filosofinen puoleni rupeaa elpymään pikkuhiljaa. Noita kohtia kun luin niin tuli sellanen mahtava sykähdyttävä elämys. Sillä vauhdilla on Dalemit ja muut ruvennu jälleen saamaan sijaa ajatuksissa. Toivottavasti kestää.

TasmirDalemiLuonut: TasmirTorstai 22.01.2009 15:54

Kirjoitan jälleen tarinoita näistä unenomaisista mielikuvitukseni tuotteista. Pieniä tarinoita siitä miten he surevat tai millainen heidän ajatusmaailmansa pohjimmiltaan on. Heidän kielensä edistyy hitaasti mutta varmasti. Tunnen jälleen hieman enemmän läheisyyttä heihin.
« Uudemmat - Vanhemmat »