IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Rakkaus
Perustettu
16.8.2007
Tilastot
Käyntejä: 881 (1.7.2008 alkaen)
Koko
2 jäsentä
Tyttöjä: 2
Keski-ikä
23,4 vuotta
Otos: 1 jäsen
Tyttöjen keski-ikä: 23,4 vuotta

Jäsenet (2)

TeamooLindamoo
« Uudemmat - Vanhemmat »

RierMiks?Luonut: RierPerjantai 08.01.2010 19:01

Ei sanat riitä tätä tuskaa kertomaan..
Tää on se piste milloin kaikki kaunis katoaa.
Kun kaikki käsiin hajoaa ja syvälle vajoaa .
Lepää rauhassa Laila Alanne<3

^---ii---^<3Luonut: ^---ii---^Sunnuntai 22.11.2009 05:55

Pilvet piirtää sun kasvot, tuuli kuiskaa sun nimesi
jäät sointuna kauniina soimaan
Pilvet piirtää sun kasvot, näen valoissa nimesi
saat minut aina paremmin voimaan
Eteesi tekisin mä mitä vaan

Ennen kävelin suljetuin silmin
en nähnyt kun tulit mua vastaan
ja nyt kun koskaan enää en nähdä voi sinua
en mitään muuta kaipaakaan



Ja kun pysähdyn katsomaan
on lumi peittänyt tän maan
ja se saa mut toivomaan
et voisin aikaa kuljettaa



Muistan hymysi, nauravat silmäsi
jäät kauniina kuvina sieluun
Aallot kuljettaa muistosi, hiljentää huutosi
mä jäin tänne tuntemaan kaipuun
Eteesi tekisin mä mitä vaan


Mä kaipaan sua tääl vielkin.
Ei tätä tuskaa kellekkään kuvailla voi.
Olit viimeinen ihminen, josta olisin koskaan halunnut
luopua. Aina sait mut piristymään kun tuntui etten jaksa enää eteenpäin. Muistan sen viimeisen illan, kun puhuttiin siitä kuinka mentäisiin niin pian kuin mahdollista sinne kahville tms. kuhan nyt vaan kerettäisiin.. mutta ei sitten koskaan keretty..
Lähdit ja sanoin, että aja varovasti, mutta kaikki päättyi toisin.
En voi uskoa vieläkään että oot poissa.
Kaipaan Tyrä sua niin paljon!

Muistatko kun kerran vitsailtiin siitä kuinka minä lähtisin pilven reunalle ennen sinua ja kuinka olisin sinun oma suojelusenkelisi sitten. Lupasit että jos kävisi toisin niin sinä olisit minun.
Ainakin tiedän että minulla on maailman ihanin suojelusenkeli joka suojelee kaikelta!
Kävin tänään viemässä siskon ja veljen kauhajoelle. Oli kyllä liian jännittävä matka Kurikka - Kauhajoki väli :s Täytyy sanoa että oli suojelusenkeli todellakin mukana meillä kaikella kolmella.

Lähdin ohittamaan autoa, ja jostain ihmeestä paloauto oli takana ohittamassa yhtä aikaa samaa autoa. Se auto jota oltiin ohittamassa päättikin yhtäkkiä lähtiä kiihdyttämään ja siinä kohtaa meinas paloauto vetää mun perään. Se mikä vielä oli kaikista pahinta on se, että vastaan tuli pakettiauto. Sitten yhtäkkiä tämä "edessä" oleva auto veti jarrut pohjaan ja päästi ohitte. Ei voi muuta sanoa että helvetin järkevä teko lähtiä kiihdyttämään kun kaks autoa vielä ohittaa joista toinen on hälytysajoneuvo. Sen jälkeen paloauto pääsi ohitte ja veli tokaasi, että hän luuli, että jossain on hirvikolari, koska tällä välillä on todella paljon hirviä. En tiedä että mistä se sen keksi. Paloauto jatkoi matkaansa, kunnes se yhtäkkiä joutua pysähtymään linkkapysäkille ja laittamaan jonkun osan kiinni. Pääsin taas sen edelle ja pian se oli takana. Ajoin jotain sataa, kun oli sadan rajoitus ja kuinka ollakkaan TIEN VIERESSÄ OLI OIKEASTI HIRVI ja se lähti juoksemaan yhtäkkiä ensin sivulle ja sen jälkeen meidän takaa ohitte vasan kanssa. Huomasin, että paloauto ei välttämättä kerkiä jarruttamaan tarpeeksi ajoissa, eikä vastaantulijat jotka tulivat kovalla vauhdilla. Sanoin veljelle ja siskolle, että pian kolahtaa ja sanoin vielä sen, että kattokaa pitääkö lähtiä auttamaan. Jostain ihmeestä kukaan autoista ei ajanut hirven kanssa yhteen. En ollu oikeesti uskoa silmiäni. Olin niin varma että pian tulee todella pahaa jälkeä. Tämän jälkeen paloauto oli taas mun takana ja mun edessä oli auto. Kuinka ollakkaan tämä auto löi JARRUT POHJAAN SADAN VAUHDISSA JA PALOAUTO MEINAS KOLAUTTAA TAAS PERÄÄN koska luuli varmaan että lähden taas ohittamaan niin että se pääsee ohitte! Jessus kun meinas kilahtaa päässä tuo tilanne. Kaikista pahin virhe minkä tuossa tilanteessa voi tehdä on lyödä JARRUT POHJAAN koska siinä ei pystyny ees ohittamaan kun autoja tuli vastaan. Ajoimme kummatkin ojanpientareelle ja paloauto pääsi ohitte ja TOIVOTTAVASTI PERILLE AUTTAMAAN! Oli kyllä pieni shokki tämän jälkeen päällä. Veli säikähti kanssa kunnolla. Onneksi ei ollu vielä meidän aika lähtiä. Pari lähellä piti tilannetta oli todellakin. Hirvi lähti justiin juoksemaan ylitte kun olin niitten kohdalla. Varokaa KURIKKA - KAUHAJOKI SUORAA! En tiedä, että pelastinko veljen ja siskon hengen sillä, että en säikähtänyt tilannetta heti lyömällä jarruja pohjaan, vaan annoin mennä enkä välittäny rajoituksista tuossa tilanteessa.

En olisi kestänyt sitä, että sisko ja veli olisi ollut enkeleinä :'(<3 Suojelusenkeli todellakin oli mukana kaikilla<3 Ei pysty edes sanoin kuvailemaan tunnetta mikä siinä oli ja sen jälkeen. :'(
« Uudemmat - Vanhemmat »