IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Ravintolat ja kahvilat
Perustettu
25.8.2007
Tilastot
Käyntejä: 794 (1.7.2008 alkaen)
Koko
5 jäsentä
Tyttöjä: 2 (40 %)
Poikia: 3 (60 %)
Keski-ikä
25,8 vuotta
Otos: 3 jäsentä
Poikien keski-ikä: 25,8 vuotta
Ylläpitäjä
Mischa_
Valvojat
Mischa_

Jäsenet (5)

vomattiVerasd__zAgMischa_-taskuraketti-
« Uudemmat - Vanhemmat »

-smirnoff-bileeet!! Luonut: -smirnoff-Sunnuntai 06.09.2009 04:02

kova meno!! wohooo ja sillee ;)
KOHT RÄJÄHTÄÄÄ ÄÄ ÄÄÄ ÄÄÄ =)))

ninsku-jeesLuonut: ninsku-Sunnuntai 21.06.2009 20:55

ihan kiva jussi, hapottaa lievästi sanoen. :<
ens vuonna sit uusiksi.. :)

Haannee`\../Luonut: Haannee`Sunnuntai 05.04.2009 19:28

Jes! Riikka on tulossa jo ^^ Voi Stna aivan innos tääl,et koska se on perillä,vaikka tiiän kyllä,koska se on perillä :'DD Joo sekosin..kuulosti aika oudolta 8D No Joo,mut sit Riikan kans Bileet koko viikon ;)<3 Soitan sille pian..vaikka soitin sille just äsken :'DD Voi stna kuulostan aika hullulta...oo mut en kirjota enempää,etten sekoa :'DD

nincuuOtsikkoLuonut: nincuuLauantai 17.01.2009 06:00

vuosi sadan pippalot, kauhee meno ja vitusti kaameet huutoo ja kuokkioit ja kukkapurkit hajoo ja kaljapullot lentää ja öö kaikkee muuta vastaavaa.
henkevät keskutelut kunniaa med. CuRRymo ja -^Timppa^- kaamee sotku ja kauhee pään särky ja jooo semmosta pientä mutta kyllä se siitä ja huomenna jatkoille? :'DD
mekkis aika hyvis kuoseis et joo. mekkis: "tää matka menee oikee kirjaimellisesti kontaten, tämä matka on oikein eksoottinen matka" ryminää ja kolinaa;: mekkis nurin: D jau. tsek gallerias mekkis%5E hahaha.
ja joo kauhee stoori ja vitu tyhmää. nyt se on semmone juttu et tää lollotus loppuu
heippadaa ja see ya >

vinterei vittu! : DDddLuonut: vinterTiistai 06.01.2009 20:22

Laita listaan 5 kaverisi nimet, ja käy katsomassa mitä tapahtuu kun lähet kyseisen henkilönkanssa viihteelle. http://www.pelkotilat.org/?Viihde_Ryyppykaverilaskuri

Laura - Riikka: 86%

Laura huomaa kukkaronsa piilotaskuun unohtuneen ison setelin, ja vietätte ikimuistoisen illan, josta ette muista mitään.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: naapurin baarikaapin sisältö

Laura - Minnamari: 65%

Minnamari tyhjentää hotellihuoneidenne minibaarit alta aikayksikön, joten joudutte jo varhain siirtymään pitämään hauskaa kalliimpien juomien ryydittämänä yökerhon puolelle.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: kossua halvalla tuoremehulla lantrattuna

Laura - Jonna: 15%

Jonna teloo päissään kompuroidessaan naamansa baarin vessassa ja lentää pihalle. Laura raahaa hänet taksiin, mutta kuski ei suostu ottamaan veren tahrimaa parivaljakkoa kyytiin. Lopulta poliisi korjaa molemmat talteen.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: kossukola

Laura - Mari: 89%

Tästä ei bileet enää parane.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: kossukola ilman kolaa

Laura - Nelli: 48%

Jatkoille lähdön aikoihin Laura onnistuu jäämään nalkkiin baarin vessaan ja viettää yönsä siellä. Nelli sen sijaan pitää hauskaa aamuun asti.

Pelkoguru suosittelee juomaksi: jäähileinen keskari
Vähän voisin ruveta bilettää buranatokkurassa, oisko kivaa? Johannan popit vaa täysille (vatun kovaa, menee kuulo) ja siitä sitten, kuka tulloo mukkaan? Ja alkomahoolia kanssa. Saiskohan hyvän yhdistelmän, kuumetta, pillereitä ja vähän vettä vahvempaa. Nojoo. Pitäis jaksaa lukee koko viikonloppu... Mut onko siitä opiskelusta mitää hyötyä jos ei tunne olevansa ihan okei? Tänään piti kylälläkin käydä pienessä lämmössä koepaperia ostamassa, ei se äiti ois kuitenkaa osannu. Ja ostin mä kartonkiaki. Hyvin kallista... Elämä on. Mut ei se mitään, aattelin et jos alottas sen kunnon lukemisen huomenna, lukis vaikka kirjaa tänään. Ja ottais sen buranan pari. Piru, strepsilsitki loppu. No kyl se siitä vielä joku päivä, biletän sit yksin. HAH!
« Uudemmat - Vanhemmat »