IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Taide
Perustettu
31.8.2007
Tilastot
Käyntejä: 1 483 (1.7.2008 alkaen)
Koko
16 jäsentä
Tyttöjä: 5 (32 %)
Poikia: 11 (68 %)
Keski-ikä
35,4 vuotta
Otos: 8 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 33,9 vuotta
Poikien keski-ikä: 35,9 vuotta

Jäsenet (16)

roswoLordWinterisle|bobotanneliAuerWaaRaTeHoCekoitinPoisedRaikkaNoMeaningeppsiSubterrestReal_QoarkTrubamolligrönsakkondisPussimäyrä
« Uudemmat - Vanhemmat »
Jos rakastat kylmää kuuta, esineitä, kirjojen kansia, auton ovia, ihmisen kuorta, en tule sinun kanssasi meren rantaan, enkä piirrä kuvaasi hiekkaan.

Jos rakastat ikkunoita, hopeatuoppeja, soopeliturkkeja, nahkaselkäistä vieraskirjaa, minä hymyilen sinulle kadun poikki, mutta en lähde kanssasi hienoon paikkaan syömään hanhenrintaa.

Jos rakastat purjehtimista, kaukomatkoja, Kanariansaarta, pois sinä lähdet ja minä pysyn täällä, ja muistelen sinua kaipaamatta aamua, jolloin tuuli puhalsi hiuksissani ja vei sinun kuvasi.

Jos rakastat seteleitä, minä autan sinua luopumaan niistä ja annan sinulle kaiken, minkä tahdot, mutta sydäntäni en anna.

Jos rakastat liikaa kirjoja, minä kysyn sinulta miten käy minun, kun tunnet minut kannesta kanteen ja juoneni lakkaavat kiinnostamasta ja muistat ulkoa kaiken.

Jos rakastat pieniä tyttöjä, pieniä tyttöjä, pieniä poikia, koiria, mummoja, vanhojapiikoja, salaattia ja sellerin juurta, lampaanpaistia, kevätaamuja, kylmien asemien yksinäisiä miehiä, minä tulen sinun kanssasi meren rantaan ja piirrän, piirrän kuvasi hiekkaan. Piirrän, piirrän kuvasi hiekkaan...

@ Kristiina Halkola

Tralala, musiikillisia nautintoja luvassa enemmänkin. Itse Maestro Vesku Loiri Helssingin Jäähallissa ja Svenska Teatern med Geir Rönning (WHY!). Niin ja Semmarit, tosin yläparrella lukuisten näköesteiden takana, mutta äiti kaavaili että otamme kiikarit mukaan.

Romanticide[Ei aihetta]Luonut: RomanticideTiistai 23.09.2008 19:43

Hyvää iltaa arvoisat katselijat, tänään me aloitamme ohjelmamme ruotsinkielisillä uutisilla.

God kväll, det är Stefans här så spät. Det är tre småtroll lekte med en boll och ledjkte triäöd och hungeligung, och hungelig härifrån ventas sade igelgotten och ingånggrengogrung. Tack tack tack tack tick tack tack tusen tack!

...

Kuvayhteys poikki maamme rajojen ulkopuolella.
« Uudemmat - Vanhemmat »