IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Rakkaus
Perustettu
8.9.2007
Tilastot
Käyntejä: 1 472 (1.7.2008 alkaen)
Koko
6 jäsentä
Tyttöjä: 6
Keski-ikä
22,0 vuotta
Otos: 5 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 22,0 vuotta

Jäsenet (6)

aiskkKJS]paprikariisiMarjalejadellesNanita-
Alex kävi eilen nukkumaan puol kymmen aikaan illalla. Heräs kahdentoista aikaan eikä suostunut enää jatkamaan unia. Annoin maitoa puol kahden maissa ja lopulta nukahti kahden aikaan omaan pinnariin aikansa siellä tuhtattuaan. Aattelin että katon Teho-osaston kun eipä väsyttänyt. Alex oli tosi levoton ja otin viereen kun kattelin ohjelmaa. Kun kävin nukkumaan siirsin takas pinnariin. Söi uudestaan viiden maissa eli oli kolmen ja puolen tunnin väli. Sitten heräs uudeestaan klo 7.20 ja aatteli et nyt sittenkö on herääminen ja nostin Alexin viereen kuten joka aamu ja meinasin laittaa piirretyt päälle. (Katellaan joka aamu hetki piirrettyjä sängyssä). Mutta Alex oli tosi väsyneen oloinen ja kitisi ni hain maitoa. Kuinka ollankaan kun jätkä sen vetäs ni jatko unia. Aattelin et ok ei mitää et eihän toinen ollu nukkunut kuin vähän päälle viis tuntia vasta. Äsken sitten heräsin ja katoin kelloa et oho miten paljon se on. Alex vaikutti kans siltä että ois herännyt. Hain sille velliä kun nälkäisen oloinen oli ja viime syömisestä kuitenkin melkein 4h. Poika söi vellin ja jatkoi unia. Eli Alex nukkuu edelleen!!!!
Ja kello on jo puol kakstoista... :O Joko on tulossa hampaita tai sitten on kyllä rytmi totaallisen sekaisin.

Lisäys:
Alex heräs klo 12.10 ja mittasin lämmön, eli ollut.

jadelles:)Luonut: jadellesTorstai 19.03.2009 13:47

Viime yö meni hyvin. Alex nukahti klo 22.50 ja nousi klo 7.20
Edelleen vähän siihen nähden mitä on ollu aikasemmin mut parempi.
Levottomuus alkoi siinä klo 4.50 ja otin pojan sitten viereen, siinä tuhtas aikansa kunnes sai kunnolla unenpäästä uudelleen kiinni. Pisin syömis taukokin oli 3,5h!!!
Eli ihan luksus yö aikaisempiin verrattuna :)

jadellesYöLuonut: jadellesTiistai 17.03.2009 13:23

Alex heräs kahden aikaan syömään, annoin velliä ja jatko unia. Meni hetki ni alko puklaus.
Kuuntelin ja kattelin kun Alex kääntelehti ja vääntelehti ja puklu vaan valus tutin pielistä. Siinä meni noin 40 min. Kunnes sit päätin et otan pojan viereeni jos vaikka rauhottuis. Toisin kävi. Alko huuto. No Alex sit syliin kuitenkin rauhoittuin ja nukahtikin mutta heräs uudestaan ja huuto oli jotain ihan uskomatonta, sitten kello olikin jo kolme. Päätis että koska mikään ei siis mikään muu auta ni annan maitoa. Ja sehän auttoikin. Mutta ei nukkumiseen, vaan rauhoittumiseen. Alex alkoi vaan naureskelemaan. Päätin sitten että noustaan sängystä. Alex pääsi lelujensa kans leikkimään. Sitten kello koittikin jo viisi aamuyöllä. Alex onnex väsyi ja kävi nukkumaan. Ja nukkui viidestä vähän yli yhdeksään. Siis tosi kiva yö. En tiiä johtuukö tää nyt kuumesta vai puljaamisesta vai muuten vaan sekasin olevasta rytmistä, mutta mua silti harmittaa....Itekkään ei päivisin jaksa tehdä mitään kun toinen ei nuku öisin ni en nuku tietty minäkään.
Ja jouduin perumaan 5kk neuvolan kuumeen takia. 24.pvä uus aika.
Toivon tosissaan ettei toi kuume tosta enää tänään nouse muuten joutuu jo menemään lääkäriin tarkistuttaa korvat.

jadellesKuumeLuonut: jadellesMaanantai 16.03.2009 14:47

Alex nukkui eilen 4h päiväunet kunnes menin ja herätin koska koko jätkä oli ihan tulikuuma.
Mittasin kuumeen ja sehän olikin 39.1 suppoja laitoin ja kuume laskikin eikä ollu enää kuin 38.1 astetta. Meni 5h ja taas sama homma ja mittauksen jälkeen oli sen 39.2 astetta taas. Suppoja laitoin. Sen jälkeen en enää mitannut koska Alex sitten käivikin jo yöunille. Tänään on ollu tosi iloinen ja pirteä niin en oo vielä mitannut. Nyt Alex sitten kävi päiväunille ja taas ihan hikinen :(

jadellesEka "booboo"Luonut: jadellesTiistai 10.03.2009 16:42

Eli Alex sai ekan vertavuotavan haavan eilen peukalon päähän. Kynnen päässäkin oli sellanen lovi. En tiiä miten onnistus kun tossa lattialle leikki. Todennäköisesti tosta vauvapeilistä, koska tänään huomasin et se peili heiluu kehyksissään ja peilin reuna tulee esiin. Mutta verta oli sitte nassussa ja äiskässä ja leikkimatossakin. Ei vissii kovin kipee ollunna. Puhistettii ja laitettii laastari.

jadellesNonni!Luonut: jadellesPerjantai 06.03.2009 04:56

Koitin käydä nukkuu puolen yön jälkeen. Pyörittyäni eka puoltoista tuntia ja just kun nukahdin ni Alex heräs, aattelin et okei se syö ja pääsen takas sänkyyn. Mutta eiiiiiii. Ei tietenkään. Kello on nyt kolme ja kohta oltu tunti hereillä. Alex meni siis vähän puol kymmenen jälkeen nukkumaan, mikä tais olla liian aikaisin. Tossa sitterissä Alex tuhtaa jalkojensa kans ja mua ottaa aivoon ku pitäis olla nukkumassa että huomenna jaksais kaikenlaista. Auraan pitäis puolen päivän aikaan lähtee ajamaan. Aamulla tartteis keritä tekee hiukka kotitöitä ja käymää suihkus. Mutta todennäkösesti mä istun vaa silmät ristissä. Pakko sanoa että kyllä ottaa aivoon.
Jos oisin oikein ilkeä voisin alkaa soittelee ihmisille ja kysyy onks tyyny hyvin.

jadellesHui!Luonut: jadellesTorstai 05.03.2009 12:58

Alex on tänään 5kk! Mihin aina on menny? Mulla ei olekkaan enää pienen pientä vauvaa joka vaan nukkuu ja syö. Ehei, osataan kiukutella, jokellella, istua tuen kanssa ja ihmetellä kaikkia uusia asioita! Ja oikeastaan se on aika ihanaa nähdä miten pienestä kasvaa suuri <3