IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Tapahtumat
Perustettu
20.9.2007
Tilastot
Käyntejä: 2 344 (1.7.2008 alkaen)
Koko
97 jäsentä
Tyttöjä: 36 (38 %)
Poikia: 61 (62 %)
Keski-ikä
27,6 vuotta
Otos: 76 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 27,8 vuotta
Poikien keski-ikä: 27,5 vuotta
Valvojat
dnd, antonsonin

Jäsenet (97)

[Phenom]ShniiiH3nggaDJKENZUDjWerneXWallaton-__maikku__Pia`ZeterPikku-TigerMayrakoira-^Phenomenal^-aSpi-_-Zaras_hali_bubu_Marsalkka
« Uudemmat - Vanhemmat »
Viime lauantaina oli siis laserpoint ja toisin ku viime vuonna, nii tän vuoden bileet ei todellakaa ollu pettymys! Tällä kertaa oltii panostettu lasereihin paremmin ja bileitä ei pilannu ees se, et ulkomaalaset dj:t jouduttii vaihtaa suomalaisii. :) Oli myös kiva päästä pomputtelee isoja palloja samalla ku sai kuunnella hyvää musaa ja tanssijalka vipatti! :D Tuli nähtyy tuttujaki, jopa pari sellasta joita ei oo vuosii nähny :))

Mut illan kohokohta oli kyl ehdottomasti se ku Carbon Based pääs vauhtii! <3 ;) Aluks kyl oli jotai teknisiä ongelmia ja tietty sit joittenki piti alkaa siin huutelee vaik eihän tälläsille jutuille mitää voi.. Mut sit vihdoin alettii saada musaa ja tanssittii ihan hulluina! ;D Ja ai että oli ihan MAHTAVAA kuulla livenä mm. Ultimate Protection! <3 Tää oli siis eka kerta ku kuultii poikien soittavan ihan yksin joten oli ihan erilaist ku aikasemmal kerral ;) Ja lopussa Taija raukka missas huippu biisit: Cyclone ja Anger Ball! <3 Ja hieman sitä otti päähän ku menin leveilee niist biiseist :D Oli muuten hyvä et Carbon Based soitti samaa aikaa ku Kunnari, nii eipähän tarvinu olla sitä kuuntelemassa! :
DD

Ainii! Pari muistoaki jäi kätee näist bileist: yks Carbonin pojist heitteli lopuks vesipulloja yleisöö ja heti ensimmäisen pullon se heitti mulle! :DD <3 Ja ihan sama pidetääks mua säälittävänä vai ei, mut mä säästin sen pullon :DD Ja sit menin ottaa laserpoint-julisteen itelleni ;)

Mut juu, kiitosta vaan kaikille mahtavista bileistä! <3 Ja oli muuten kiva huomata, et niin monet oli pukeutunu teeman mukasesti valkosee! :))

_hali_bubu_[Ei aihetta]Luonut: _hali_bubu_Lauantai 17.04.2010 02:10

Huomennaa! <3 ;)

ps. kiitokset vielä kaikille onnitteluista! :D

TheMuffinBauss[Ei aihetta]Luonut: TheMuffinBaussKeskiviikko 14.04.2010 01:46

AAAHHHH!!! Lauantaina Laserpoint Whiteouttiin! Mut taas.. jälleen kerran menen sinne yksin... Kameleilla ei oo rahnoo.. ._.
Ku olis joku jonka kanssa mennä sinne.. ei ihan viittis yksin siellä mennä. Siis olihan se viimeksi tosi hienoo vaik olinki yksin, mut... ei siellä kauaa viihdy yksin... :<
TARTTEN SEURAA! MULLE SEURAA! IHAN KUKA VAAN! ;'<

GHIHALUAN.Luonut: GHIPerjantai 12.03.2010 02:00

« Uudemmat - Vanhemmat »