IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
25.9.2007
Tilastot
Käyntejä: 1173 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 2
Koko
2 jäsentä
Tyttöjä: 2
Valvojat
fairydust

Jäsenet (2)

fairydustekhonorth

Kuvaus

Mikä ihmeen Starchild? Starseed? Wanderer? Tähtilapsia (starchild / starseed) voidaan luonnehtia vanhoiksi sieluiksi, jotka ovat kotoisin toiselta planeetalta, tähdistöstä tai kokonaan eri galaksista. He ovat siis toisin sanoen Extra Terrestrial (E.T) sieluja ihmisen kehossa. Pääasiassa he tulevat neljännestä, viidennestä ja kuudennesta ulottuvuudesta.

Suurin osa on kuitenkin tullut kuudennesta ulottuvuudesta, koska Maahan syntyminen on todellinen haaste ja edellyttää suurta mielenpuhtautta ja rohkeutta. Vaarana on alkuperäisen tehtävän unohtaminen ja karman kerääminen, mikä aiheuttaa tempautumisen mukaan jälleensyntymisen kiertoon. Kaikkien tähtilasten yhteinen oppi ja tehtävä on antaa ja vastaanottaa rakkautta. Heidän yhteinen palveluksensa on olla oma itsensä jokaisena hetkenä niin todellisella ja syvällä tavalla kuin mahdollista heidän työskennellessään tässä elämänopissa. Päätehtävä on olemisen virka ja eläminen avoimin sydämin, joka on kaikkien tänne inkarnoituneiden olentojen syvin itse.

He ovat valon ankkuroijia tuoden valoa läpi maan tasoille, kun he hengittävät sisään ja ulos avoimin ja rakastavin sydämin. Tähtilapsia yhdistää yleensä suunnaton kaipuu pois ja tunne siitä, etteivät kuulu tänne. Tämän tunteen jatkuessa he tekevät todella paljon töitä löytääkseen itsensä ja identiteettinsä. Usein he saattavat kokea itsensä ulkopuolisiksi ja yksinäisiksi maapallolla eläessään.

Maapallolla uskotaan olevan n. 600 miljoonaa Extra Terrestrial (E.T) sielua, joista suurin osa niin sanotusti ”nukkuu”, eivätkä siten myöskään tiedosta olevansa muista maapallon asukkaista poikkeavia tai erilaisia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.