IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
23.10.2007
Tilastot
Käyntejä: 8 369 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 4
Koko
525 jäsentä
Tyttöjä: 131 (25 %)
Poikia: 394 (75 %)
Keski-ikä
34,1 vuotta
Otos: 369 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 33,7 vuotta
Poikien keski-ikä: 34,2 vuotta
Ylläpitäjä
Haaska
Valvojat
Mehunaama, RIPSKAPINPPA, Cherno, damasos666, SSanttu, kihno, jojo`, judzz, fuomI

Jäsenet (525)

damasos666HiBBinGsjesheisurkka-KriegDigiworldmigeerLeeWiz_TeRsKa__ZeppoRinneto^^meukka^^miikkaiivarikane^^^Noulaiffi^saraa^
« Uudemmat -
totaalisesti menny kyl ohi koko joulunodotus, tosin en mä ikinä varsinaisesti oo joulusta välittänykään. ekaa kertaa elämässäni en oo pyhinä lähelläkään savonlinnaa tai sukulaisia, vaikka kovasti oli tarkotus päivän reissu sinne tehdäkin. ainakaa mun elämä ei mee näköjään niinku strömsössä, ja toisinaan sitä missaa bussin mihi on jo maksanu kuudenkympin liput. varsinki ku on muutenki jo täysin rahaton, niin hyvältä tuntuu.

turhaan siis haaveilin mamman loputtomista ruokavarastoista, ja päädyin hakemaan päivän ateriaks kanahampparin siwasta. nii, ja aamulla mun takin taskusta löyty mäkin ranuja. en kyl syöny niitä.

ehkä se paljonpuhuttu joulumieli löytyy vaikka tallinnasta, nyt haluun nukkuu tän darran pois ja oottaa parempaa huomista. en_juo_enää_ikinä vol. 666.

pettriMUN EKA KERTA :O !Luonut: pettriLauantai 19.10.2013 16:38

SaneI fuck on the first dateLuonut: SaneMaanantai 08.07.2013 18:50

Tapasin eilen erään (naisen) ensimmäistä kertaa. We fck'd. Aktin jälkeen hän kysyi minulta: "pidätkö mua nyt huorana?"
Koska oon tunnetusti sad cunt, aloin jo käsikirjottaa mielessäni seuraavaa galtsublogiani for the lols. Mutta oikeasti halusin vain kertoa teille etten ole enää neitsyt.

u mirin?

Mikä tää ekoilla treffeillä panemisen pelko on? Mihin se edes perustuu? Huora-imagoon? Yhtälaillahan se mies on "huora" ja "helppo" ja "saastanen pilluhaukka" jos kostuttaa käsiään ekoil treffeil. Mut silti zero fucks sen miehen osalta, mut kauheet nunnailuu sen naisen osalta.
Sillon se on ymmärrettävää jos tapaatte ekan kerran ja se toinen onki ruma örkki joka on enemmän kiinnostunu kännykkänsä sovelluksist ku sust, kukapa sellasta haluaiskaan painaa?
Mut jos se onki joku latinorakastaja, hauska, älykäs; täys paketti niin why the fuck not? Eikse sillon oo vähä niinku itsesäänselvyys et näytetää kui paljo on kiinnostunu.
Ja mikäs sen parempi keino näyttää se ku kaivaa vauvaöljy esii ja let's rock. Sen "lähemmäks" ei kaks ihmist oikee pääse, paitsi jos on siamilainen kaksonen.

Yhen illanpanot on asia erikseen, ei kukaa jonka ÄO on yli 20 voikkaan olettaa et joku baarista bongaamansa alfamake oliskaa tullu hakee mitää muuta ku some sweet lovin' mut käyttäkää järkeenne jos ootte erikseen sopinu treffeistä tai muuten vaa tuntenu toisenne jo kauemmin ku seksi mun kanssa kestää ja nautitte sen toisen seurasta, niin sillon sytyttäkää pari tuoksukynttilää, laittakaa Barry Whiteä tulemaan and just go with the flow. 'aight gangas?

Seksi on kaunis ja yhtä luonnollinen asia ku kaks vanhusta pelaamas shakkia, sitä ei pitäis pihtailla. Ainakaa jos oot fat cunt ja sul on synttäritki useemmin.

JufdaNaisten etuoikeusLuonut: JufdaKeskiviikko 07.11.2012 19:24

Oli normipäivä koulussa ja koska oma seksuaalisuuteni on vasta heräämässä ja murrosikä edessä, lueskelin kaikessa rauhassa "Hei Beibi Mä Oon Tulta - nuorten oma seksikirja" - kirjaa ja aion kohta copy pastee tekstinpätkän joka kiinnitti huomioni...

Pojat, jos luulitte että pillu on paras keksintö sitten Jeesuksen; think again:

Sanot, että haluat muuttua taas "tavalliseksi", siis lapseksiko jälleen? - et kai? Kaikkihan kuulostaa ihan normaalilta! Selitän asian perin pohjin, kun moni sitä ihmettelee
Tämä paikka tytön jalkojen välissä muuttuu murrosiässä eniten. Sileästä vaaleasta ihosta se muuttuu tummentuneeksi, löysän ja epäsymmetrisen poimuilevaksi, karvoittuneeksi, röpelöksi runsaudeksi, joka on vaihtelevan väristen, näköisten ja hajuisten eritteiden kostuttama. Ja niin kuuluukin olla! Sisemmät (karvattomat) häpyhuulet muodostavat ulkonevan, rengasmaisen rakennelman yhdistyen edessä häpykielen esinahaksi ja alhaalla välilihan iho-limakalvorajaksi. Sisäpuolelle jäävät emättimen ja virtsaputken aukot. Tämä rengasrakennelma on vaihtelevan kokoinen ja näköinen. Se muodostaa useimmilla aikuisilla ulkoisten (karvaisten) häpyhuulten väliin jäävän, selvästi tai vain paikoin ulospäin näkyvän, pehmeän harjanteen. Se on kokonaisuudessaan erityisen herkkää aluetta ja tarkoitettu vain hellään kosketteluun (in ur FACE redtuben 'roughsex' -osio!)
Jos jalassasi on liian tiukat farkut, se tekee luonnollisesti kipeää ja teet väkivaltaa itsellesi! Silloin tarvitaan ilmakylpyjä ja löysemmät housut
Värinkin siis kuuluu muuttua. Monilla tummuu molemmat häpyhuuliparit, peräaukon seutu ja osa nivusista. Joillakin ruskettuvat vain ulommat häpyhuulet tai eivät nekään. Sisemmät häpyhuulet ovat ulkopuoleltaan usein ihon värisiä, punaruskeita tai vaaleanpunaisia. Sääntönä voi pitää, että mitä ulkonevampi kohta niissä on, sitä syvemmän ruskean reunuksen se saa. Eli monella ruskeahkoa reunaraitaa on pätkä jommallakummalla puolella tai jonkin verran molemmissa. Yksilöllisiä värivaihteluja on miljoonittain. Ulkonevimmat kohdat sisempiä häpyhuulia (usein erinäköiset) sijaitsevat häpykielen alapuolella, yleensä vähän virtsaputken yläpuolella. Ohut herkkä iho vaihtuu tämän rengasmaisen harjanteen sisäpinnalla ohueksi ja herkäksi limakalvoksi, joka siis on aina kostea. Häpyhuulet sulkevat tuon limakalvo-alueen sisäänsä suojaten sitä hankaukselta ja lialta. Sisäpinta on usein kirkkaan kiiltävän vaaleanpunainen
Avattuna pimsukan (srsly) koko upea väriskaala tulee esille, ei siis ihme, että sitä on verrattu orkidean kukintoon, sitähän se muistuttaakin. Nyt on asiasta puhuttu, enää ei kai nolota!

WILDSIDENINNI ON NIMENILuonut: WILDSIDESunnuntai 04.12.2011 00:08

julita on tosi kiva ku se juttelee mn kans ku muut vaa kännää yuol. okokokoko mä oon iha selvää. olenpässinlihaa. :DDDDDDDDDDDDDDDDd

VIVIAAAA$Luonut: VIVIAAAATiistai 14.12.2010 21:30

JOULUNA:
Herään
[ ] Ennen kuutta
[ ] 6.00
[ ] 7.00
[o] 8.00
[o] 9.00-10.00
[ ] 11 tai myöhemmin
Joulu vietetään
[o] Kotona
[ ] Mummolassa
[ ] Sukulaisilla
[ ] Mökillä
[ ] Ulkomailla
Katson telkkarista
[OFC] Joulupukin kuumalinja
[½] Lumiukko
[ ] Joulukalenteri
[aina se siin pyörii taustal] Samu Sirkan joulutervehdys
Jouluna teen
[o] Katson telkkaria
[ ] Kuuntelen radiota
[kai] Käyn joulusaunassa
[o] Koristelen kuusen
[o] Paketoin lahjoja
[o] Käyn haudalla
[ ] Teen lumilyhtyjä, enkeleitä.
[o] Polttelen kynttilöitä
[ ] Olen tietokoneella
Juomana
[ ] Maitoa
[o] Vettä
[o] Limsaa
[ ] Viiniä
[o] Glögiä
Oletko ostanut lahjoja tutuille?
- juu joillekki ♥
Oletko valmistellut joulua?
- En oikeastaa, ostanu vaa lahjoi vähä
Odotatko innolla joulua?
- no juu ja en
Lempi jouluruokasi/juomasi?
- joulupuuro ♥
Missä vietät joulua?
- Himassa vain, varmaa tallille kans
Mitkä ovat mielestäsi joulun värit?
- Punane,vihree ja kultane
Jouluna..
[o] menet saunaan
[aina] laulat joululauluja
[o] syöt kinkkua
[ ] käyt haudoilla
[o] annat joululahjoja
Uskotko joulupukkiin?
-en :--D
Syötkö joulupuuroa?
- Juuu (---:
Onko koulussanne jouluateria?
- khyl kai <oksu>
Tiedätkö monta yötä on jouluun?
- KYMENE
Onko sinulla joulukalenteria?
- ei oooooole )=
Katsotko Lumiukon?
-hmhmhmhmhmmm en kunnol
Entäpä muita jouluisia ohjelmia?
- Joo kai
Koristeletko joulukuusta?
- Joo
Onko sinulla uudenvuoden lupauksia?
- Juy
Jos on niin millaisia?
- lupaan jtai xd
Valitse toinen:
muovikuusi vai oikea kuusi?
- oikee
Rosolli vai tavallinen salaatti?
- normi
Lanttu vai porkkana-laatikko?
- hyihyi D; lanttu kai sit jos pakko
Viini vai maito?
- hyi maito D;
Puuro vai lanttulaatikko?
- Puuro♥
Joulusauna vai haudalla käynti?
- vittu minnekkää haudalle lähe ;D
Onko paikkakunnallasi satanut lunta?
- On, iha vitusti
Tai onko siellä lunta?
- Joo on
Lähetätkö joulukortteja?
- Pitäis kai :----D
Mitä aiot tehdä jouluna?
- hmhhmmm kattoo ny (---;;

hensuapina[Ei aihetta]Luonut: hensuapinaTorstai 31.12.2009 22:03

RIIKlla !

DIGIDIGI<3

grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr .åö'rylid9tryuer+yu
kunhan vain ilmoitin.

BreakingLuonut: BreakingTorstai 24.12.2009 16:02

hyvää joulua kaikki ^^
« Uudemmat -