IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Mielipiteet
Perustettu
15.11.2007
Tilastot
Käyntejä: 291 (1.7.2008 alkaen)
« Uudemmat - Vanhemmat »

GAYLAAMAulkkona on kuuma..Luonut: GAYLAAMASunnuntai 29.07.2012 18:05

.... KUOLEN ! ;_;

Hannakaisa[Ei aihetta]Luonut: HannakaisaSunnuntai 09.08.2009 22:58

HELLE ON IHANATA <3

Eka oon töissä missä on sisällä 28 astetta lämmintä. Sit meen kotiin missä on 30 astetta. Alan pikkuhiljaa oleen vähän hiilenä.

En edes ymmärrä miten täällä töissä ei voi olla ilmastointia, tää on rakennettu 2002 ja talo kuolevia mammoja täynnä. Tää on ehkä jotain edistyksellistä vanhus-/vammaishuoltoa, hoitopaikkoja ei tarvita kuin max vuosi per mamma. Kaikki nimittäin kuolee kuumuuteen ennen syksyä.
Meerusin tänään Lauralle (dmk-vaihtari). Se alotti. Tässä otteita:
I said no today and i'm afraid my hmom will ask if you've ever done that bcuz it seems what u do is always right *palvova hymiö vittuuntuneella naamalla*
She's just always "ilse did this" and "ilse did that" ;o
Täs kohtaa tuli kyllä pahimmat repeemiset ja paheksuvimmat katsees metros:
She says like u don't use internet, u read japanese books and watch japanese tv even if u dont understand, stuff like that which makes me look horrible in comparison >,<

.......... onhan se ihan kiva että mulla on tollanen maine mutta lauran äiti on kuulemma aika tiukka (must se kyl vaikuttaa ihan mukavalt ;o ) ja mä oon ehkä kunnottomin vaihtari joka on ikin vaihtoon lähteny 8'DD mut oon ovela XD naamioidun hyväks oppilaaks ;D mistäköhän se tollasiikin juttui on kuullu?

Eilen okaasaninki kaa ku keskustelin nii sanoin et mun kyl pitäis tsemppaa kumoneit, en oo tehny sen alun jälkeen nyt kahteen kkteen ^^" Okaasan vaan et "mut sul on kiireistä ku koulutki ;P"
"No ei mul kyl oikeestaan mtn kiireit oo, kyl mä niit ehtisin tehä jos en ois laiska Xd"
"XDD mut sanotaan et sul on kiireitä ;P"

Japaninmaikkaki sanoo ain et "ku sä oot näin ahkera ja opiskelet paljon.."
Ja mä teen ne läksyt ain nopsaan edellisel tunnil, enkä opiskele ikin..
Ja ku keskusteltiin nukkuma-ajoista, se sano et "joo, mulki venyy ain liian pitkään valvominen mut mul ei veny opiskelun takii vaan teen kaikkee muut esim luen ja katon teeveetä.. ^^"
joo mähän sit kaikki illat sinne kahteen saakka opiskelenki..
_______________________________________________________________________________

ÄÄ en tajuu ;o tänään lähin paskasta kurkusta (yödataukset ikkuna auki <33) huolimatta shibuyaan julian kaa, ja nyt ku mul sit kerranki OLI rahaa, ei ollu mtn ostettavaa O__o
mul meni kaks tonnii koko pvän, hengattiin 109sis ja sit muual keskustas.. Ja mä ostin YHEN KORUN... Julia käytti 30,000 XD Ehkä oon sit vaa nirso tjn...? 8'DD kreppii vedin ja mäkkärissä syötiin 8) ei sit muut.
Yks kiva paita oli mut se oli niin kuuma kesäks. en sit ostanu sitäkää... Mut se koru kyl on ihana ;-) Mut ain ku oon shibuyas kelaan vaa et "harajukult sit hommaan tota ja tätä, sielt saa paljon hienompii tollasii,...." jnejne. et ehkä mussaki on vikaa..

Condomanias käytiin mut seki oli ihan paska ;((( siin ois kyl ollu muitki kerroksii vissii XD

Mua alko ahistaan ihan tosissaan. Helvetti mul on menny jo 1/3 vuotta, ja kelaan vaan kauhulla päivittäin et helvetti koht tää loppuu. Ja ku julia on vaan puolvuosvaihtari, sil on enää KAKS KKTA jälellä O.............o mua alko ihan oikeestiki pelottaa..!! ja sit ku se lähtee mul on jo puolet ohi ;;____;

30 vkoo tasan, laura infos mua tänään ;__;

Pelastakaa mut ja hidastakaa aikaa ;SSS ennen tänne tuloo kelasin et helvetin pitkä aika mut ei...
Miks ei oo kaksvuosvaihto-oppilasvuosii? ;//
Mä tuun sit tänne helvetti yliopistovaihtoon, tää on niin kotikaupunki. vitut yfusta. vitut siit et aika kuluu. mä elän nyt täysil ;// sano yfu helvetti mitä tahansa.

Lol kävin sit tänään varmaan maailman räikeimmis kaupois ja kaikis gyarumestois mis on värei, mul tuli ihan oikeesti jopa tylsää paris kaupas ku ei ollu oikeesti __mtn mitä oisin ees VÄHÄN voinu katella... Yleensä kauppa ku kauppa nii aina jtn voi katella kyllästymät.. Kattelin sit niit myyjii X'DDD
*me perv..?*

Mut oon oikeesti varma et ne käyttää 109sis niit myyjii malleina, koska niil on aina pelkkii niit sen kaupan vaatteit pääl ja ain ku kattoo jtn nii tulee joku myyjä et "se on tää mikä mul on pääl", ja tulee pyöriin siihe sun eteen. Ja ne on kaikki nii pirun nättei ja hoikkii ja sulosii ;// ykskään myyjä ei oo ollu ees vähän ruma tai lihavemmanpuoleinen..

Mun on ihan oikeesti pakko päästä kampaajalle.. normisti kahen kkden välein tyyyliin, korkeintaan kolme kkt taukoo ja nyt en oo käyny suomest lähön jälkeen.. mut oon siltiki nii helvetin hyvännäkönen ja kakkoii et ei nää mtn huomaa ;D

..........,.,,,., Huomen en voi varmaan liikkaa ku sattuu niin sairaasti kurkkuun ;// voi mua parkaa.. XD
Mut tänää yritän panostaa ja nuq ennen kahtatoist. Päätin.
« Uudemmat - Vanhemmat »