IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Lemmikit ja eläimet
Perustettu
Ennen yhteisöajanlaskun alkua
Tilastot
Käyntejä: 12398 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 3
Koko
1355 jäsentä
Tyttöjä: 1024 (76 %)
Poikia: 331 (24 %)
Sijoitus koon mukaan: 342
Keski-ikä
35,4 vuotta
Otos: 813 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 35,4 vuotta
Poikien keski-ikä: 35,2 vuotta

Jäsenet (1355)

RaitaKanihihhulipullukka-Trill^KeksirosmoEquuleusihqapinaSibylla[M_nevesJJJuliawAnarypetnannyfinlandStillbornMazzMANTAÖ-
« Uudemmat -

HupsikLemmikit kaupungeissaLuonut: HupsikTiistai 29.12.2015 21:46Kun taas vuoden vaihteessa kaikenlaisen koira-kissa-hamsteriomistajat alkavat valittamaan, että ilotulitteet pitäisi kieltää, koska heidän marsunsa saa traumoja paukuista, niin mielestäni taas pitäisi lemmikin kieltää kaupungeissa!

Koska mielestäni ainoastaan itsekkäät ihmiset pitävät eläviä olentoja betoonilaatikoissa omaksi huviksi. Voiko itsekkäämpiä ja turhamaisempia ihmisiä kuin lemmikkien omistajat edes olla olemassa?

Toinen ostaa aidon minkkiturkin, koska sille mikään tekokuidusta valmistettu toppatakki ei riitä. Ja toinen taas hankkii jonkun elävän olenton ja pistä sen häkkiin, koska sille nalle ei riitä.

Kukaan meistä ei kuole jos ei saa ostaa minkkiturkkia, samoin kukaan ei kuole, jos ei saa pitää jotain hamsteria häkissä! Lemmikit ovat täysin turhia!

En ymmärrä millainen ihminen edes ostaa lemmikin! Pitää olla päässä sekaisin tai joku sadisti, jotta nauttisi vallasta, että saa pitää pienen puolustuskyvyttömän eläimen omaksi iloksi ja huvikseen häkissä jossain kerrostaloasunnossa!
Dodiih. Kaikkihan tietää sen, että koiranpentu on kiva ja mukava ja söpö ja kaikkea muuta mahtawaa :3 Niin myös minä. Monia koiranpentuja on ollut, mutta ajattelinkin valoittaa arkeani tässä nyt joutessani. Taustatietoina toimikoot, että ennestään Maine Coon kissa taloudessa sekä 6 vuotias suomenlapinkoira. Itse muutan myöskin takaisin tässä ohessa äidilleni (kyseinen koiran pentu on äidin) eli koiran pentu keskelle muutto-operaatiota.

Patrick Dempsey (Pade) sai siis 11/09/2015 uuden kodin ja joutui eroon sisaruksistaan. Puolen toista tunnin automatka meni erittäin hyvin :3 Kun päästiin perille tajusin, että koira pelkää asfalttia, hiekkaa, autojen ääniä, kalliota ja kasveja jotka isompia kuin se (pentu aitaus oli maalla ruohikolla). Kaikesta huolimatta olen nyt rikkonut ennätyksiä ja koira on jopa kävellyt rappukäytävän edessä olevien ritilöiden yli. Äidin asunnossa Pade vain nukkui ja kävi syömässä, koska pelkäsi itseään isompaa kissaa ja toista koiraa, joten koska äitini siivoilee kämppää tehden minulle tilaa on penikka nyt minun kämpässäni,

Ilta meni hyvin kunnes olin menossa nukkumaan. Koira pelkäsi pimeää xD joten vinkunan seurauksena valoja päälle. Koira oli sängyssäni 01:30 asti jolloin herätti minut vinkunalla ja ajattelin mennä ulos, mutta laskiessani pennun lattialle se kävi paskalla (koiran omistajan arki ah) joten menin takaisin nukkumaan. Lattioille olen levitellyt housut, villatakin ja vilttejä, jotta koiralla on lämmin pehmoinen paikka nukkua ja tuttuja hajuja. Aamulla herätessäni löysin VAIN 2 kusilammikkoa. Kun siis heräsin 6 aikoihin koiran vinkunaan, jotta se pääsee ulos.

6-9 pentu käynyt ulkona 2-3 krt ja ruokinnan jälkeen kävi nukkumaan.

Vaikkakin pennun hoito ei aina mene ihan niin kuin suunnittelee ja haluaa niin rakastan pentua silti. Tarkoitukseni ei ole provosoida, mutta siltä varalta, jos joku haluaa söpön ja ihanan koiran pennun niin ajattelin alkaa päivittelemään blogia koiranpentupäiväkirjana :3 kommelluksista niihin hyviin ja ihaniin hetkiin <3

P.S. kaikki, jotka haluavat koiran katsokaa Marley ja minä (hieman kärjistetty mutta pahimmissa tapauksissa mahdollista) hau hau hauskaa päivää vaan kaikille <3 <3

PARADISEBANANA[Ei aihetta]Luonut: PARADISEBANANATorstai 22.01.2015 17:25

Haru 2 v. <3 Onnea mammam pikku partamonni <3

cyusanidesaunx ragetusLuonut: cyusanidesaunLauantai 19.04.2014 18:01

Oon tässä nyt koirahoitajana tajunnut, kuinka syvää paskaa se on, kun porukka nakkelee näitä purkkiaan asfalttiin.

Ei sillä, että oon siivousintoilija, mutta asfaltti on asfaltti. Se koira saa ne siitä otettua ihan helposti irti. Vaikka olisi pureskeltu, saattaa se purkka sisältää silti kiitettävän määrän xylitolia, joka voi koiralta viedä hengen.

Ihan tosi, se on jumalattoman stressaavaa kokoajan olla nykimässä koiraa pois, ettei se saa iteltään henkeä pois. On kiva tunkea sormia toisen suuhun ja nykiä purkkaa pois.

Tunkekaa ne purkkanne vaikka tukkeeksi perseeseenne!

Toinen myös, vaikkei tänään olekaan kokemusta moisesta ollut, on nämä perkeleen lasisirut! Onko pakko niitä pulloja hajotella? Ei sitten käy mielessä, että muun muassa tenavat ja sitten nämä karvaiset lapsoset siellä vetelevät. Koirilla kun ei sitten yleensä ole kenkiä ja on tosi kiva, jos pieni lasinsiru uppoaa anturaan. Ei se koira tajua että pitää varoa jokaista liikettä.

Joten.

ttindeeDay 20Luonut: ttindeeKeskiviikko 09.04.2014 02:41

Päivä 20 kuva lempieläimestäsiPäivä 21 kuva taidosta jonka haluaisit oppia
Päivä 22 kuva herkusta mitä söit viimeeksi
Päivä 23 kuva joka tuo mieleesi huonoja muistoja
Päivä 24 kuva joka tuo mieleesi hyviä muistoja
Päivä 25 kuva unelmakropastasi
Päivä 26 kuva joka kuvaa aamujasi
Päivä 27 kuva unelma-ammatistasi
Päivä 28 kuva lempijuomastasi
Päivä 29 kuva hiustyylistä jonka haluaisit
Päivä 30 kuva sinusta

Vanhaherra_NaraUus bloginenLuonut: Vanhaherra_NaraTiistai 07.01.2014 19:49

http://suolakuupielessa.blogspot.fi/ här jag ska arvostella kaikenlaisia koiraeläimiin liittyviä sarjakuvia ja animaatioita. He e bra så. Koska rakastan koiria, ja rakastan animaatioita/sarjakuvia, joten ne yhdistämällä syntyy supersuurirakkauskombo.

[veerA]^R.I.P PaavoLuonut: [veerA]^Sunnuntai 03.11.2013 15:13

18.02.2009-03.11.2013 <3 :(

asdjöllipUUdeliaksuLuonut: asdjölliLauantai 26.10.2013 02:58

Mun puudeliaksu :)), toyvillakoira 1,5v

IAMHATEDÄÄNESTÄKÄÄ ! : )Luonut: IAMHATEDLauantai 05.10.2013 23:53

Adressi Tyrnävän pentutehtaan lakkauttamiseksi.

Käykää allekirjoittamassa ja vastustakaa pentutehtailua.
Jospa asialle vihdoin tehtäisiin jotain.

Minä allekirjoitin.
« Uudemmat -