IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Tietokoneet ja Internet
Perustettu
2.12.2007
Tilastot
Käyntejä: 485 (1.7.2008 alkaen)
Koko
1 jäsen
Tyttöjä: 1

Jäsenet (1)

Yuzuki
« Uudemmat - Vanhemmat »

Nuutti|!!1!11!ineoneoenoeeneoenLuonut: Nuutti|Lauantai 03.07.2010 15:54

JEEE löysin FINALLY sen palasen ! Jumalauta missä paikassa oli. :'
D



...palasista pakkomielteitä.de

Nuutti|WHOA !Luonut: Nuutti|Torstai 01.07.2010 04:24

HUMANOID WORLD -AARTEENMETSÄSTYS 30.6.2010
Humanoid World - Tokio Hotelin virallisten faniklubien aarteenmetsästys!

Juhlistaakseen Welcome to Humanoid City -kiertueen LIVE DVD:tä ja CD:tä, Viralliset Tokio Hotel faniklubit ovat lyöneet päänsä yhteen luodakseen teille uskomattoman kilpailun! Tämä on mahtavaa ajanvietettä hirveiden kahden viimeisen viikon odottelun ajaksi ja sinulla on mahdollisuus voittaa monia palkintoja! Ja saatat jopa voittaa DVD'n, jota kaikki himoitsevat!

Säännöt ovat hyvin yksinkertaiset - tämä on aarteenmetsästys ja tehtävänne on löytää 15 palapelin palaa, joista muodostuu yksi iso kuva.

Mistä näitä palapelin paloja voi löytää?

Tokio Hotelilla on monipuolinen ja kansainvälinen fanikanta ja huima määrä erilaisia faniklubeja, joten sinun täytyy iloita muista kansainvälisistä faneista ja sukeltaa faniklubeihin, joiden sivuilla et ehkä koskaan ole käynyt. Osallistuvien faniklubien sivuilta löydät jonnekin piilotetun palapelin palan. Sinun täytyy säästää eli tallentaa palapelin pala ja pitää se tallessa. Samalta sivulta kuin palapelin pala, tulet löytämään lipun. Tämä lippu on vihjeesi seuraavaan faniklubiin. Kun olet selvittänyt mihin maahan sinun pitää mennä, sinun tulee löytää heidän virallinen faniklubinsa ja toistaa prosessi, kunnes olet kerännyt kaikki 15 palapelin palaa.

Sinulla on tasan 24 tuntia aikaa löytää palapelin pala ennen kuin siirryt seuravaan faniklubiin. Kun 24 tuntia on ohi, pala otetaan pois sivuilta, etkä voi enää saada sitä.

On vielä yksi viimeinen mahdollisuus löytää palapelin palat, jotka sinulta on jäänyt puuttumaan. 16. heinäkuuta, kisan viimeisenä päivänä, kaikki faniklubit laittavat
palapelin palansa takaisin sivuilleen. Sinulla on 24:n tunnin mahdollisuus löytää jokin puuttuvista paloista. Eli älä huolehdi, jos missaat päivän tai kaksi - et putoa
pelistä sen takia!



Meillä on uskomaton valikoima erilaisia palkintoja:


15 Humanoid City Live DVD:tä, 15 Durch den Monsun sinkkua, 5 Caught on Camera DVD:tä, 5 Humanoid City Live CD:tä, muita sinkkuja (Automatic, Scream, Der letzte Tag, Schrei, Rette mich), T-paitoja, kansioita, vihkoja, kaulakoruja, kasseja, pinssejä, lehtiä ja tarroja ympäri maailmaa.


Tärkeää tietoa:


* Sinun tulee säästää kaikki 15 palapelin palaa voittaaksesi.
* Sinun tulee lähettää kaikki 15 palapelin palaa liitettynä sähköpostiin kisan LOPUSSA.
* Me emme ota vastaan sähköposteja ennen kisan loppua.
* Lähetä palapelin palat + nimesi + maasi osoitteeseen humanoidworld@gmail.com
* Jos haluat apua tai vinkkejä, voit tweetata #humanoidworld niin autamme sinua.
* Kaikkien palapelin palojen lähettelyn deadline on tasan kello 21.00, 18.7.2010.
* Tiedoksi, kilpailu vaihtaa maata kello 21.00 (Suomen aikaa) joka ilta ja tulee tekemään niin 15.7.2010 asti.
* Kilpailu on avoinna faneille ympäri maailmaa!

Tulet näkemään ensimmäisen lipun täällä 1.7. kello 21.00. Sinulla on tasan 24 tuntia aikaa löytää tämän maan virallinen faniklubi ja heidän palapelin palansa. Onnea matkaan!
tokiohotel.fi

SIISTIÄ !!!!!11!1!oneoneone <483

Nuutti|! ooohLuonut: Nuutti|Keskiviikko 30.06.2010 18:06

TÄNÄ ILTANA - 30.6.2010

...Lisätietoa pian. Tänä iltana kello 21:00 Suomen aikaa, saatte ohjeet miten toimia heinäkuun alusta lähtien. Lukekaa ohjeet tarkkaan, metsästys alkaa huomenna.

OOOOOOOOOOOOH.
tokiohotel.fi
« Uudemmat - Vanhemmat »