IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Terveys ja elämäntavat
Perustettu
8.12.2007
Tilastot
Käyntejä: 2 311 (1.7.2008 alkaen)
Koko
14 jäsentä
Tyttöjä: 11 (79 %)
Poikia: 3 (21 %)
Keski-ikä
24,2 vuotta
Otos: 7 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 25,2 vuotta
Poikien keski-ikä: 21,6 vuotta
Ylläpitäjä
UnprivateSoul

Jäsenet (14)

EpistemenorttipoikaUnprivateSoultrash-gonaihakvkaurakahvi--justsomeone--EMILIAMARIAMissJashinAmanda^LÄRRRE
« Uudemmat -
Vähänkään tissiä vilahtaa nii kahessa päivässä enemmän sydämmiä ku yli kk aikana naamakuvaan :D en ihimettele yhtään että heikompi-itsetuntoset huomiohuoraa täälä.

Pariki krt nauranu samaa asiaa :D
Joutas oikiastaan keräämään kuvat talteen ja suksimmaan vittuun täältäki, sinäki rakas siskoseni joutasit tuleen feispuukkiin ;)

SaneHUOMIOHUORRAAAAALuonut: SaneTiistai 02.04.2013 16:28

Annas ku kerron sulle vähä huomiohuorist bro:

Huomiohuora, yleensä 16-20v nainen, tästä syystä "huomio_huora", eikä "huomiomieshuora".
Tämä titteli on yksinoikeudella vaginaväellä siitä syystä, että kun naaras saavuttaa tietyn iän, huomaa hän että koko siihen asti kestäneen sipsi-dokaus-seksi-lahna-elämäntyylistään huolimatta, hänestä on tullut nuori neito, jolla on tiettyjä evoluution aikaansaamia muutoksia kropassaan ja on huomannut miesten menevän vaikka oman äitinsä läpi saadakseen palasen toimintaa.
Vaikka naisilla on luontaisesti enemmän bodyfättiä kuin miehillä, sama kaava ei ole mahdollinen miehellä, koska mies joka ei ole koskaan panostanut terveyteensä tai kuntoonsä, näyttää kullivisvalta, toisin kuin nainen, joka voi vielä näyttää hyvältä pelkän meikin voimalla. Ja koska toisin kuin miehet, naisten toimintaa ei aja seksuaalinen himo ja he suostuvat seksiin ainoastaan jos hyötyvät siitä jollain tapaa itse (hieronta, lahjat, raha, yms) u mad brah?

Yksi yhteinen piirre kaikilla huomiohoroilla on se, että heidän ÄO:nsä ja kengännumeronsa tuppaavat usein olemaan sama numero. Srsly, oletteko koskaan havainneet huomiohuorista muita ulottuvuuksia kuin tissivako?
Koska huomiohuorat failaavat tuoda itsestään erilaisia puolia esille kuvissaan, toinen hyvä paikka olisi tehdä se blogissaan (jos näillä edes sellaista on).
Mutta sen sijaan että jakaisivat mielipiteitään ja ajatuksiaan tai edes kertoisivat hauskoja vitsejä blogissaan, jokainen merkintä on tasoa Facebook, jossa päivitellään yhdellä sanalla "tylsää" (mielestäni erittäin mielenkiintoinen ja ennen kaikkea tärkeä tiedotus) tai: "vituttaa", jossa pirullisen ovelasti jätetään oleellisin asia kertomatta - miksi vituttaa?, jotta te kaikki neitsyet ja betat voitte fedorat lentäen juosta jakamaan tekopyhää sympatiaanne ja ymmärrystänne ja kyselemällä: "oijoi, mitä tapahtunu :(" koska olette vain niin vitun tyhmiä. Samalla ruudun toisella puolella huomiohuoran kiimanesteet roiskuu ympäri reisiä koska sai juuri mitä halusi, sen sijaan että olisi käyttänyt ala-asteella opetettua oikeinkirjoitustaitoaan ja huolellisesti selittänyt miksi vituttaa?... siis ellei huomiohuorat olisi niin saatanan vajaita.

Huomiohuorien toinen puolisko on tietenkin niistä valittavat feministit, jotka on vielä ärsyttävempiä.

PS. ja SINÄ, kyllä, juuri SINÄ! Lihaksikas etusormeni osoittaa juuri sinua MIES! (välillä jopa nainenkin)
Odota hetki ennen kuin kirjoitat sen huoran profiilikuvaan: "nätti, tutustuuuu?" ja vastaanottimet tännepäin, nimittäin olet osa tätä huomiohuorasyöpää!
Oh god, en edes tiedä mistä aloittaisin, mutta aloitetaan vaikka siitä että tästä eteenpäin, AINA, kun havaitset naaraan kenet tahtoisit viedä henkilökohtaiseen käärmenäyttelyysi, pysähdy hetkeksi ja mieti... observoi ja mieti: ansaitseeko tämä huora todella kehuni?
Liian nirsoiksikaan ei kannata ryhtyä, siksi on ihan ok panna ysiä (kaikki sitä alemmat on huonoa makua tai menevät huonon lapsuuden piikkiin), mutta ennen kuin kommentoit, palaa todellisuuteen ja mieti millä todennäköisyydellä saat ensi viikonloppuna vaginaa jos nyt kommentoit "kaunis"?
Saat vain kiitokset ja sydäntä haavaan ja huora unohtaa inhottavan olemuksesi nopeammin kuin seksi minun kanssa kestää ja ainut saavutuksesi on huomiohuoran toiminnan tukeminen.
Toinen asia jota on syytä miettiä: onko huora todella niin hyvännäköinen? Vai käskeekö vain geneettinen koodini ja animejulisteeni flirttailemaan?
Pää syy miksi nykypäivänä näkee liikaa Strong independent womaneita a.k.a valaita on nimenomaan teidän alhaiset kriteerinne.
Tiedän että kohteliaisuus syistä suurin osa sanoo vahingossa läskiä laihaksi, mutta kyllä jokainen voipaketin tunnistaa kun sellaisen näkee. Tietenkään kukaan ei ole niin tyhmä että omalle kaverilleen menee sanomaan et isäs oli varmaan valaanpyytäjä :DD:D
Mutta itse ku näen täysin vieraan ihmisen, joka näyttää siltä ku ois synnyttämässä nelosia ja siitä huolimatta profiili on täynnä oksettavaa imartelua, pahin mitä voi tapahtuu jos ja kun tiedostan sille ettei se ehkä olekkaan mikää prinsessa, on että se tekee itsemurhan. Ja parhainta mitä voi tapahtua, on että se kommentti alkaa kaivaa sitä niin syvästi, että se muodostaa itselleen tahdonvoimaa ja alkaa treenaamaan. Ja niin on itseasiassa käynytkin.

u mirin?

PPS. niin ja siis en mollaa tässä huomiohuoria, en ainakaa pyri siihen. Pidän barely legal-tisseistä etusivullani. Teen vain selväksi miten erotat huomiohuoran.
Enemmänkin mollaan niistä valittavia feministejä, sekä miehiä ketkä eivät kykene sanomaan 'ei' vaginalle.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nonii, siin siis vaa muutama esimerkki huomiohuorista, et erottaisitte ne meist normaaleist ihmisist.
Jouduin kirjottaa tän blogin ihan vaa teitä varten, ketkä väitätte mua huomiohuoraks<3
Ensimmäine asia jonka takii meikäläinen eroo näist eurolutkist on se, et oon joutunu ansaitsee tän kropan. Oon joutunu vuodattaa monta mieskyyneltä ja litroittain testosteronii tän 78 kilosen ruhon eteen, vaan et voisin heruttaa teille teinigaltsus<3
Sitäpaitsi voin luvata etten yritä hakee mitää emätintä täältä tai edes mitää gangojen huomioo, koska jos yrittäisin, oisin ottanu loparit jo ekan kuukauden jälkee... koska suurin osa keilt sitä ah niin ihanaa huomioo saan, on sotanorsut ja jailbaitit ;) u mirin?

Ja nyt varsinki ku ootte alkanu sanomaa et huomiohuoraan blogeillaniki? lolz. Ja koska teille ei riitä et vaikken ole koskaa tilannu blogiani etusivulle muiden pällisteltäväks ja kuvaniki tilannu sinne vaa max. 5 kertaa vuoden aikana, aion nyt selittää teille hyvin huolellisesti, miks teidän argumentti on invaliidi...

Katsokaas kun, joka kerta ku lisään mitä tahansa sisältöö, n. 150 käyttäjää saa siit ilmotuksen. En voi paskallakaa käydä ilman et joku saa siit ilmotuksen (ehkä pitäis lopettaa asiasta twiittaukset). Koska ilmeisesti osa teist luottaa siihen et deliveraan säännöllisin väliajoin (en kyl rehellisesti sanottuna ymmärrä miks? Oon vaa bro joka käy salil ja postaa galleriaa), en aio pettää sitä luottamust.
Voisin toki päivittää: "tykkään safkast" joka varmasti tulis yllätyksenä monelle tai "nukuin tänää 8h" joka varmasti synnyttäis intensiivisii keskustelui, mut ennemmin tai myöhemmin teit alkais vituttaa.
En suinkaa ajattele tai pidä itteeni minää julkkiksena; täähä on enemmän säälittävää ku hienoo, mut koska mun pää on kokoajan täynnä ideoit ja ajatuksii ja delaan ellen saa niit ulos jonnekki, voin ihan yhtä hyvin yrittää tuoda ne ajatukset ulos tyylillä. Vittu, vaik ei yksinkertasesti olis muuta sanottavaa ku et "mua panettaa" ni vittu, meit kaikkii panettaa kokoajan mut voi siitäki tehä hauskan ja viihdyttävän merkinnän... siis jos osaa.

Mut otetaanpa viel esimerkiks vaikka James Cameron. Moni odottaa koska Jamppa ohjaa uuden leffan. Jamppa tietää tän itekki ja sen sijaan et tekis elokuvan kääpiöhomopornosta, vaan koska se on lähellä sen omaa sydänt, Jamppa päättääkin ohjata elokuvan smurffeista viidakossa, koska se todennäköisesti vetää enemmän katsojii. Jos Jamppa ois kuunellu sydäntään mieluummin ku järkeään, moni ihminen ois ajatellu: "I TRUSTED U BRO!"
Ymmärsitkö nyt pointin? Niille tyhmille ketkä ei ymmärtäny, pointti olis siis se, että James Cameron on huomiohuora.

Eli vaik kirjottaisinki mielelläni siitä millä tekniikalla vedin tänää kätee, se tuskin vetois teidän tunteisii samalla tapaa ku mun.

...mut vitut, seuraava blogi koskee käteen vetämist

axutin0ainiiinLuonut: axutin0Torstai 05.07.2012 01:07

Vois alkaa tilaileen itteensä useammin etusivulle, siitä tulee melkein yhtä hyvä olo ku shoppailemisesta.

erikäSYDÄNTÄ KIITOOOOSLuonut: erikäKeskiviikko 28.12.2011 02:11

Paina tähän ♥ tai kommentoi jotain, niin omistan sinulle oletuskuvani (---: !

Laita tämä omaan blogiisi jos sinulla on pokkaa omistaa tuntemattomille!
Se sama tyttö on uskonut ihmisiin.

SoffiiaROAWRLuonut: SoffiiaMaanantai 17.10.2011 17:32

Henkilö ***** on lisännyt uuden kuvan.
Kuvateksti: Oon ruma :) vippaa sydän <333

Pissis nro 1. : Nätti kuva ! <3
Henkilö ***** : Kiitti mut en todellakaan oo :) ite vaan <3
Pissis nro 1. : No en oo ku sä oot vaa !!!!!111 <3
Henkilö ***** : Enkä oo, oon läski ja ruma :((

Joka ainoassa kuvassa sama juttu toistuu.
Jos se kuva kerran on niin ruma nii täytyykö se sitten lisätä nettiin vapaaehtoisesti ?
Ja jos kerran ei voi ottaa sitä myönteistä palautetta vastaan, nii miks täytyy kinuu sydämmiä ?
Ja sit ku joka postaukses täytyy puhuu siitä et "haluun rahaa et voin ostaa röökii." jopa kysymykses "mitä tekisit jos voittaisit lotossa?" "Ostaisin röökii." n. 3kuukauden satunnaisen polttamisen jälkeen.
Sit angstataan "YHYY oon ollut niiku 3vk sinkku, kukaan ei tuu koskaa haluumaan mua !!!111 </33"

Voi elämä näitä huomiohuoria, sit ne miettii miks yhtäkkii kukaan ei enää jaksakkaan .

Sun oma vika, turha ees yrittää tulla mulle enää puhuu.

"If you think this song is about you, it probably is."
Kukaidari laittaa tollasseen jos siin on vaa 40 sydänt?
Mä sentää ees muuttaisin ne sydämmet vittu yli 500 sentää.
Miks mul tulee sellane fiilis et se haluis laittaa sellasseen kuvan
mut sit sitä alettas dissaa ja se sai nyt tol vaa hyvän tekosyyn.

Kyrsii kun väsyttää.

Zens^^[Ei aihetta]Luonut: Zens^^Perjantai 22.10.2010 16:49

No vittu huomiohuora :D
The only thing i want [Reita/Ruki,romance,drama]
- Kirjoittaja Cherrypin » To Helmi 12, 2009 7:25 pm
5 kommenttia // Katsottu: 39 kertaa

Wake me up [Kaoru/Toshiya, PG-13]
- Kirjoittaja Kiraine » To Helmi 12, 2009 7:24 pm
0 kommenttia // Katsottu: 15 kertaa



;__;

// Okei, aika jumalattoman naurettavaa, mutta mua oikeasti itkettää ja ahdistaa nyt.
Ahdistaa ja itkettää koska yritän oikeasti tehdä hyvää fiktionia, mutta saan kommentteja vain kavereiltani.

Sanokaa nyt vittu edes "oli paska" tai "oli hyvä", mua ei nyt oikeasti kiinnosta jos moderaattorit tulee sanomaan että lisää ajatusta kommenttiin, MÄ TAHDON VAAN PALAUTETTA. Tahdon tietää, että JOKU luki loppuun.
« Uudemmat -