IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
17.12.2007
Tilastot
Käyntejä: 1 707 (1.7.2008 alkaen)
Koko
51 jäsentä
Tyttöjä: 47 (93 %)
Poikia: 4 (7 %)
Keski-ikä
26,6 vuotta
Otos: 25 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 26,5 vuotta
Poikien keski-ikä: 27,5 vuotta

Jäsenet (51)

akc-mikeäööö-suski80-mars-aooepinewstonekaritaw_jasuloliiin-FJORTISHORAN[iiiris]retarderadungeSad_Angel_666anttupau\\SAntTUTaruw`
« Uudemmat - Vanhemmat »
Nyt kirjoitat tähän viisi hyvää ominaisuuttasi (= asioita joista pidät itsessäsi tai mitä joku muu on sinusta sanonut) ja teeskentelet olevasi iloinen.

1. Olen luotettava
2. Tuoksun hyvältä
3. En luovuta IKINÄ jos asia on tärkeä
4. Olen ihan ok kirjoittaja
5. Tiedän siistejä juttuja (parhaat kirjat, leffat, TV-ohjelmat, sarjakuvat)


Seuraavaksi kirjoitat viisi huonoa ominaisuuttasi, nielet ne ja hyväksyt ne ja näytät niille keskisormeasi.

1. Olen tosi irrallaan todellisuudesta
2. Joskus olen itsekäs
3. Olen välillä liian suorapuheinen
4. En ajattele aina loppuun asti
5. Olen pyylevä ja tyhmän näköinen

Sinun pitäisi tajuta, ettei ulkonäölläsi ole mitään merkitystä, mutta koska haluat välttämättä keskittyä siihen ja velloa itsesäälissä, "listaa viisi ulkoista hyvää ominaisuuttasi" parantaa oloasi kolmeksi sekunniksi.

Joillakin ihmisillä on kauniit kasvot, toisilla tavalliset, joillain harvoilla rumat. Jos joku on sitä mieltä, etteivät huolellinen peseytyminen, yrittäminen ja kiinnostava persoonallisuus (joka kaikilla on, kunhan vastaan tulee oikea ihminen) riitä, tämä henkilö on idiootti (ks. wikipedia) eikä siis ansaitse huomiotasi.

Lapset kuolevat nälkään Afrikassa. Jossain on sota. Sinun naamasi ei ole täydellinen eikä sinulla ole mallin vartaloa. Yhyy. Se tuntuu ikävältä ja raskaalta, mutta joskus kannattaa ajatella hiukan laajemmin. Miettiä, onko sillä loppujen lopuksi niin hirveästi merkitystä ja mitä naaman takia kannattaa uhrata.
ai eile oli maailma kurjin päivä? no tänää ei ollu=))) koulussa oli kylläki pahaa puuroo enkä ikinä heitä ruokaa pois ja tänää heitin joten oon salee kipeeee. äikäntunnilla tehtii Nooran kanssa Lönnrot esitelmää atkluokassa ja kopioin suoraa wikipediasta eiku.... ja mentii matikan tunnille 10 min ajoissa istumaa ja kattoo ku Helena teki vähä tehtäviä taululle jotka se oli kopioinu Tanjalta eiku... pääsin onneks jo yheltä, en ois kestäny enää yhtää kopioimista eiku... koulujjälkee Tomas tuli meille ja leikittii vähä kotia, mää imuroin ja T keitti (maailman pahinta) kahvia ja lähti sitte kauppaa ja hakee lapsia tarhasta=) no mieheni käytyä kaupassa ja hoidettua muut perheenisän velvollisuutensa LEIPASIMME sitte kakun. OOO<3tuli hyvää. Äiti kerto että Semmareiden konserttii ei oo enää lippuja=( -KOSKA OSTIN VIIMESET NELJÄ KPL!!!!! (no mikä ihan pitäny paikkansa mutta jeeeee, mennää marraskuussa kuitenki). No siinä sitten vietimme mukavaa iltapäivää PERHEEN kesken minä, Tomppa ja äiti=) äiti leikki CPtä ja käyttäyty huonosti, joskus musta tuntuu et oisin sen porukat. Tomas "pääsin teoriakokeesta läpi ekalla" Härmä vaa nauro ja mää oli vihane. no en ollu..taaskaa..no loppupäivän sitten kerittii lankaa ja opiskeltii englantia. ja nyt meen hei kattoo BB, (jota en ainakaa oo odottanu kokopäivää) joten moikka hei=)

ps. tykkään ehkä vähän salaa siitä et mua kutitetaa 8)
pps. okeiokEEEEI, damien on <3
ppps. sulle joka luit, <3


mjjja[Ei aihetta]Luonut: mjjjaKeskiviikko 20.05.2009 00:14

kiinnostaaa-_-"
sun jälkee mun oli vaikee jatkaa,
en edes tiedä miks mietin sua vielä.
kai mä vaan kaipaan sun vieree,
oot ainut joka on jääny mun mielee.
tiedät, oot se jätkä ketä tarkotan,
tuskin koskaan tuun ketään samalla tavalla rakastaan <3
en haluu, en yritä,
en oo puhunu,
en mitää suhun liittyvää :DD

saa näköjää missää käydä jos oot siä,
et voi oikeesti olla noin tyhmä.
pistää naurattamaan toi sun juttu.
kuvittelet ittestäs vähä liikoja tai jtn? :DDDD

mmmuru`eiku mitä ?! ;oLuonut: mmmuru`Torstai 23.10.2008 18:12

mitä se sen hapenvaantiin saikuttaa ?!

sako oot ihana <3
« Uudemmat - Vanhemmat »