IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Televisio ja elokuvat
Perustettu
19.12.2007
Tilastot
Käyntejä: 3276 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 14
Koko
97 jäsentä
Tyttöjä: 71 (74 %)
Poikia: 26 (26 %)
Keski-ikä
28,4 vuotta
Otos: 66 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 27,1 vuotta
Poikien keski-ikä: 31,1 vuotta
Valvojat
Haltis, Samo, Nadeshiko, PhantomBlot

Jäsenet (97)

mimsdlefalafelapSparkleRinHeid``KittCatNastyYaffaVampyrellmiikasVehkajadheNeutronstarNadeshikomeevi_norarobertsangelite83[Eriiika
« Uudemmat -
Two days ago was seen in the last Hobbit movie with my brother and father. The movie was awesome which I imagined it to be. I am a loyal J.R.R Tolkien fan and I always will be. Next, I look forward to the film uncut version.The Following operation should Also read all of Tolkien's books through again. It's been a while since I last read these books. Thanks again when you read my writings. Merry Christmas to all expectation! Being tuned!


Thanks to spectacular filmmakers: directors and actors.

//Markus

KorvenKuningasI see fire..Luonut: KorvenKuningasTiistai 24.12.2013 17:22


On muuten ihan hyvä kipale.

KamitaHOBITTIIII 8DLuonut: KamitaLauantai 23.11.2013 11:37

2Hn jonotus ja saatiin just ne liput mitä lähettiin hakemaankin, hieman on kylmä ja väsyttää, mut liput kourassa on heleppo hymyillä :>!!Eli Hobitti part 2 Helsingissä 11.12.13 8D<3
Tosiaan iahnasti ollu 4yötä pois kotoa (ke-la) ja vaan kattelu leffoja hyvässä seurassa <3
Charlie Bartlett, Fight Club, Pulp Fiction ja Hobitti (x <333333333)!
Kaikki aivan ihania leffoja <3

CAJHHuippulopetus joululomalleLuonut: CAJHTiistai 08.01.2013 14:55

Loppiasena kävin isäni kanssa katsomassa Hobitti - Odottamaton matka -elokuvan.

Facebookissa olen kirjoittanut elokuva-arvosteluja ja Hobitin arvostelu löytyy täältä.

Kaksi kirjaa siitä olivat ainoat joululahjatoiveeni:

DreamnationHobittiLuonut: DreamnationKeskiviikko 02.01.2013 01:59

Käytiin äitin kanssa kattomassa Hobitti.

OLI SITTEN AIVAN MAHTAVA.

MUT VITTU.

TAAS YKS TRILOGIA.

ENS JOULUKUUSSA MAYBE SEURAAVA.

MIKSI PITÄÄ KIDUTTAA NÄIN?!?!

futurismoi ihmisen kauneusLuonut: futurismMaanantai 24.12.2012 00:39

rakastuin mä kääpiöön ♥

MilanardaTää soi päässäLuonut: MilanardaTorstai 13.12.2012 04:42What a voice. <3

DaealisHobitti, sinne ja takaisin.Luonut: DaealisTorstai 13.12.2012 01:04

Tuli katsottua malli HFR 3D. Jos ei olisi erikseen lippua ostanut juuri tähän suuren kuvanpäivitysnopeuden versioon, en olisi itse huomannut mitään eroa elokuvassa. Enkä huomannut vaikka ja yritin kiinnittää siihen huomiotakin.

Itse elokuva oli melkoinen vuoristorata, alun ärsyttävistä spontaaneista Disney-rallatteluista puolituntisiin efektipelleilyihin("kattokaa mitä me osataan! Täysin turhahan tämä kohtaus on, mutta oli budjetissa pari milliä ylimääräistä!") ja kaikkea siltä väliltä. Tunnelmallisia kohtauksia niin Konnussa piipputupakan ääressä kuin lopussa Piikin laskemisessakin. Juoni lähti liikkeelle hitaanpuoleisesti ja lopussa olisi voinut pysähtyäkin välillä. Tuntui kuin ensimmäisen 1½-tunnin jälkeen leikkaajilla olisi ollut kiire tumpata kaikki kalliit toimintakohtaukset elokuvaan mukaan ja turhat jutustelut jäivät leikkauspöydälle(poikkeukset olivat kyllä sitten sitäkin hienompia pätkiä, mutta rauhallisia osuuksia oli liian vähän tarpeettoman toiminnan kustannuksella).

Äänimaailma oli lähes niin täydellinen kuin se vain voi olla. Musiikkiraidassa oli samaa vikaa kuin alkupuolella oli juonessakin, spontaanit Disney-musikaalit kiemurtelivat itsensä myös orkesterin puolelle muutaman raidan kohdalla. Näitä paria poikkeusta lukuunottamatta ääniraidat olivat vain syventämässä muutenkin onnistunutta tunnelmaa.

Lopputuloksena elokuvasta jäi varsin hyvä tunne salista ulos astuessa. Mitä tarkemmin elokuvaa muistelen, sitä enemmän muistan kohtauksia, jotka olivat ärsyttävän lapsellisia ja väkinäisen humoristisia. Tällaista väkinäistä hölmöilyä elokuviin nykyään tukitaan muutenkin liiankin kanssa, varsinkin kun kyseisestä elokuvasta olisi voinut tehdä Sormusten Herra -trilogialle henkistä jatkoa vakavuudessaan. Jos ei pysähdy illan jälkeen miettimään sen enempää, mitä tuli juuri nähtyä, on Hobitti viihdyttänyt kolme tuntia varsin lennokkaasti.

uimakellukeTSAIJAIJAILuonut: uimakellukePerjantai 23.12.2011 15:32vitu jees
en vaa malta oottaa kokonaista vuotta
« Uudemmat -