IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Kaverit
Perustettu
Ennen yhteisöajanlaskun alkua
Tilastot
Käyntejä: 2 260 (1.7.2008 alkaen)
Koko
49 jäsentä
Tyttöjä: 22 (45 %)
Poikia: 27 (55 %)
Keski-ikä
33,3 vuotta
Otos: 36 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 31,3 vuotta
Poikien keski-ikä: 34,8 vuotta

Jäsenet (49)

r_oPelexkamako-77JanikaAdoteAdelHeidipukntiina|CalvinabokutachiDidymosasiatontume777b3ngkkuHelia84_pinkku_
« Uudemmat - Vanhemmat »
Myös jyhkeän bassoääninen Kouvolan Vapaaseurakunnan emeritus-pastori Asko Tynjälä tullaan näkemään Vappugospelin lavalla. Pastori tulee lavalla ja lavan ulkopuolella osallistumaan joihinkin juontoihin ja tuo varmasti oman mielenkiintoisen lisänsä kokonaisuuteen. Tynjälä tulee Vappugospeliin kuitenkin nimen omaan juontajana, eikä niinkään esiintyjänä.

Vuonna 2009 Asko Tynjälä oli tekemässä Pastorit Areenalla -levyä

Vuodesta 1969 lähtien Ruotsissa, Suomessa ja Kanadassa seurakuntapastorina ja evankelistana toiminut pastori on laajan seurakuntatyönsä ohella myös ansioitunut muusikko. Vuonna 2009 Tynjälä julkaisi mm. Pastorit Areenalla -levyn yhdessä Hannu Grönroosin ja Seppo S. Kososen kanssa, jonka lisäksi mies on ollut mukana lukemattomilla muilla levyillä. Näiden lisäksi Asko nähdään viikoittain myös TV7-kanavalla.

- Täytyy sanoa, että näin tiedottajana minulle aiheuttaa suuria tiedotuksellisia ongelmia, kun ansioitunutta laulajaa ja pidettyä saarnaajaa ei valita tapahtuman laulamaan eikä saarnaamaan. Mutta jotain erityisen mielenkiintoista on luvassa, se on varmaa, lupaa Vappugospel XXL:n tiedottaja Markus Janhunen.
OLI HELMEE @ hml <3 perjantaiiiiiiiii nilta oli siistitititi, "ei tällä kierroksella."
+nimeni on caludia, asun rivitalossa, ja minulla on marrsu! best song everr

ja tänääääääään harrastimme hc-extreme-nauru-urheilua hienolla puistokierroksella med Pietari och Anniina, aaaa vatsalihakset kipeen 8<

awaww ♥

vanilja^Tsekkaa tää!Luonut: vanilja^Lauantai 03.01.2009 15:32

Kiitos vuosi '09, yks hyvä nettiradio lisää:

http://www.radiohigherground.fi

"Radio Higher Ground soittaa parasta afro-amerikkalaista musiikkia. Uutta sekä vanhempaa gospelia, soulia, r&b:tä ja funkia. Artisteina pitkän linjan nimiä, kuten Stevie Wonder, Andrae Crouch, Aretha Franklin, Edwin Hawkins ja Earth, Wind & Fire. Uudemman polven tekijöistä mainittakoon Kirk Franklin, Alicia Keys, Mary Mary, D’Angelo ja Jamiroquai. Musiikkipäällikkönä Vellu Salminen joka on toiminut yhdeksän vuoden ajan toimittajana ja tuottajana eri radiokanavilla."
« Uudemmat - Vanhemmat »