IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Mielipiteet
Perustettu
1.1.2008
Tilastot
Käyntejä: 328 (1.7.2008 alkaen)
Koko
2 jäsentä
Poikia: 2 (100 %)
Keski-ikä
19,0 vuotta
Otos: 1 jäsen
Poikien keski-ikä: 19,0 vuotta
Valvojat
pikkis11, jyks94

Jäsenet (2)

pikkis11jyks94
« Uudemmat - Vanhemmat »
Niin tyhmä ja suomalainen kuin vaan olla voi, mutta ei täysin toivoton juntti.
Öykkäröit,örvellät ja puhut englantia huonosti. Ruotsalaiset ovat mielestäsi homoja ja tanskassa kaikki on ihan huumeissa ja huorissa. Ja tietenkin unelmoit taas meneväsi Tuska-festareille muiden kaltaistesi joukkoon. Vähennä alkoholin käyttöä, mieti miksi ne ulkomaalaiset saa useammin kuin sinä ja vaihda harrastuksesi esim.ryyppäämisestä ja duudsonien töllöttämisestä Iittalan maljakoiden keräilyyn tai joogaan.



KUMMAN KAA eli millainen mies saa sinut syttymään?
My result is: Tony Halme
Sinulle kelpaa vain ja ainoastaan A-luokan kokoliha-karvaaja. Miehen ei pidä grillijonossa karttaa fyysistä kontaktia, varsinkin jos on kysymys SINUN suojelemisestasi. Tosimies ei puhu, pussaa, tiskaa eikä käytä deodoranttia. Mielestäsi kotiväkivalta sopivissa määrin puhdistaa mukavasti ilmaa! Voitte kokeilla yhdessä kossun juontia, aseiden keräilyä tai dopingin maahantuontia.
Saattaa osoittautua tarpeelliseksi: Karaten mustavyö


Olet perseesta
Taidat olla akka ku olet noin perseesta. Juo viinaa.


Mikä Salkkarit-hahmo olet?
Pauliina is...
Kari
Kovan ulkokuoresi alla piilee lämmin sydän. Erilaisten auktoriteettien uhmaaminen on elämäntapasi. Sinussa on ainesta, mutta on tärkeää että osaat kohdistaa ponnistelusi oikeaan suuntaan.


If I were a Simpsons character, I'd be Homer
You are Homer Jay Simpson. You are fond of Duff Beer, donuts, pork chops, being lazy, and television. You dislike your neighbor, Ted Flanders, and your boss, Mr. Burns.


Siis täh, ei nämä voi pitää paikkaansa...
« Uudemmat - Vanhemmat »