IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Minä ja muut
Perustettu
3.1.2008
Tilastot
Käyntejä: 1 262 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 1
Koko
14 jäsentä
Tyttöjä: 9 (65 %)
Poikia: 5 (35 %)
Keski-ikä
31,3 vuotta
Otos: 10 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 29,0 vuotta
Poikien keski-ikä: 40,4 vuotta
Ylläpitäjä
keba_89
Valvojat
Rinssi, keba_89, MikkoMV

Jäsenet (14)

-Emili-annksRauska_Jrba|biinokeba_89MikkoMVJozucnopRinssisomeones_sonKata-74MarcosLococireerc
« Uudemmat - Vanhemmat »
Vanhat kotisivut ovat jo pitkään olleet varsinainen probleemi. Siellä on jotkin asetukset menneet pieleen eikä siksi ole kovinkaan helppoa surfailla linkeistä, jotka sijaitsevat näkymättömissä näytöllä ihan muualla kuin ko. tekstin kohdalla...

Mutta Petri on raatanut pitkään ja saanut aikaan kelpo sivut, jotka hyödyntävät eri yhteisöjä ja groupeja sekä foorumeita, joilla DeiPark on mukana. Nyt ne pitää vielä ladata Radio Dein palvelimelle osoitteeseen www.deipark.fi, ja niitä pääsee ihailemaan. Eli aivan pian :)

Silloin on helpompi myös tutkia tulevia aiheita ja tutustua toimittajiin sekä ohjelmaan itseensä.

Malttakaa vielä hetki.

MikkoMVHeinäkuun DeiParkitLuonut: MikkoMVSunnuntai 29.06.2008 04:24

Heinäkuu on lomakuu ja siksi deipparitkin ottaa loman merkeissä. 4 DeiParkia on nauhoitettu tuota varten eli heinäkuun 4 ensimmäistä DeiParkia eivät ole suoria, vaan nauhoituksia.

2.7. 'Keskiaikaiset markkinat Turussa'
9.7. 'Lähetystyö, Arfikka, Tansania'
16.7. 'Nuorten alkoholinkäyttö'
23.7. 'Nuorten rahankäyttö'

Toimittajina Maria, Katri ja MMV. Teema 'seurustelu', jonka piti olla heinäkuussa jokin näistä, on siirtynyt vähän eteenpäin.

Kiinanmatkaajamme Olli on toistaiseksi Suomessa ja oli kuultavissa lähetyksessä 'Kristilliset koulut' kesäkuun lopulla. Jos on Suomessa, Olli on mukana myös elokuun alun lähetyksissä.

MMV

MikkoMVDeiPark FaceBookissaLuonut: MikkoMVKeskiviikko 18.06.2008 21:38

DeiParkilla on group myös FaceBookissa http://www.facebook.com/group.php?gid=6179538375. Se on paras paikka pysyä ajan tasalla ohjelmien aiheista. Kuluvan ja tulevan viikon aiheet ja vieraat löydät sieltä. Siellä on myös kuvia, joita täällä ei ole.
25.6. vuorossa ovat kristillisellä pohjalla toimivat oppilaitokset. Tällä kertaa sekä raamattuopistot että muunlaiset opinahjot.

Vieraana Ha-Ni eli Hanna ja Jani, jotka aikanaan olivat DeiParkissa toimittajina ja myöhemmin lähtivät opiskelemaan juuri tuollaiseen kouluun. Nyt he ovat seurakunnan työntekijöitä. Hanna on jo lupautunut, Jani tulee, jos pääsee. Haastattelussa helluntaiherätyksen raamattuopiston Ison Kirjan opettaja Tero Järventausta ja puhelinhaastiksessa Fria Kristliga Folkhögskolanin rehtori Thomas Nordström.

Jos siis kiinnostaa opiskella raamattua tai vaikka lähetystyötä, kannattaa kuunnella. FKF:ssä voi suorittaa myös Tukholman yliopiston opintoja, Suomessa siis. Kaikesta tästä lisää sitten keskiviikkona 25.6.2008 kello 20.05.
« Uudemmat - Vanhemmat »