IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Ravintolat ja kahvilat
Perustettu
6.1.2008
Tilastot
Käyntejä: 219 (1.7.2008 alkaen)
Koko
9 jäsentä
Tyttöjä: 2 (23 %)
Poikia: 7 (77 %)
Keski-ikä
26,5 vuotta
Otos: 8 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 25,4 vuotta
Poikien keski-ikä: 26,6 vuotta

Jäsenet (9)

^Muhis_^^izmo^^an--nafluFFy_H4ndyM4njaanus69Sir_Eetvarttipartyboy-94
« Uudemmat - Vanhemmat »

RaskNaksJeesus ei tule oletko valmis?Luonut: RaskNaksPerjantai 16.08.2013 15:47

Ei ole syytä huoleen, tässä tekstissä ei provosoida kiihkouskovaisia, vaan kyseinen otsikko on PMMP:n kappaleesta.

Eilen Tavastialla olimme seuraamassa PMMP:n huikeaa lavaesiintymistä kera Lindan, Jennan ja Akin. Täytyy sanoa, että energiaa keikalla riitti Mira Luodin flunssasta huolimatta. Ja kuka uskaltaa enää heittäytyä yleisön kannateltavaksi -no ainakin Paula ja Mira.

Näitä tapahtumia ennen metsästin Helsingistä kauhuklassikoita onnituneesti ja seurueemme käväisi saksalaisessa 'Rymy-Eetu'-ravintolassa syömässä. Kyllä saksanpoika osaa! Eipä jäänyt nälkä ainakaan makkaroista, hapankaalista, perunasalaatista sekä lettu-jälkkäristä. Ei tod.!

Ainoa heikko puoli ravintolassa oli sen suht yrmeä tarjoilija, jolla oli selvästi huono päivä. Samainen tarjoilija aiheutti Lindalle noloja tilanteita ilmestyessään hänen taakseen aivan vaiti, juuri kun Linda oli huomauttamassa ruokalistan kuvan avonaisesta sepaluksesta. Tilannetta ei pelastanut ainakaan se, että kun tarjoilija seuraavan kerran aavemaisesti oli ilmestynyt Lindan taakse, Linda tokaisi juuri: "Se varmaan suuttui ku mä en syöny sitä ruokaa loppuun."

Oli kuitenkin onnistunut ilta, joskin hameväki joutui lähtemään tänään aikaisin koulutielle. Nyt minä syyhkäydyn mökille viikonlopuksi, viettämään rapujuhlia (jaksaako maksa vielä?)

Joo ja tosiaan kiitos VR, olet minulle jalan velkaa!

Päivän kappale: PMMP - Pariterapiaa

A-styleEeva Jaakonmaa 50 ★Luonut: A-styleTiistai 14.05.2013 23:51

« Uudemmat - Vanhemmat »