IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Televisio ja elokuvat
Perustettu
19.1.2008
Tilastot
Käyntejä: 1 327 (1.7.2008 alkaen)
Koko
9 jäsentä
Poikia: 9 (100 %)
Keski-ikä
24,8 vuotta
Otos: 7 jäsentä
Poikien keski-ikä: 24,8 vuotta
Ylläpitäjä
Kurskii

Jäsenet (9)

Piraattiraptoria_narampokakoneFrankCastleKristoferKurskiiDiaboDeathWish
« Uudemmat - Vanhemmat »
... sitäki saanu oottaa jo ihan tarpeeks kauan : S
Ohjaus: Lexi Alexander
Vuosi: 2008

Ehdottomasti yksi suosikeistani kaikista Marvellin sarjakuvahahmoista. Mies, jolla ei ole yliluonnollisia voimia...

Vihaa, kostonhalua ja aseita kyllä löytyy, mutta tunteet, laki ja tulevaisuus kuolivat hänen perheensä mukana mafian teurastuksessa. 2004 ilmestynyt Punisher kertoi Frank Castlen tarinan hyvin, mutta elokuvaa vaivasi monet seikat. Elokuva oli yksinkertaisesti liian NÖSSÖ eikä tuomari ollut tuomari vaan jäätelöpuikolla raukkiksia tökkivä pelle. Tällä kertaa heti ensimmäisessä action-kohtauksessa taitetaan vanhalta mummolta niskat ja huitastaan pää irti vanhalta mafiapomolta joka istuu pyörätuolissa. Ensimmäisessä elokuvassa paistoi aurinko, oli lämmin eikä Thomas Jane sopinut ollenkaan tuomarin rooliin.

Uudessa elokuvassa näyttäisi siis kaikki olevan alusta lähtien paremmin. Castlen viha tuntuu ja näkyy jokaisessa iskussa sekä laukauksessa. Elokuva on synkkä, pääpahis Jigsaw todella tuntuu pahikselta sekopäisen veljensä kanssa, elokuvassa on paljon enemmän väkivaltaa ja miljöönä toimii öinen kaupunki. Ongelma kuitenkin lienee siinä, että itse tiesin Frank Castlen tarinan jo etukäteen. Voin sanoa, että ei ollut kovinkaan helppo kuvitella elokuvaa ensikertalaisen näkökulmasta, joka tarinaan tutustuu. Tämä elokuvahan ei ole mikään jatko-osa vaan täydellinen remake, jos oikein ymmärsin.

Castlen tarina tuodaan kyllä katsojan tietoon, mutta en tiedä saavuttaako se samaa tunnetta kuin 2004 version alku, jossa koko Castlen suku teurastetaan sukukokouksessa. Voisin veikata, että täydellinen Punisher saataisiin jos molempien elokuvien hyvät puolet lyötäisiin yhteen. Tämä "jossittelu" on kuitenkin turhaa ja elokuva on tehty. Täytyy vain todeta, että tämä uusin oli huomattavasti alkuperäistä parempi, mutta yksittäiset hahmot tekivät tästäkin hieman naurettavan. Etenkin tuomarin murhakierrettä tutkiva poliisi on täydellinen vitsi, ylinäyttelevä nörtti, jonka olisi toivinut delaavan ensimmäisten joukossa vaikka edes vahingossa epäkorrektin huumorin merkeissä. Elokuvan loppu on todella laimea ja osasyyllinen on tämä nörtti siihenkin.

Ihan kelpo räiskintä.


***
« Uudemmat - Vanhemmat »