IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Ruoka ja juoma
Perustettu
24.1.2008
Tilastot
Käyntejä: 1 090 (1.7.2008 alkaen)
Koko
8 jäsentä
Tyttöjä: 5 (63 %)
Poikia: 3 (37 %)
Keski-ikä
26,6 vuotta
Otos: 4 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 26,3 vuotta
Poikien keski-ikä: 26,8 vuotta
Ylläpitäjä
El_ToMo
Valvojat
keittola, El_ToMo, misled, laro

Jäsenet (8)

1000xkeittolaMardrömmenEl_ToMolaromisled
« Uudemmat - Vanhemmat »

amusementjouluLuonut: amusementTorstai 26.12.2013 00:39

issepä12 pulloa viskiä!Luonut: issepäTorstai 16.06.2011 02:02

Minulla oli 12 pulloa viskiä kellarissa pahan päivän varalle. Äitini ei jostain syystä sietänyt varastoani ja pyysi minua kaatamaan kaikki viskit ämpäriin ja viemään ne kaatopaikalle.Koska mieleeni ei tullut milloinkaan vastustaa häntä, aloitin tuon mielettömälle tuntuvan urakan.
Niimpä otin korkin ensimmäisestä pullosta ja kaadoin kaiken ämpäriin, lukuunottamatta korkillista, jonka naukkasin suuhuni. Sitten otin korkin toisesta pullosta ja kaadoin sen ämpäriin paitsi lasillista, jonka senkin kittasin kurkustani alas. Sittempä otinkin korkin kolmannesta pullosta ja kaadoin siitä pois lasillesen ja join loput. Sen jälkeen otin korkin neljännestä ämpäristä ja ja kaadoin pullon lasiin ja heitin sen huiviin. Sitten sen jälkeen otin korkin seuraavasta lasista ja kaadoin korkillisen pulloon jonka jälkeen join lasillisen. Hetken huilattuani otin korkin pullosta ja kaadoin ämpärin pulloon ja laitoin korkin pulloon lasin kanssa ja kaadoin viskin pulloon.
Kun kaikki pullot olivat tyhjiä, tuin toisella kädellä taloaja laskinvarmuuden vuoksi kaikki pullot, korkit, lasit ja muut ja niitä oli tasan 29. Ollakseni kuitenkin varma asiasta laskin ne toiseen kertaan ja sain taas 74. Kun talo oli mennyt ohitseni, laskin uudelleen ja viimeiseksi kaikki talot, pullot, ämpärit, ja lasit, paitsi yhden korkillisen, jolla kaadoin talon ja join senkin.
« Uudemmat - Vanhemmat »