IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Televisio ja elokuvat
Perustettu
24.1.2008
Tilastot
Käyntejä: 811 (1.7.2008 alkaen)
Koko
25 jäsentä
Tyttöjä: 11 (44 %)
Poikia: 14 (56 %)
Keski-ikä
31,5 vuotta
Otos: 19 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 31,8 vuotta
Poikien keski-ikä: 31,3 vuotta
Ylläpitäjä
DrunkenBunnie

Jäsenet (25)

RisuuHunaxMoonlady79^GuLi^eve-liinaHamann84Depa-_nikita_Exuro-[Tanzu]-helmiprinsessa_juunasJokk_eTanduBig_GDiabo
« Uudemmat - Vanhemmat »

Jjöönäs007 Quantum of SolaceLuonut: JjöönäsLauantai 15.11.2008 21:13

Kävin tänään kattoo sen uusimman Bond-leffan, oli perhanan hyvä.. ;DD Oli niiiiiiin tunteellinen ja tuli vielä yhes vaihees vedet silmiin, MUT TOSIN SEN TAKII KU MENI POPCORNII VÄÄRÄÄN KURKKUUN... :'DD

fere-Bond -kaavasta.Luonut: fere-Keskiviikko 12.11.2008 01:19

Luin NYT -liitteestä Bond -kaavasta kertovan artikkelin, joka esitteli tyypillisen Bond -leffan 12 kohtaa. Aattelin, että kylläpä on muuten kaavamaista, mutta kuitenkin just toi kaava on se, mikä tekee Bond -leffasta Bondin.

Tänää kävin kattomassa ton "Quantum Of Solace", josta kaava tosiaankin puuttui (en olisi uskonut että sitä on muutettu niin radikaalisti). Joskus uudistaminen on hyvästä, mutta Bond -kaavan onnistunut rikkominen Bond -leffassa on vaikea homma. Vaikutti liian vaikealta.

Ilman Bond -kaavaa en saanut juonen eri tasoista kunnolla kiinni. Luulin myös, että jahti oli vasta alkanut, kun yllättäen tulikin lopputekstit (eka luulin lopputekstien alkua joksikin hämäys -välijutuksi haha!). Vihollisen ja Bondin välinen jännite oli tosi laimea, ja elokuvasta puuttui kunnollinen pääpahis.

Aikasemmin oonkin pitänyt pahishahmojen stereotypioita hieman typerinä ja kritisoin niitä, koska ne saattaa vaikuttaa ihmisten asenteisiin oikeessa elämässä ja vääristää mielikuvia. Pahisluonne saatettaisiin yhdistää tietynlaisiin ihmisryhmiin, koska perinteisesti Bond -leffojen pääilkimykset ovat esim. ulkonäöllisesti muista henkilöistä poikkeavia. Ottaen huomioon, kuinka helppo ihmisiin loppujen lopuksi on luoda vääriä mielikuvia (tahallisesti tai vahingossa) on tavallaan kiva, että "erilainen on pahaa" -ajatteluun on saatu vaihtelua.

Tietysti kivempi olisi, jos ihmisiin ei olisi niin helppo piilovaikuttaa, ja leffoihin voisi rauhassa laittaa millaisia pahiksia tahansa. Mysteerisiä elementtejä omaava pahis on nimittäin yksi olennainen osa Bond -kaavaa. Jos se poistetaan, on keksittävä jokin muu asia, mikä pahiksessa säväyttää ja luo vastavoiman Bondille. Tämän leffan pahis oli yksinkertaisesti liian helppo. En ollut uskoa, että missio oli niin vaivattomasti ohi.

Ja jos pahis pidetäänkin tavallisen kaduntallaajan oloisena, voisivat silti pitää Bond -kaavan muuten pystyssä. Leffassa ei noudatettu perinteistä Bondin juonikaavaakaan. Ja lisäksi vielä, (ehkä missasin kohdan,) mutta minulle jäi sellainen mielikuva, ettei siinä edes sanottu kertaakaan "Bond. James Bond." Siis mitä?!?

No, ehkä tämäkin leffa tuntuu paremmalta, jos joskus näen sen uudestaan.

Tai ehkä vain nautin edellisen osan "Casino Royalen" katsomisesta kliseisine, mutta ah- niin viihdyttävine Bond -kaavoineen.

annasein[Ei aihetta]Luonut: annaseinSunnuntai 09.11.2008 23:20

ooh vitsi, tykkäsin sikan !

ainiii, ostin nahkatakin =)

epe]Quantum of SolaceLuonut: epe]Keskiviikko 05.11.2008 23:59

Oli kyllä ihan hyvä leffa, kannatti mennä siis kattomaan :) Muutama kohta jäi kuitenki kaivelemaan ja elokuvas olis voinu tuoda paremmin esille sen "päätehtävän" niiku muissaki leffoissa. Se jäi vähä epäselväks varsinki leffan alus ja sen kuvaaminen jäi vähä vähäseks. Tunnelma oli kyllä ihan kymppi ja se tunnari kruunas keiken :D

Ja voi että, Daniel Craig. Mahtava mies, hyvä näyttelijä eikä ulkonäössäkään oo paljookaa parantamisen varaa, täydellinen pakkaus ;)

Menkää kattomaan, jos vähääkään kiinnostaa Bond leffat. Ja veikkei kiinnostaiskaan. Ihan katsomisen arvonen elokuva :)

-ELLU- "say it out loud!" - "vampire."Luonut: -ELLUSunnuntai 26.10.2008 15:33

Wääää, miksi, oi miksi, Suomeen kaikki leffat tulee noin paljon jäljes? Jenkeis ensi-ilta on 21.marraskuuta ja Suomessa vasta 9.tammikuuta!!! Tämä on kamalaaa!

Onneks sitä ennen tulee uusi Bondi. Namsk namsk. Paitsi että soundtrack on huono, sori nyt vaan Alicia Keys. Olisit kyl pystynyt parempaankin.

P.S noniin, Ruotsi on taas keraan parempi (sinne Twilight tulloo jo 21.11.2008)
« Uudemmat - Vanhemmat »