IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Muut
Perustettu
12.2.2008
Tilastot
Käyntejä: 3 470 (1.7.2008 alkaen)
Koko
24 jäsentä
Tyttöjä: 10 (42 %)
Poikia: 14 (58 %)
Keski-ikä
37,2 vuotta
Otos: 5 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 21,6 vuotta
Poikien keski-ikä: 41,0 vuotta
Ylläpitäjä
_jjjonna_
Valvojat
ItiksenOhjukset, timpu, Laajasalon_Nuta, Jakomäen_nuta, Kallahden_nuta, Merirastin_Nuta, kivikkonuta, Roihikan_nuta, helefee, Länsiluotsi, Vartiosaari, Malmin_nuta, Kompassi-info, Myllikän_nuta, _jjjonna_

Jäsenet (24)

timpuMerirastin_NutaKompassi-infohelefeeKallahden_nutakivikkonuta_jjjonna_Laajasalon_Nutatapanilan_nutaTapulin_nutaLänsiluotsihebe__Roihikan_nutaVartiosaariItiksenOhjuksetNutatäti
« Uudemmat -
Minkälainen olisi huippukiinnostava ja houkutteleva sivusto? Mikä tekee nettisivustosta hyvän? Mitä palveluja haluaisit nettiin? Tällä kertaa haluamme kuulla kantaasi nuorisoasiainkeskuksen vuorovaikutteisen ja toiminnallisen nettiareenan suunnitteluun.

Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan säihkyvän vihreä 16 Gigan IPod nano, jossa mukana FM-radio, askelmittari, videokamera ja muut uudet herkut!!

Lue lisää: Vastaa kyselyyn ja voita säkenöivä IPod!
Jauho pöllyää ja uunista tulee herkullisia tuoksuja, kun leipurikurssilaisten suussa sulavat pullat ja mokkapalaherkut valmistuvat.

Kotieläinkurssilla saat tietoa koti- ja villieläinten hoidosta ja pääset retkille tutustumaan eläimiin. Puuhiskurssilla pääset tutustumaan kotikulmien luonnonihmeisiin, ja opit tekemään helppoja ja superhyviä välipaloja.

Tai kiinnostaako tehdä kaikkea kivaa käsin? Sekin on mahdollista Kesäakatemian kesäkurssilla. Maltsun Muffinssit kurssiviikon aikana retkeillään, reissataan, riemuitaan, seikkaillaan, kokataan, taiteillaan ja puuhaillaan sekä järjestetään hienot juhlat.

Lue lisää Kesäakatemian sivuilta
Sibelius-lukion nuoret esittävät ensimmäistä kertaa Suomessa kulttirockmusikaalin The Rocky Horror Show! Esitykset Kulttuuriareena Gloriassa 12.-15.5.2010.

Richard O´Brien´s
Rocky Horror Show
12.5.–15.5.2010
K-13 esitykset Kulttuuriareena Gloriassa
Pieni Roobertinkatu 12

Ohjaus Marko Kallio
Koreografia: Leena Nordberg

Bonuksena Horror-naamiaiset la 15.5. klo 23!
Osta liput näytökseen osoitteesta www.lippu.fi
Kompassiin tuli seuraavanlainen ilmoitus:

ELOKUVAROOLIEN KOEKUVAUSTILAISUUS
Etsimme pää- ja sivurooleja suunnitteilla olevaan kokoillan nuorten elokuvaan MISS FARKKU-SUOMI. Elokuva kuvataan Helsingissä. Etsimme 14-19-vuotiaita nuoria, aiempaa kokemusta et tarvitse.

Koekuvauksia järjestetään seuraavina päivinä:

LAUANTAINA 24.4. KLO 12.00-16.00
SUNNUNTAINA 25.4. KLO 12.00-16.00


Osoitteessa 3. LINJA 5, SISÄPIHA, 2 kerros, HELSINKI
Ovessa lukee KOEKUVAUS MISS FARKKU-SUOMI


MISS FARKKU-SUOMI
Välde on 16-vuotias isätön poika, joka asuu äitinsä kanssa pienessä yksiössä 1970-luvun Oulussa. Hän saa päivittäin kokea minkälaista on poiketa joukosta perämeren rannalla sijaitsevan karun, ahdasmielisen pikkukaupungin tasapäistävässä ja uskonnollisessa ilmapiirissä. Maailmalla tekee tuloaan punk ja uusi aalto, joiden kapinallisuus puhuttelee Väldeä. Välde ei halua olla äidin ostamissa vaatteissa kulkeva pilkan kohde, joka pakotetaan vaikenemaan ja jonka nenän edestä ovi aina suljetaan. Välden itsekunnioituksen ja menestyksen mittariksi tulee Pike, luokan kaunein tyttö, jota Välde salaa rakastaa. Kun Pike voittaa Suosikin Miss Farkkusuomi-kilpailun ja valitsee poikaystäväkseen paremmasta perheen pojan Henri Hakalan, Välde laittaa kaiken yhden kortin varaan. Hän hylkää entisen itsensä ja alkaa määrätietoisesti rakentaa itselleen uutta persoonaa. Saadakseen Piken hän haluaa tulla röyhkeäksi, kovaksi, kaikkien kunnioittamaksi rokkariksi, joka ei pelkää puhua asioista niiden oikeilla nimillä. Siitä alkaa Välden etukäteen mahdottomaksi tuomittu, kipeänhauska matka kohti itsensä ja äänensä löytämistä ja käänteentekevää keikkaa Oulun Kuusrockissa, missä hän pääsee monituhatpäisen ihmisjoukon edessä esittämään Pikelle omistamansa laulut. Mutta kaikki ei lopulta mene niin kuin Välde haluaisi…

Miss Farkku-Suomi on vakava komedia nuoruuden kipeydestä. Se on nostalgiaa kumartamaton paluu aikaan kun punk rantautui Suomeen ja ankeaan pohjolaan, ja kaduille alkoi ilmestyä toinen toistaan oudomman näköisiä nuoria, joilla oli sanoma.


Tuotantoyhtiö Periferia Productions Oy

Lisätiedot: suvisoitinaho@hotmail.com
WooDoo-werstaan rakennusryhmä aloittaa 12.4., vielä mahtuu mukaan!

MIKÄ WOODOO-WERSTAS?

WooDoolla sinulla on mahdollisuus oppia kädentaitoja aina voiveitsestä väliseinän rakentamiseen ja paljon muuta kykyjesi mukaan. Paja järjestää myös erilaisia vierailuita esimerkiksi oppilaitoksiin, työpaikoille sekä erilaisiin nuorten elämän kannalta hyödyllisiin paikkoihin. Pajalla saat apua mm. yhteishaussa ja työpaikan hakemisessa sekä lisäksi autamme sinua löytämään mielekkään vaihtoehdon pajajakson jälkeen, oli se sitten opiskelupaikka, oppisopimuspaikka tai joku muu vaihtoehto.

Työharjoittelu kestää viisi kuukautta ja työpäivän pituus on kuusi tuntia (8-14) viitenä päivänä viikossa (ma-pe).

Tarkat tiedot siitä, mitä pajalla tehdään, löydät pajan omien kotisivujen kautta.

KENELLE TYÖPAJATOIMINTA ON TARKOITETTU? ONKO IKÄ-TAI MUITA RAJOITUKSIA?

Pajatoimintaan voi hakeutua helsinkiläinen nuori, joka on ilmoittautunut työvoimatoimistoon työttömäksi työnhakijaksi. Pajat on tarkoitettu ensisijaisesti 15?19 -vuotiaille työttömille nuorille..
Nuori voi osallistua pajoilla työharjoitteluun, työkokeiluun tai kuntouttavaan työtoimintaan. Alle 17-vuotias voi päästä pajalle työkokeiluun.
WooDoo-Werstaan pajajaksoilla järjestetään työharjoittelua puusepänalan, perusrakentamisen, korjausrakentamisen ja sisustusrakentamisen aloilla.

MITEN PAJALLE ILMOITTAUDUTAAN?

WooDoo-Werstaalle voi ilmoittautua milloin vain, ryhmiä alkaa noin kuukauden välein. Lisäksi jo alkaneita ryhmiä täydennetään tilanteen ja kysynnän mukaan. Hakeminen tapahtuu nettilomakkeen kautta, jonka löydät tästä linkistä.
http://www.hel.fi/wps/portal/Opetusvirasto/Tyopajat?WCM_GLOBAL_CONTEX
T=/opev/fi/Ty_pajat/Miten+pajoille+haetaan
Samalta sivulta löydät tarkat hakuohjeet pajalle.


Tiedustelut: työpaikkaneuvoja Mikko Takala puh. (09) 310 71744.

Käytännössä WooDoo-werstaalle on jatkuva haku, aina kannattaa soittaa ja kysyä! Työpaikkaneuvoja kertoo tarkemmin ja antaa tarvittaessa ohjeet, miten toimit.

http://www.woodoo-werstas.fi

WooDoo-Werstas:
Hankasuontie 8, 00390 Helsinki
PL 3943, 00099 Helsingin kaupunki
Uudelle nuorten toimittamalle verkkolehdelle etsitään nimeä! Nuorten verkkolehdestä tulee paikka nuorten omalle monipuoliselle sisällölle, ja toimittamisen ei siis tarvitse olla pelkkää kirjoitusta vaan kuvat, videot ja muutkin sisällöt ovat tervetulleita. Erikoistaitoja tai kokemusta ei tarvita, tärkeintä on innostus ja halu nostaa esiin kiinnostavia asioita.

Uskotko, että keksisit verkkolehdelle tuoreen ja mieleenpainuvan nimen? Osallistu nimikilpailuun! 10 parhaimman nimiehdotuksen kesken arvotaan kaksi leffalippupakettia ja IPod. Parhaimmista nimiehdotuksista tullaan vielä järjestämään avoin äänestys.

Samalla kun osallistut kisaan, voit kertoa, jos sinua kiinnostaa osallistua verkkolehden tekemiseen.

Osallistu nimikisaan!
Kisaan voi osallistua 31.3.2010 mennessä.
Teatteria, tanssia, soittoa, laulua, kuvataidetta & naurua.

Monen äänen festivaali on useista esityksistä yhteen koottu tapahtuma, jossa nuoret ilmaisevat itseään taiteen eri lajein.

Nuoret ja nuorisoryhmät ovat kokoontuneet syksyn aikana ja suunnitelleet tulevaa Monen Äänen Festivaali -tapahtumaa ja teemaa. Vuoden 2010 festivaalin aiheeksi ja kantavaksi teemaksi nuoret ovat valinneet ”Sosiaalinen media ja sen vaikutukset nuorten elämässä”.

Esityksen tarina kuvaa nuorten suhteita ja suhtautumista toisiinsa, ryhmäytymisiä, erillisyyttä, ja erilaisia rooleja. Miten kukin suhtautuu erilaisiin nuorten elämään vaikuttaviin ilmiöihin, ja miksi? Esityksessä todellisuus-, mielikuvitus-, ja virtuaalimaailma sekoittuvat monin tavoin keskenään.



Vuoden 2010 MOFE:ssa ovat mukana mm. Vuosaaren peruskoulu, Keskuspuiston ammattiopisto, Uudenmaan CP-yhdistys, Street Soul, Dance Action, Funk U, Kulttuuriareena Gloria, Harjun nuorisotalo, Pikku Huopalahden nuorisotalo sekä Nuorten toimintakeskus Happesta Narrin näyttämö, Värkkäämö ja Myötätuulessa-projekti.


Monen Äänen Festivaali saa ensi-iltansa 26.3.2010 klo 18 Kulttuuriareena Gloriassa. Sisäänpääsy 5 euroa.

http://nk.hel.fi/gloria
Nuorisoasiainkeskuksella on noin 60 nuorisotaloa, kymmenittäin harrastusmahdollisuuksia, tapahtumia, kursseja, leirejä yms. Nyt Sinulla on mahdollisuus kertoa meille mielipiteesi nuorisotalojen ja niiden toiminnan kehittämiseen.

Mitä mieltä olet?
Lue lisää Palveluverkko-sivustolta:
Voiko koulu ja nuorisotalo olla samassa rakennuksessa?

Anna palautetta nuorisotalojen kehittämiseen.
Vastaa nuorisotalokyselyyn!

_jjjonna_Happi goes rock la 23.1.Luonut: _jjjonna_Perjantai 15.01.2010 11:32

Aloita uusi vuosikymmen rouhealla rockpläjäyksellä!
Happi goes rock lauantaina 23.1.2010 klo 18.00–22.00.

Bändi-illassa esiintyvät Munkkiniemen md-studiolta ponnistava Urja, Tuusulasta kotoisin oleva Absent Sun, Emergenza Finlandissa toiseksi sijoittunut Klubikirves ja sokerina pohjalla Santa Cruz.

Ikäraja tapahtumaan on 15 vuotta. Tapahtuma on päihteetön, eikä maksa mitään!


Lisätiedot:
Nuorten toimintakeskus Happi
Sörnäisten rantatie 31

nuoriso-ohjaaja
Minna Räihä
puh. 09-310 29113

http://nuoriso.hel.fi/happi
Älä hautaudu joulun välipäivinä kotiin, vaan ota suunta nuorisotalolle. Nyt on mahdollisuus näyttää kavereille parhaat piruetit ja viilettää vauhdikkaasti jäällä, kun Arabian nuorisotalo järjestää 29.12. rusettiluistelua. Arabia hiphop Housessa 30.12. tunnelmaa nostattavat Beats & Soundsin artistit.

Fallkullan kotieläintilalla pääset hoitamaan nuoriso-ohjaajien avustuksella navetan ja tallin karvaisia eläinasukkeja. Ennakkoon ei tarvitse ilmoittautua, mutta herätyskellolle voi olla kuitenkin tarvetta, koska päivät alkavat yhteisellä kokoontumisella Fallkullassa klo 10.30.

Puuttuuko vaatekaapistasi päräyttävä bileasu uudeksi vuodeksi? Tule välipäivinä Hapen ompelukonelaneihin tekemään asukokonaisuus, joka takuuvarmasti kääntää päät! Nappaa siis lanien hengessä oma ompelukone kainaloosi ja suuntaa Happeen! Vierailevana ohjaajana laneissa on Muodin Huipulle -ohjelmassa luomuksillaan ihastuttanut Laura Korhonen.

Välipäivät voi myös viettää Viikissä pelimaailmoihin uppoutuneena. Viikin nuorisotalo järjestää lanit kaikille pelifaneille 29.–30.12.2009.

Loppiaisellekin riittää tekemistä. Tärykalvojaan voi koetella kunnon rähinällä Gloriassa järjestettävillä Ruttofestivaaleilla. Ruttovaaraa on ilmassa tiistaista 5.1.2010 alkaen. Muista myös Helsinki Punk Fest tammikuun puolessa välissä.

Tarkemmat tiedot välipäivien toiminnasta ja nuorisotalojen joulun ajan aukioloajat
« Uudemmat -