IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
16.2.2008
Tilastot
Käyntejä: 2 812 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 1
Koko
64 jäsentä
Tyttöjä: 50 (79 %)
Poikia: 14 (21 %)
Keski-ikä
29,9 vuotta
Otos: 35 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 29,8 vuotta
Poikien keski-ikä: 30,1 vuotta
Ylläpitäjä
vikidied

Jäsenet (64)

NoruzHIPPURIdurchfallRunwayembracingpast[s]ampp[a]PrincessDieHeiOlenMitjaDeshayesSLEEPWALKING-tunasaladJ`lialutkapoikaSlicedDefoniSssrmnr
« Uudemmat - Vanhemmat »

kahvijennaLuonut: kahvijennaSunnuntai 06.11.2011 07:05

i know that you're gay and i don't mind it.
luv ju ♥
Borrowed some books from the library today. All of a sudden, which means now, I noticed two of them are GAY FICTION and from the 80s. I mean like, how tough it must have been those days!
...But anyway. When I borrowed them, I had just NO idea, they were what they are. This must be a some kind of message (massage, muah!) from the all mighty god!
01) Homous on luonnotonta. OIKEAT suomalaiset ovat aina hylkineet luonnottomia asioita kuten silmälasit, polyesteri ja ilmastointi.

02) Homoavioliitot rohkaisevat ihmisiä homoseksuaalisuuteen, samalla tavalla kuin korkeiden rakennusten lähellä pyöriminen tekee ihmisistä pidempiä.

03) Homoliittojen laillistaminen avaa oven kaikenlaisille sekopäisille mahdollisuuksille. Seuraavaksi ihmiset haluavat naida lemmikkinsä, koska koirilla on samat lainmukaiset oikeudet kuin ihmisilläkin ja ne voivat allekirjoittaa aviosopimuksensa.

04) Perinteiset avioliitot ovat olleet muuttumattomia jo vuosia: Naiset ovat yhä miehensä omaisuutta, mustat eivät voi mennä naimisiin valkoisten kanssa ja avioero on yhä laitonta.

05) Heteroliiton merkitys katoaa mikäli homotkin voivat solmia avioliiton. Britney Spearsin 55-tunnin huvin-vuoksi-liiton arvot tuhoutuisivat.

06) Avioliiton tarkoitus on tuottaa lapsia maailmaan. Homojen, hedelmättömien ja vanhusten ei pitäisikään mennä naimisiin koska lastenkodit eivät ole täynnä vielä, maailma tarvitsee lisää lapsia.

07) Homoista vanhemmista kasvaa homoja lapsia(tietenkin), aivan kuten heterovanhemmat kasvattavat vain heterolapsia.

08) Homoliittoja ei tueta uskonnossa. Suomen kaltaisessa teokratiassa kristinuskon arvot on pakotettu koko kansalle. Siksi meillä on vain yksi uskonto.

09) Lapset eivät koskaan selviä aikuisiän haasteista ilman sekä nais- että mies-roolihahmoa. Siksi yhteiskuntammekin erityisesti kieltää yksinhuoltajavanhemmat.

10) Homoavioliitot muuttavat yhteiskuntamme perustaa; emme ikinä selviäisi tällaisesta muutoksesta, hyvänä esimerkkinä kuinka emme ole sopeutuneet autoihin tai pidempään elinikäänkään.


Ketjukirje johon naamakirjassa törmäsin, vapaasti suomennettuna.

Saruto''Oh, love~ <3 ''Luonut: SarutoPerjantai 28.05.2010 15:38

Kuten kaikki ja niiden äidit on kuustoista kertaa lukenu, Acer pelittää taas, mutta se on tarkoittanu myös sitä että voin pelata Gay Unicorn Attacksia! <3 No ei, joku manriest game evar! Oikeesti!

Kivasti syöpyy aivokudos mutta kivaahan se on? <3


Ja vittukun haluisin tästäkin piirtää mutta eipä sitten nii mmmlgpghiköhoyj! Xp





en tiiä.. XDD en saanut takkia tehtyä... :----DDDD sen sijaa aloin kattoo uutta sarjaa, jossa on Oguri Shun ja Miura Haruma<3
cute.. : ))

SAARASAYSHELLOohoLuonut: SAARASAYSHELLOSunnuntai 15.11.2009 03:53

vitaminpill[Ei aihetta]Luonut: vitaminpillTiistai 18.08.2009 12:04

gaaaaaay :(((

Kaczka[Ei aihetta]Luonut: KaczkaTiistai 18.08.2009 02:13

E: Varmaan kiva jos kaikki tytöt luulee sua pojaks.
N: Just hyvä saa pilluu!!

Pitäis joskus ajatella ennen kuin huutaa ajatuksensa julkisella paikalla -.-'

KillHerG-pisteLuonut: KillHerMaanantai 25.05.2009 18:38

Gotta windz it! xDDDDDD




LOL :'DDD
« Uudemmat - Vanhemmat »