IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Mielipiteet
Perustettu
13.3.2008
Tilastot
Käyntejä: 2300 (1.7.2008 alkaen)
Koko
363 jäsentä
Tyttöjä: 290 (80 %)
Poikia: 73 (20 %)
Keski-ikä
26,7 vuotta
Otos: 173 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 26,5 vuotta
Poikien keski-ikä: 27,6 vuotta

Jäsenet (363)

-Emiliazzninskunaattorihejdi-SarryKe|miHappydayspansktiukulainenKirjoitusvirheFJORTISHORANhizakiniksöSyd_Jamielaoaeemmii]noora-maria
« Uudemmat - Vanhemmat »

emmawwaujaa'aLuonut: emmawwauPerjantai 24.05.2013 02:01

large.jpg
large.jpg
large.gif
large.png
large.gif
large.jpg
large.jpg
large.jpg
large.jpg

"Elämä on ihanaa, vaikka olemmekin täällä kärsiäksemme.
Minun mielestäni hän on rikkain, joka voi eniten kärsiä."

"Onni on mielentila, asenne,
ja jollei sitä opettele ja harjoittele tässä hetkessä,
sitä ei koskaan koe."

"Emme voi muuttaa kaikkea,jonka kohtaamme.
Mutta emme voi muuttaa mitään ennen kuin olemme kohdanneet sen."
Nautin tästä niin suuresti, että ..

Pakko vaan todeta, et eräät takapenkin tappihampaat vois pitää sen ison moloturpansa joskus kiinni, et joku vois vahingossa luulla vaikka fiksuksikin. XD JA ULKONÄKÖ VOIS OLLA KANS IHA HYVÄ HANKKIA SEKÄ SE TUNNETTU ELÄMÄKI SAMALLA, et kehtais pärstänsä kanssa tulla sanomaanki jotain silleen, ettei vielä tyhmemmäksi (mikäli mahdollista) leimattais, kun mitä sattuu jo valmiiks olemaan. :DDDDDDD

Mut kyl mä ymmärrän, et kyl erilaisuutta täytyy hei ymmärtää - kyl mä tajuun - mut harmi, et tollaset tapaukset nykyää on aika avohoidossa. Mut voisin lämpimästi suositella muutamaa turpaan vetoo ensimmäiseksi hoitomuodoksi, jos erilaisillekin pikkusille tarjottaisiin ihan ammattiapua. ;D

Rakkain terveisin se hauskuutta ja iloa elämään tuova tappihampaiden kohteeks joutunut uhri. <333333 I love they so much!

STIHIlolLuonut: STIHITiistai 23.11.2010 16:09

vittu mikä sinkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkko

reimeiEi vittu oot noloLuonut: reimeiKeskiviikko 09.06.2010 14:27

sain ainaki hyvät naurut :D

GHI10's, neeeeee? =^o^=Luonut: GHITiistai 01.06.2010 04:29

Hipit, punkkarit, glamrokkarit ja spaissarifanit, räppärit ja gootit, emot ja skinheadit. Nuorisotyylejä tulee ja menee. Ja mikä onkaan mun nuoruuteni suurin villitys?

__Japaniernut.__Joo, japani on täydellinen maa, muuttakaa sinne. <3

Ps. Arvostan tyyliä, jos se ei mene kategoriaan kawaiidesunekochaaaaan~ \^o^/ ^_______^ .
Ja niin, jos se ei ole copypaste jonkun jiirokmiehen/naisen/transun tyylistä.
Pps. Ilmeisesti taas kello kahden raivo meneillään.
Ppps. Nukun ihan just koska just piti jo nukkua.

MissJashinahLuonut: MissJashinSunnuntai 02.05.2010 22:50

''Ei oo paljon välii ketä tänään loukkasit
Tärkeintä on se että sait mitä halusit''

Tällä periaatteella meen läpi elämäni ♥

peeamuumipeikkoa vai sua?Luonut: peeaLauantai 06.02.2010 18:15

I felt you in my legs before I even met you
And when I laid beside you for the first time I told you
I feel you in my heart and I don't even know you
And now we're saying bye, bye, bye
Now we're saying bye

tegan and sara

ksymSyyttömänä tuomittu.Luonut: ksymTorstai 08.10.2009 23:33

On aamu.
Valo kantaa sisälle
vankilani selliin
jonka olen itse rakentanut
suojaksi pedoilta.
Olen täällä vankina
koska minulla ei ole laumaa.
On kylmä.
Niin vitun kylmä.
Istun taas yksin
kaikkien keskellä.
Musta lammas petojen saaliina.
Sidottuna omiin pelkoihini
kahleilla jotka muut ovat takoneet.
On ilta.
Viimeinenkin valon häive katoaa.
Olen yksin demonieni kanssa.
Ne kertovat minulle
todentuntuisia satuja maailmasta
jossa minä olen syyttömänä tuomittu.

KurjakeNaurettavaaLuonut: KurjakePerjantai 21.08.2009 13:21

Elämän aikana tulee vastaan hyvin paljon ihmisiä, joista ei pidä joistakin erinäisitä syistä. Eikä siinä mitään pahaa ole, kaikista ihmisitä ei voikaan pitää. Naurettavaa on kun tätä vihaa ja inhoa sitten vuodatetaan eri blogeissa sekä päiväkirjoissa: "Mä oon parempi ku sä ku sä näytät tolta/kuuntelet tota paskaa" jne (tai itketään kun mummot kyylää, eiköhän ne kyylää ketä tahansa, joka näyttää vähänkin erilaiselta). Loppuviimein kultu, sun mielipitees kiinnostaa mua ja muitakin yhtä paljon kuin kilo kakkaa :)
En haluaisi hyväksyä tätä asiaa, mutta näemmä jälleen kerran olen huomannut yhden ihmisjoukon olevan tavalla tai toisella kasa vähä-älyisiä ryhmäpaineille herkkiä sätkynukkeja.

Skenehörhöily on vakava tauti, sillä se on hyvin monipuolisissa oloissa viihtyvä pikku pöpö - ei ole väliä, suositko jotain tiettyä tyylisuuntaa tai musiikkigenreä tai oletko mahdollisesti etnisen vähemmistön edustaja tai homoseksuaali. Tämä pikku ajatusvirhe tarttuu ihan keneen tahansa.

Mitä on skenehörhöily? Skenehörhöily on omien mieltymysten huumorintajutonta ja liiallisuuksiin menevää palvontaa, jossa koko skenen paskatkin kytkykaupat hyväksytään kyseenalaistamatta.


- Jos olet tullut kaapista ulos lesbona/biseksuaalina, sinun TÄYTYY osoittaa tämä kaikille muille alkamalla ostensiivisesti kuuntelemaan T.A.T.U:a ja tietysti sitä vitun Jenni Vartiaisen kappaletta Ihmisten Edessä. Ja DTM on laitettava yhteisölistaan, vaikkei siellä olisi edes käynyt. Okei okei, on tosi hienoa että olet uskaltanut osoittaa julkisesti, että seksuaaliset mieltymyksesi rikkovat yleistä kaavaa ja olet rehellinen itsellesi ja muuta vastaavaa paskaa - mutta jos minulta kysytään, kaapista tullaan ulos normaalisti, ei niin että huudatetaan paskaa musiikkia ja vaaditaan kaikkia huomaaman kuinka niin helvetin paljon olet onnistunut rikkomaan sitä heteroseksuaalista matriisia. Ja älä hyvä ihminen vedä kaljuksi tai siiliksi, ellet näytä Virginia Heyltä, Sinead O'Connorilta tai Natalie Portmanilta - se hairstyle ei toimi kauhean useilla.

- Jos olet black priden edustaja, sinun TÄYTYY kuunnella rap-musiikkia ja fanittaa ohjelmia kuten Pimp My Ride sekä kuulua yhteisöön, jossa on huonosti kirjoitettua englantia - ehkäpä jopa fanittaa sitä Barack Obamaa. Ai niin, islam on hyvä juttu, Malcolm X:kin oli muslimi! Ja kuten kuka tahansa fanaattinen etnisen vähemmistön edustaja, et ymmärrä mitä kaksinaismoraalit tarkoittavat, joten tyydyt ensin ilmaisemaan kymmenellä yhteisöllä, kuinka väärin rasismi on mutta sitten siirryt rasistisesti solvaamaan muita etnisiä ryhmiä. Ai niin, älä unohda blingiä, vaikka ne timantit tulevat afrikasta, jossa kaivostyöntekijät, öö... oho katso, lentävä Martin Luther King, jolla on kädessään Denzelin signeeraama Glock!

- Jos olet uudelleensyntynyt kristitty galleriaevankelista, sinun TÄYTYY kuulua yhteisöihin kuten Uskovat rumpalit joiden kontekstuaalisuus on samaa luokkaa kuin vaikkapa yhteisö, jonka nimi olisi "Enduroa harrastavat nihilistiset putkimiehet". Ai niin ja tällöin sinun on AIVAN PAKKO varmistaa, että jokainen galleriaprofiiliisi eksyvä ihmispolo (Herra olkoon armollinen hänen sielulleen) tietää, että sinä olet kristitty. Mutta hei, se on ihan ok - eihän vielä 10 yhteisöä, kuten Uskovainen ja ylpeä siitä <3 =) , † ja † uskon Jumalaan † ole vielä riittävä määrä, kyllähän sitä nyt pitää ainakin yli 30 yhteisöllä mainostaa, että sinä olet kristitty. Pieni vinkki: Se ei ole hurmaavaa tai mielenkiintoista vaan ärsyttävää, karmivaa ja antaa sinusta pakkomielteisen kuvan. Ja kuten melko useissa tapauksissa, myös tämä skene kaventaa musiikkitarjontaasi, kun yhtäkkiä onkin uskottavaa kuunnella niin paskoja bändejä kuin Terapia, The Rain, Bass n Helen ja HB - niitä se kasvava seurakuntanuori tarvitsee enemmän kuin Corn Flakeseja!

- Jos olet ehta metallipää, sinun TÄYTYY osoittaa halveksuntasi sähköistä musiikkia ja hip-hopia kohtaan - hyviä laineja joilla tehdä vaikutus itsestään epävarmoihin tyhmiin metallimuusalehmiin on sanoa, että räppäys on vain lahjattomien ihmisten riimittelyä, kun taas sinun Eternal Darkness of Sorrowful Grief on oikeasti taiteellista ja hienoa lyriikkaa. Skenellesi uskottavaa eetosta synnyttää myös surullisenkuuluisa ihkubokseihin copypastettava teksti, jossa jauhetaan että valtaosa gallerian käyttäjistä on siirtynyt kuuntelemaan räppiä (ei muuten pidä paikkaansa, tänään 6.7.2009 kymmenestä suosituimmasta bändi-/artistiyhteisöstä vain yksi on hip-hopia, ja sekin vasta sijalla 8: http://irc-galleria.net/100.php?type=communities ) ja jos itse kuuluu siihen valheellisen pieneen vähemmistöön, joka kuuntelee "oikeaa" musiikkia, niin tuo teksti tulisi laittaa profiiliinsa. Enemmän raskaan rockin alakulttuuripaskasta meille ranttaa emilystarr#blogcomments


Koska näitä skenejä voisi luetella maailman tappiin (japanielitistit, gootit, progettajat, hipit, telaketjufeministit, skinheadit, kommunistit, kokoomuslaiset jne. jne. jne.) eikä minulla ole viitseliäisyyttä haukkua kaikkia helvetin valopäitä tasapuolisesti, päätän tämänhetkisen vitutuksenkanavointini tähän.
« Uudemmat - Vanhemmat »