IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Harrastukset
Perustettu
15.3.2008
Tilastot
Käyntejä: 1119 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 1
Koko
23 jäsentä
Tyttöjä: 13 (57 %)
Poikia: 10 (43 %)
Keski-ikä
26,1 vuotta
Otos: 9 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 23,8 vuotta
Poikien keski-ikä: 27,9 vuotta
Valvojat
NightLilium

Jäsenet (23)

wulfensavukvartsi-unsanmushou-JyrgenChibitsusir_waldemarCheshirePilvenreunaJona_AsihSirkuskoiraKuraiYine-M0nk3y-TasmirNightLiliumBOYCOTTKK_
« Uudemmat - Vanhemmat »

savukvartsiPohdintaaLuonut: savukvartsiPerjantai 02.03.2012 00:15

Mietin tuossa tänään askarrellessani MAMY:a. Miua hämmentää miten suuri juttu Aukusta on tullut MAMY:lle. Juttu, josta enimmäkseen vaietaan, mutta joka mainitaan välillä pelonsekaisin tuntein. Miksi ihmeessä? Tai siis, ymmärrän kyllä että aika monet ihmiset ei pidä henkilöstä enää, mutta olen tässä vaan pohtinut: miksi? Ei se miun muistaakseni kuitenkaan mitään holokaustia yhdistyksessä toteuttanut tms. :/ ja jossain vaiheessa jopa näytti siltä, että kaikki halusi olla sen kavereita. Miulle ei oikeastaan koskaan selvinnyt tarkalleen miksi MAMY:n perustaja vihattiin ulos järjestöstään. Nyt kaikki pelkää että meille tulee joku "uusi Aukku" ja nekin, jotka eivät ole ikinä henkilöä itse tavanneet, vannovat sen kusipäisyyden nimiin. Mitä ihmettä?

Eikallehan kävi vähän samoin tuossa kymmenisen vuotta sitten. Niille jotka eivät tiedä: Protun ensimmäinen puheenjohtaja, Eino Huotari, vihattiin ensin pois puheenjohtajan paikalta ja sittemmin savustettiin ulos koko järjestöstä. Protu-lehden mukaan lopulta tilanne oli ollut se, että tiimiin hakevien mustat listat olivat vilisseet Eikan nimeä, vaikka läheskään kaikki eivät olleet tyyppiä nähneetkään. Oli vain kerrottu juttua hankalasta persoonallisuudesta. Vähän sääli sinänsä. On kuulemma kuitenkin ihan mukava tyyppi noin yleensä.

Mutta vielä kummempaa Aukun tapauksessa on jäsenten nykyinen suhtautuminen asiaan: aina kun tulee puhe ongelmallisista henkilöistä tai puheenjohtajan "korruptoitumisesta" aletaan verrata Aukkuun. Eikä siinä mitään, jos se tulisi osana mahdollisia ongelmia yhdistyksen sisällä, mutta kun useimmiten näyttää siltä, että tuijotetaan vain sitä yhtä henkilöä (johon minun lisäksi ehkä kolme tyyppiä koko järjestössä pitää yhteyttä) ja suljetaan silmät kaikelta muulta. I mean... c'mon. Vähän hankala tyyppi välillä ja joillekin, mutta ihan kuin semmoisia ei maailmassa muitakin olisi, saati sitten MAMY:ssa. Järjestelmällinen vihaaminen saa vaan asiat paisumaan kummallisiin mittasuhteisiin ja nekin jotka ennen pitivät henkilöä ihan jees tyyppinä alkavat nähdä sen vastenmielisempänä kuin kasan kalanperkeitä. Jos joku noista (Paken näppärästi nimeämistä :'D) ns. tärkeistä tyypeistä sanoisi että "voi vitsi Lotta on ärsyttävä kun se aina halailee ihmisiä/yrittää olla niin tekopyhä/juo niin vähän/ihan vittu mitä vaan" ja asiaa oikeasti alettaisiin puida, niin ennen pitkää saataisiin aikaan ilmapiiri, jossa Lotta alkaa näyttäytyä kaikille tosi vastenmielisenä ja ärsyttävänä. Ymmärsin, että Pyrylle ainakin osittain kävi juuri näin.

Pointtini kuitenkin oli se, että pliis älkää takertuko yhden, toiminnasta jo poistuneen henkilön luonteenpiirteisiin, vaan katsokaa välillä peiliinkin. Hankala voi olla olematta Aukku ja MAMY:ssa voi sählätä muutenkin kuin puristelemalla randomien ihmisten tissejä. Peiliin kannattaa joskus vilkaista ja jättää se muihin vertaaminen hetkeksi vaikka komeroon. Ja vaikka vähän hankala ihminen olisikin, niin on niitä puolustajia ja ystäviä silti. Tässä niistä yksi.

Vähän tajunnan virtaa, eipä tässä muuta. Tack :]

}Raiski{lalalaaa~Luonut: }Raiski{Maanantai 12.10.2009 17:53

Joo, sainpas vihdoin kirjoitettua palautetta anikiin. Nyt tänne.

Naitteri oli kyllä ihan mahtava, harmittaa kun kaikki ei päässeet/viitsineet/uskaltaneet tulla. Kiitos vielä täälläkin kaikille jotka osallistuitte bileiden järkkäämiseen, minulla ainakin oli tosi hauskaa. :D

Tämä oli jopa eka naitteri jossa hermoilleni ei käyty, tai jos käytiinkin, niin unohdin sen heti kun meininki oli niin hyvä ja ilonen.

Monta asiaa olisi aina tietty voinut enemmän ajan kanssa tehdä paremmin, mutta kyllä aika hyvin selvittiin. Aikataulussakin jopa pysyttiin suht hyvin, olen kuullut ettei aina ole ollut näin. ;D Ihanaa kun ihmiset tuli osallistumaan Pokévisaan, ja Iron Setiä tulikin sitten tosi moni katsomaan! Onneksi saatiin sedät kasaan ja vapaaehtoisia tuunaamaan. Kaikki meni tosi hyvin vaikka alussa hermoilin että kaikki kusee ja kaatuu niskaan ja aaaargh. ;;A;;

Ja Mamymamymamy, te ihanat tyypit tulkaa uudestaan käymään!! Minä tulen sinne Halloweenia teidän kanssa pitämään jos vaan sen sallitten. Pidän teille jotain kivaa ajanvietettä ja askartelen koulussa koristeita. <3 Pakko päästä säätämään jotain uutta! xD

Aamulla olinkin ihan kuitti, kiitos kaikille jotka siivositten jotta pääsin sieltä joskus pois nukkumaan. =3='
BAWWW, SEE YOU AGAIN MAMY!!! ;;;;___________;;;; ♥♥♥

Nekin taisi tyksiä minusta, voi apuaaaaaaa. Tehtiin vaikka mitä ja silloin kun ei tehty oli silti kivaa, ja silloin kun ei ollut kivaa niin porukkaa oli heti lohduttamassa, aaaaaaaaaaaaa. Ja kotimatkalla oli tosi kivaa, ROW ROW FIGHT THE POWER ja silleen. :'3

Eniten jäi ikävä ihan kaikkia ja tahdon heti takaisin vaikka väsyttää. Tuli tutustuttua uusiin ihmisiin ja ennestään tuttuihin tuli tutustuttua paremmin. Opin siinä samalla pelaamaan uusia pelejä. Kaikki järjestetty ohjelma mihin osallistuin oli huippua. Jäi niin hyvä fiilis, en tahdo että tämä olo lähtee pois.

Oli aikas mahti keikka tuo, miten pystyn nyt taas rauhoittumaan laiskaan kouluelämääni? Tänä vuonna on tavoitteena muutenkin aktivoitua harrastepuolella, joten toivottavasti tulossa on paljon toimintaa jossa voin olla avuksi itsekin.

Mä rakastan sua Seppo. ♥
just can't wait for the weeeeeeeeeeeekend! :3 muutenkin elämä on atm aikamoisen maistuvaa, ehkä tästä tulee vielä jotain!

opettelin käyttämään MAMYn selain-ircciä. ja unohdin sen melko heti idlailemaan. : D
tulos:

<Zacharias> Hina on Hiljaa kuin Hiiri Heinäladossa.
<Gaara> siltä näyttää ja kuulostaa
<Gaara> Hinaaaaa! darling~
<Zacharias> Hina Hiipii Hiekkalaatikolla
---
<Zacharias> Nyt se Hina tänne tällä punaisella minuutilla :<
<Gaara> HINAAAAAAAAA
<Gaara> nainen jumankekka...
--- ja myöhemmin:
<Zacharias> >:O Hina equals Lahna :E

-> minusta on moneksi : D
« Uudemmat - Vanhemmat »