IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Musiikki
Perustettu
28.3.2008
Tilastot
Käyntejä: 3 079 (1.7.2008 alkaen)
Kommentteja: 2
Koko
8 jäsentä
Poikia: 8 (100 %)
Keski-ikä
26,9 vuotta
Otos: 6 jäsentä
Poikien keski-ikä: 26,9 vuotta
Ylläpitäjä
Vosku
Valvojat
Vosku, Palikkakooki

Jäsenet (8)

Vosku[Themba]seppoiivari333BadjeamepakirnukkaPalikkakooki
« Uudemmat -

VoskuKirkidian pöllöLuonut: VoskuTorstai 02.04.2015 15:48

Samaan aikaan väkivaltaisuus kasvoi Israelissa. Israelin väki pyrki tuhoamaan libanonilaiset. He jakoivat kampoja, jotka ampuivat laseria pään läpi. Laser sulatti peniksen joka lävisti koko kehon, meni sydämeen ja tappoi miehen.


Rakastettu tohtori Schicklgruber kuuli mitä oli tapahtunut, ja vaati saada robottikamman (laserohjattu kirurginen kyborgikampa) tekniset tiedot. Niitä ei hänelle luovutettu joten jäi vain rikoksen tie.

Schicklgruber anasti robottikamman piirustukset ja rakensi itse mallin RX-10. Kammalla oli siivet ja se pystyi lentämään kuin lintu.

Tohtori ymmärsi kykenevänsä kostamaan kaikille, jotka olivat häntä vastaan rikkoneet. Neroudellaan hän voisi jopa vallata Kirkidian tai koko maailman! Naapurimaat nauroivat ajatukselle ja nimittivät robottikamman Kirkidian pöllöksi.
Tunteellinen lyhytelokuva heijastaa murhamiehen maailmaa.

Lue lisää: Inner Beauty Productions @ Wordpress
Noniin, elikkäs Grotesque Gallery aloittaa keikkailunsa ei enempää eikä vähempää kuin kolmen keikan kiertueella Venäjällä.

On jopa aikoja ja paikkoja tiedossa:
19.10. – Pietari – Horror club Stoker
23.10. – Tula – Pub Irlandec
25.10. – Moskova – Griboedov club

Lisääkin on mahdollista lukea:
http://innerbeautyproductions.wordpress.com/2013/10/09/grotesque-gallery-peter-or-be-red-square-2013-russian-tour-announced/
Saatanan pitkä perjantai alkaa Grotesque Galleryn biisillä Raajaton albumilta Smertheim:

VoskuSananen valheistaLuonut: VoskuSunnuntai 24.03.2013 03:54

Piirongin ylälaatikko:


Mies juo mies sammuu ja oksentaa syliin. Ei voi olla tuollaista? Jeesuksen kuolema, tissit ja nännit. Alastomuus ja puhdistus. Vaan kuinka puhdistaa valheelliset silmät?
Rakastettu tohtorimme Schicklgruber on määrännyt Dieselgradiin kansalaisten suojaksi poikkeustilan. Kaupunkilaiset tullaan keräämään Smertheimin kaupunginosaan, joka suljetaan. Alueelle tullaan levittämään vaaratonta kaasua, jonka hengittäminen on täysin turvallista. Kirkidian hallitus muistuttaa, että poistuminen alueelta tullaan tarvittaessa estämään voimakeinoin.

VoskuAika on taas koittanutLuonut: VoskuTorstai 06.09.2012 23:58

Kirkidian pöllö palaa todellisuuteen

VoskuPahasti kuningasLuonut: VoskuTorstai 15.12.2011 00:33

Monen muun muassa Hämeenlinna on purettu.
Jääkaappi vähä tyhjänä :/

Jäljellä on vain jäljet ja tarkka-ampujat availevat tulta. Ei ole ensimmäinen maailmanloppu joka nyt uhkaa, mutta edellisetkään eivät varmistunut. Menetelmät ovat vaihdelleet välillä kissasta ja lepakosta maailmanlopun aiheuttajan kuristamiseen. Kulkeeko tie tulevaisuuteen respawnin kautta?

VoskuTulostinnappi jumittaaLuonut: VoskuTiistai 17.05.2011 23:45

Viikonloppuna minusta tuli

maailmanmestari (antikristus). Tarkoittaa jääkiekon kultavoitokkuuden merkitystä, tarkoitan sitä kuinka pelastin maailman. Tällä voi toki olla psykologista vaikutusta naapurille, sillä he uskovat oikeasti että maailma loppuu 21.5. eli lauantaina. Kuulemma silloin vapautuu myös antikristuksen pesti, eli halukkaiden allekirjoittanut mukaanlukien on työhaastattelujonossa silloin.

VoskuMayday mayday!Luonut: VoskuMaanantai 09.05.2011 02:36

Vene uppoaa!

Tämä lienee vakavaa ainakin luulen niin. Kylki edellä huudan "Appi, ma lähen põhja!" Edes taskuparkki ei ollut näin vaarallista.
« Uudemmat -