IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Urheilu ja liikunta
Perustettu
22.4.2008
Tilastot
Käyntejä: 826 (1.7.2008 alkaen)
« Uudemmat - Vanhemmat »
"HEEEI ! täällähä kiitää polvivammane kärjessä ! JA KOUTSI MUKANA !" :D ;)

kiidettiin feat. ENSKAPARAS<3 :)

tannjj1 !Luonut: tannjjTorstai 29.04.2010 09:20

;)




ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ HUOMENNA LÄHETÄÄ<333
:P:P:P:P:P:P:P:P:P

BabylonBiatchKuolen.... -.-Luonut: BabylonBiatchPerjantai 25.09.2009 17:19

Viikonloppuhan meneeki tooosi mukavasti järjestäessä papan 80v-juhlia mummun ja sen siskojen kanssa -.-" ja kokeisiin pitäis lukee viel kaupan päälle että käy se näinkin...
Suunnistuskin meni päin persettä ja ruotsin tunti kusi -.-
Tulis viel kotiarestia ens viikoks niin kaikkihan olis niiiiiin täydellistä -.-
Niin ja tietty mulle voi tekstata nii en ainakaa kuole tylsyyteen kuunnellessani jotai juttui sodasta ja isopapastani yms.

AIKM-ANSKU EKSYI TÄNÄÄ! :D Luonut: AIKM-Torstai 02.07.2009 02:20

NOKIALLE!!!! :D:D

Joo, tiiän, että omistan loistavan suuntavaiston. :D:D

äs-ämjoomo.Luonut: äs-ämTiistai 05.05.2009 02:08

Sartsu ja Janna on ehkä parhait tai jotai &lt;tuuletus&gt;
Ei me ees eksytty, ei vaa osattu pois :::DD
"Miten te luulette et meijän lapset osaa tääl kulkee jos teki eksytte?!"
Sit Janna sammutti kielistudios valot ja silllleeee =)
[smile + äs-äm = hyvä yhdistelmä &lt;vink&gt;

A-liis-alauralauantaiLuonut: A-liis-aMaanantai 23.02.2009 01:06

Olin lauran kaa lauantaina, sekkailtii vähä noilla busseilla. Siis tarkotushan oli mennä Kalevaan, mut kumpikaan ei jaksanu noista bussista nii päädyttiin johki Leinolaan päi. Jäätiin äkkiä pois bussissa ja takasi päi bussipysäkkiä sai ettiä jonki aikaa, käveltii joku kilsa ja saatiin vielä oottaa sitä bussia sielä. Sitte jäätiin Kalevassa pois, mut siellä ei ollu mitää jännää nii mentii yks pysäkin väli tammelaan ja sitte syömää. Ku oltii syöty mentii keskustorille ja Sokokselle jossa sitte nähtii se mauton fanittaja ja mentii sen kaa kahveelle. Kahvi jälkee tuli lähtö Raholaa hakee vähä lisää vaatetta. Lähettiin seuraavalla bussilla takasi keskustaa ja päätettii bussissa että mennään Lahdesjärven ABC:lle, katottiin aikataulukirjan kartasta millä bussilla päästäis, katottii että 12 menee siittä ohi. Joten mentii seuraavaan 12. No ei me koskaan minnekkää Lahdesjärvelle päästy vaan löydettiin ittemme Turtolasta jostain mettän keskeltä. No alettiin tarkastaa kartasta ja mehä oltii menty iha väärää bussii. Ooteltii sitte bussii numero 21 jolla päästiin Koskipuistoon. Kuitenkin haluttiin ABC:lle koska piti päästä K-kauppaan ja kaikki muut oli menny jo kiinni ku kello oli jotai 20. Mentiin siis Kalevan ABC:lle 18:sta. Ku päästiin sinne ABC:lle huomattii että siellä ei ollu K-kauppaa vaa Sale. No mentiin sinne kuiteski, juotiin kaakaot tseikkaltii niitä jätkii jokka pelas pelikoneita ja ne katteli meitä täytyy myöntää. Käytii sielä prkl:n Salessa ja heitin melkei flipat mut sain Laurasta tukee ni pysyin pystyssä. Sieltä mentiin keskutorin mäkkärii jossa lämmiteltiin kunnes meidä bussi Raholaa lähtis. Kun päästiin Lauralle mentiin koneelle ja nii no, siinä oli varmaa kaikki vai mitä Laura? Ei sitä puheluu ja sitä mitä nähtii webistä tarvi muille kertooo. ;))

AsennusvirheSuunnistustaLuonut: AsennusvirheTiistai 16.09.2008 22:22

Oli tuossa sitten suunnistuskisat. Ei sitten ihan menny suunnitelmien mukaan :D

Eksyttiin Helin kanssa heti alkumetreillä, kadotettiin muut ja harhailtiin sitten keskellä-ei-mitään kehestaan. Sitten seurattiin ala-asteelaisten sunnistusmerkkejä ja päädyttiin vieläpahemmin mettään. Noh, sitten löydettiin eksynyt Jenna. Yhdistettiin hyvät suunnistustaitomme ja rämmittiin sitten siellä metsässä ihan hukassa. Sitten, ku etittiin vitos rastia, ni Kössi, Anni ja Joona löyti meijät. Oli kerrassaan ihanaa nähdä ihmisiä!:D Noh, yhdistimme voimamme ja lähdimme seikkailemaan. Sitten päädyttiin jotenkii tutulle tielle. Kössi pysäytti auton ja kysy, et satuttaskohan me olemaan Lintusaloon vievällä tiellä, niin tottakai meikäläiset oli osannu suunnistaa sinne asti :D Oli siellä onneks muutkii rämpineet x)) Maaliin kun pääsi niin oli aika voittaja fiilis. Oli muuten ensimmäiset ja viimeset suunnituskisat, joihin tämä tyttö osallistuu!!

Puhelimilla oli paljon käyttöä ;)))))
« Uudemmat - Vanhemmat »