IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
11.5.2008
Tilastot
Käyntejä: 2032 (1.7.2008 alkaen)
Koko
19 jäsentä
Tyttöjä: 17 (90 %)
Poikia: 2 (10 %)
Keski-ikä
26,6 vuotta
Otos: 10 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 26,8 vuotta
Poikien keski-ikä: 25,5 vuotta

Jäsenet (19)

FrantsuPunmiveliPauliChanMiksu[ko]Nennieh___nBakasemeNoruzDirewolf^^Depisu|Kameli_Raider|-rapsutin-kavaljeeri92Ryukgojira86PSYKOOSISAIRAUS[meto]
« Uudemmat - Vanhemmat »

Memories-YAOI !!Luonut: Memories-Torstai 31.12.2009 03:07

http://www.adressit.com/yaoi-con_suomeen

ALLEKIRJOTTAKAAAAA DD:
YAOICONIN ON PAKKO TULLA SUOMENNNN~!!
... mutta en taida kuitenkaan liittyä. Olen silti hengessä mukana! <3

Homoporno pelasti minut Jeesukselta

Pääsin viimein kattomaan Junjou romanticaa. :DD

LordLauri[Tracon] IV in mai veeeiiiinLuonut: LordLauriSunnuntai 08.02.2009 16:28

Jälleen yks coni takana päin ja läjä kivoja muistoja päässä. ^ww^ Kuvia sais olla enemmän, mä en vaan koskaan saa otettua coneis paljo mitään kuvia... :'D Nytki niiton peräti NELJÄ.

No joo, enivei. Kello herättääs vartin yli kuus. Herään varttia VAILLE kuus. Olis voinu viel nukkua puol tuntii mut nousin silti ylös. Revin cossin niskaan ja suttasin naamani, joka meni yllättävän hyvin ottaen huomioon et mulla ei ollu mitään hajua mitä teen. XD Vähä yli seittemän Pirjo saapu ja kärräs mut assalle. Pelasti aamua aika runsaasti, joka sitte muuttuu lähes totaaliseks failureks myöhemmin... :'D
Köröttelin siis 7:38 junalla Tampereelle ja olin siellä siis yheksältä. Hipsin tupakille ja päätin soittaa Pöpelle että missä hää menöö.
...
SE HERÄS MUN SOITTOON.
...Joo. Ihme lusmu seki. XD Odottelin tunnin asemalla ja soitin uusista. Vieläkään ees matkalla. :'D Vähän ajan päästä Pöppe soitti mulle ja sano et hyppää bussiin ja mee jo TTY'lle niin se tuodaan suoraan sinne. Noh, minäpä lähdin käpytteleen pysäkille, jossa ihmeellistä kyllä mun tuurilla oli bussi 23, jossa luki Hervanta. Kyytiin vaan ja bussi taas tupaten täynnä. Joku hassu pappa kyseli multa et mikä tapahtuma siellä nyt oli. Se oli aika herttanen vaari. :D Ja tää matka oliki sit aika floppi.
Hervantaan päästiin. Ongelma vaan et jäätiin ilmeisesti väärällä pysäkillä pois. Siinä sitte lähti hirvee lössi ernuja vaeltamaan TTY'lle ja kyseltiin kaikilta random vastaantulijoilta et mennäänks me oikeeseen suuntaan. XD Siinä sit Pöppe soitti et mis mä meen. Sain säikytettyä sen ottomaatilla. Taas vaihteeks. Noh, pääsin sentäs ehjänä TTY'lle.
Roippeet narikkaan ja loput cossista päälle. Niin siis olin se mustas haalaris hilluva susiotus, jota semmonen vihriähiuksinen pygmi talutti. :D Suunnattiin ensin myyntipöydille, ekana jotenki mystisesti Genrewearin pöytään. XD OSTIN VIHDOIN SENSEIPAITANI. Hahaa. Taas sai pinssin kaupan päälle. Otin semmosen mis lukee "Kakka tapahtuu". XD Sopi liian hyvin sen conin alkuun...
Ei liene ylläri et eniten rahaa katos Fantasiapelien pöytään. Ostin siitä Lovelessin vol 8'n (10€) ja yaoin Wild Rock (10€ HALPA!). Jotain random kiertelyä myyntipöydillä ja sit mentiin sinne alas pöytään syömään jotain. ...Se oliki aika outo hetki. Nimittäin, ENSIN meidän pöytään lens karkki. Ihmeteltiin sitä. Mutta sit. SIT SINNE LENS PALA PURJOA. Oikeesti, wtf. XD
Möh, huomattiin että kello lähenteli yhtä joten möyrimme Tietotalon kakkoskerrokseen miittiä varten. Vähä aika vaikutti siltä et kukaan ei löydä/muista sitä mut sitte sinne paukahti väkeä enemmän ku kuvittelin. 8D Ja pyöri siin semmosiaki, jotka ei ees ilmottanu tulevansa. Total success. \o/ Meillä oli vähä aikaa naamalla varustettu kortsu maskottina mut se puhkes tupakilla. Lopuks se tais repeillä pitkin TTY'tä... XD Joku tuli öriseenki meille jotain mut yritäpä kääntää paatunut yaoisti. u_u Mission impossible. Lopulta miitti hajoili omille teilleen mut kyl sen väkeä sit bongas viel myöhemmin. :D
Päädyttiin jotenki uudestaan Fantasiapelin pöytään ja minä ettin tuskissani Claymorea. HAH. Löysinki ne. Mukaan tarttu kolme. Syy? Ne oli vaan 8€/kpl. Etittiin me Hidoin pöytääki ties kui kauan. Oli aika piilos.
Loppuaikana enimmäkseen sit istuskeltiin jossain nurkas Pöpen kans ja mä onnistuin sotkeen sen naaman. XD Hups~
Tähän väliin vois todeta et meille tultiin valittaan aika monta kertaa conin aikana. :'D Tupakilla liian lähellä ovea, miitti keskellä kulkuväylää, pysähdys PUTKESSA (ja ei ees oltu keskellä putkea, vitun molopääjärkkäri).
Bussimatka takasi oliki sit asia eri... Ei mahuttu ekaan bussiin ja jotku kilahteli sit sille kuskille ja risti sen kyrpäottaks. Toiseen sit mahuttiin. Tosin se oli HIEMAN täynnä. Tiivis tunnelma. Pöppe piereskeli siellä. XD Noh, ainaki pääs takas asemalle. Kävin ostaas junalipun ja sitten minä halusin SYYYYYÖDÄ. Eli pitsalle asematunneliin~ Imuroittin semmosen peruspitsan aika vauhdilla alas. :'D Täyty käydä ostaas sen jälkeen tupakkia ku olivat mokomat päässeet loppumaan.
Ihmeteltiin vähä aikaa siin assan pihalle et mitä tehään ja lähettiin lopulta vaan käveleen. Pysähdyttiin sitte johonki risteykseen ihmetteleen vähä lisää. Lopputulos? Käveltiin takas ja mentiin johonki halpisbaariin. Oli muute hyvä paikka. Oikeesti halpa. Juotiin siellä sitte parit (Pöppe joi ölyttä ja lonkeroa, minä siideriä [ihme ku ei ollu laittia]). Sit meiän pöytään tuli kaks jotain känniläistä selittään ja mua alko ahistaa. >__> No siin pitiki jo vähitellen lähtee.
Käytiin sit asemalla ERITTÄIN TUTUKSI käyneessä vessassa. XD Mut siellä ei ollu niitä sinisiä valoja enää. 8o Outoo.
No joo, ei siin sit enää oikeen mitään keriinny ku juna tuli. Koskaan ollukaan Tampereelta poislähtö niin vaikiaa, sattuneesta syystä.
Junas joku pappa tuijotti mua ties kui pitkään. o_O Ärsyttävää. Noh, ehin lukee siin matkan aikana Claymoret ja aikaaki viel jäi. Juna oliki sit etuajas perillä. Sen olis pitäny olla vasta kahen jälkeen yöllä perillä mut se oliki jo kahtakytä vaille Seinäjoella. Joo, tulin siis yöjunalla kotiin. XD Saavutus seki.

Siinäpä se oli, ens vuonna uusista. :D

Kiitos vaan kaikille keihin siellä törmäs ja erityinen kiitos heille, jotka tulivat YAOISMI-miittiin. \o/ ONE DAY, YAOI SHALL TRULY PREVAIL.

Ja tietty kiitos äiteelle, joka jakso taas väkertää mulle puvun. Oot paras.

LordLauriYaoismi-miitistäLuonut: LordLauriTorstai 29.01.2009 14:21

* UPDATE 3.2.09 - Miittikyltin kuva

Eli tähän tulee tieto päivitettynä ja merkintä pysyy jatkuvasti luokiteltuna YAOISMI-yhteisöön.

*krhm*

Kyseessä siis Yaoin ja hänen lovechildinsä Shonen ain seuraajien pienimuotoinen kokoonkerääntymä mikä myös miittinä tunnetaan, Tracon IV'ssä 7. helmikuuta.

PAIKKA?
Tietotalon 2. kerros
(ensisijainen paikka)

AIKA?
Kello 13:00
(Muutokset mahdollisia!)


Kommenttia voi laittaa joko yhteisöön tai sitten Tossu-samalle jos tuo aika ei jostain syystä käy.
Emme tokikaan mulkoile murhaavasti jos joku myöhässä tai kesken kaiken paikalle pämähtää.
His to take. His to hurt. His to break.

Hitto, pitikin olla viiminen luku ! ;___; Tota fikkiä oon lukeny viimiset kaks viikkoo aina kun oon ehtiny. Gaah, jatkoa !

LordLauriYllätys?Luonut: LordLauriTiistai 15.07.2008 16:43

YAOISMI =

We believe because they rape
« Uudemmat - Vanhemmat »