IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Terveys ja elämäntavat
Perustettu
19.5.2008
Tilastot
Käyntejä: 76 (1.7.2008 alkaen)
Koko
1 jäsen
Tyttöjä: 1
Ylläpitäjä
lapingangsta69

Jäsenet (1)

lapingangsta69
« Uudemmat - Vanhemmat »
Mä näin ihan ihmeellistä unta, olin joku seksuaalirikoksiin taipuva mies, mulla oli täällä kotona joku... No ei siis kammio, mutta kuitenkin että otin nuoria tyttöjä ja poikia tänne, ja tein niille kaikkia sairasta 'D Ironisinta oli, että ne oli trulleja kaikki, jotka 'kidnappasin', tai no sanoin vaan, että "Mulla olis namua tuolla vähän peremmällä....."
No ne trullit oli kuitenkin jotain 15-18 vuotiaita kuitenkin, ite epäilin olevani joku 25-30 tienoilla oleva mies...? (Tärkeä huomio; MULLA OLI PORNOP**LU PARTA 8D<3)

*KÖH* Siis joo. No siis mä tein kaiken näköstä niille, ja en tiedä, mihin ne aina katosi, mutta yhtäkkiä mulla oli taas uus uhri, jolle tein tosi häröjä asioita. Ja HIENOINTA koko unessa oli, että se vaihtui loppujen lopuksi johonkin nostalgiseen Basil Hiiri - mestari etsivä- uneen, joten mietimpähän vain, mitä hittoa mun alitajunnassa liikkuu 8'''DD

Joo. Mutta älkää pelätkö lapset. Tulkaa meille trullaamaan, mä otan mielelläni vastaan kaikki trullit~~ *Evil smirk*

Ja ai niin joo! Siihen mun aikasempaan trullivalitteluun..!!

Trullit tulee täälläpäin ilmeisesti vasta huomenna, etelässä ne tulee viikkoa aikasemmin. Mutta hämäävää, kun tässä ihan lähialueilla joillain kävi trullit jo aikaisemmin. Mutta pitää varata namua, jos ne huomenna tulee (siis ihan OIKEAA NAMUA, Suklaata vaikkapa. ja jossei tule niin sitten syön itse..!)

Ja siirikin tulee huomenna, katotaan Queer as Folkkia<33 Että rällasta tälläkertaa 'D
« Uudemmat - Vanhemmat »