IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Elämänkatsomus ja filosofia
Perustettu
2.6.2008
Tilastot
Käyntejä: 159 (1.7.2008 alkaen)
« Uudemmat - Vanhemmat »

_piikkitiis-tai.Luonut: _piikkiTiistai 22.07.2008 15:29

selviydyin eilisestä päivästä edelleen hengittävänä olentona. tänään olemassaoloni oli hetkellisesti vaakalaudalla, kun kävin viemässä auton topille ja kaaduin portaissa. onneksi tajusin pitää päätä pystyssä ja nyt on ainoastaan käsi vaurioituneena. ei se varmaan kun revähti. vähemmästäkin, kun kunnon kasa lihaa kaatuu päälle... ;)
vituttaa ihan hirveästi tuo ulkona vallitseva sää. aina vain sataa ja tuulee ja on kylmä. heinäkuu ja minulla on työvaatteena farkut, huppari ja fleece-takki.eihän tämän nyt näin pitänyt olla. ääk. aamulla palelsi niin mukavasti, että olen luultavasti saanut kesäisen flunssan. tosin tällä flunssalla ei ole ehkä mitään tekemistä kesän kanssa, koska ei vaan ole kesä. ei lainkaan. huonommaksi tämän asian tekisi enää kunnon lumimyrsky. pyyh.
huomenna on vapaushetki ja ajattelin käyttää sen luovaan toimintaan: lukemiseen ja syömiseen. aion käydä kyllä uimahallissa, mutta siellä en syö enkä lue. :) pitäisi mennä myös siivoamaan mökkiä, mutta sen toimen taidan jättää suosiolla sunnuntaihin, niin voi samalla saunoa. ja jos on aurinko, niin silloin on paljon kivempaa siivota ja olla mökillä. koska voisi vaikka ruskettua. tai sitten ei. luultavammin voisi kastua.
öh.
« Uudemmat - Vanhemmat »