IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Koulu ja opiskelu
Perustettu
17.6.2008
Tilastot
Käyntejä: 774 (1.7.2008 alkaen)
Koko
7 jäsentä
Tyttöjä: 7
Keski-ikä
19,1 vuotta
Otos: 4 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 19,1 vuotta
Valvojat
JOKUnoora, SNNAA, Johm|, MeRinski, [noor-a], [FiiiU], TQ-

Jäsenet (7)

[noor-a]TQ-MeRinskiJOKUnooraSNNAAJohm|[FiiiU]
« Uudemmat - Vanhemmat »
Eilen oli hauskaa Opiston itsenäisyyspäivätanssiaisissa. :) Tanssin niin että jalat on vieläki ihan heikkona ja hieman on väsy ku meni sen verran myöhään. ;D Kaikki järkkääjät oli hyvii, jälleen kerran. :P
Ja tänään ku olin tulossa steissiltä himaan niin just kaks pysäkkii ennen ku oon jäämäs dösästä pois joku älyvapaa muija suihkuttaa jtn stnan pippurisuihketta joittenki poikien naamalle ja sit sitä oli koko dösässä niin et silmissä sumeni ja nenää ja suuta poltti ja meinasin tukehtuu tai jtn. Ei ollu kivaa ei.
Jee, 4 viikon mittanen tallin vuosisiivous on ohi. :D Oli kyllä hauskaa II-tallissa, tuli tehtyy paljon muutaki ku perus lappaamista. Et oltiin me jälleen tosi hyvii, hyvä meidän luokka! :))
Ja nyt mulla alko kahen viikon loma josta olen ekan viikon Ypäjällä, koska mä meenki kisaviikolle kisailee. :> Lenni suokilla vähän koulua ratsastellaan.
p.s. Roki oli supär tänää. :)
Meijän luokka on ihan proo. Saatiin ihan sika hieno laitumellelaskujuhla aikaseks! Porukkaa oli tosipaljon ja kaikil tuntu olevan hauskaa :D. Kisaa suunnitellessa kyllä oli paljon keskustelemista ja sopimista, mutta saatiin onneksi hyvin sovittua ja tuli oikein onnistunut ohjelma. Ei kyllä onnistunut nyt oppilaiden revanssi et opettajat vei taas voiton. Mut ens vuonna meijän on pakko pärjätä opettajille! :DD
http://www.hevosopisto.fi/index.phtml?page_id=124014&...;
« Uudemmat - Vanhemmat »