IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Harrastukset
Perustettu
21.6.2008
Tilastot
Käyntejä: 474 (1.7.2008 alkaen)
Koko
43 jäsentä
Tyttöjä: 43
Keski-ikä
27,0 vuotta
Otos: 23 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 27,0 vuotta
Ylläpitäjä
silverfix

Jäsenet (43)

mimilllalavaccah--aannaNormaalilapsiemmmaoDemmiiSorayaekstvvsimmiljjaain^^silverfixmarriabhhabaPaperiperhonen[kata]-anni--
« Uudemmat - Vanhemmat »

mimilllala45.Luonut: mimilllalaLauantai 10.10.2009 21:12

KOULUKISAT MÄNTSÄLÄSSÄ

Poni_on_paras.

:'DD Vooe, meistä tuli ihan julkkiksia.

Muuten rata meni loistavasti, kunnes Kalle sai eräästä syystä johtuen hepulit ja juoksi tuomarinpöytää päin. Noh, tästä saimme jatkaa rataa. Kallen mielestä oli edelleen epämiellyttävää joten menemme uudestaan morjenstamaan tuomaria! Tällä kertaa tönästiin oikeesti sitä pöytää :'DDDDD Päästiin kumminkin rata kunnialla (?) läpi loppuun.
= 36.5 %
kommentit: No pääsitte maaliin kuitenkin =) Lisää vaan treeniä!
Av, ihanin tuomari! Nauro vaan meille :D

Eipäs tämä tähän loppunutkaan. Onnellisena siinä sitten menin verkkaamaan kunnes Kalle keksii että Alli lähti portista autolle. Tsiuh portista ulos ja kymmenisen metriä Alli kiinni. Ei siinä mitään, lähdetän uudestaan kentälle. Herra päättääkin vetää hervottoman pukin -> Millan tasapaino poies ja ohjat löysänä -> poni kiihtyy nollasta sataan noin puolessa sekunnissa ja sinkasee kilpailualueen läpi reipasta kenttähölkkää ( = lujaa meni ). Jee. Sitten vaan rauhoteltiin vähän aikaa ratsastaja että säästyttäisiin ruumiilta ja uudestaan kentälle, portti oli kiinni :'DD Nyt selvittiin kyllä ilman väliaikashowjuttuja.

On se niin mamman poni että 8'D <333

laud"voap korjas"Luonut: laudTiistai 15.07.2008 11:44

voap osaa
« Uudemmat - Vanhemmat »