IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Tapahtumat
Perustettu
25.6.2008
Tilastot
Käyntejä: 1 871 (1.7.2008 alkaen)
Koko
40 jäsentä
Tyttöjä: 38 (95 %)
Poikia: 2 (5 %)
Keski-ikä
24,1 vuotta
Otos: 26 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 24,1 vuotta
Poikien keski-ikä: 23,8 vuotta
Valvojat
ABZINTHIUM, ellifelin, Pullakusi

Jäsenet (40)

KurjakekätjMyImmortalFORETHOUGHTellifelinTargaryeneAL|aRFASHIONSUICIDEChathal^^starbreezeMokusoneon_flower`KOKOROunrated-TuhafNevada
« Uudemmat -

LintunenEmilie Autumn 21.10.2008Luonut: LintunenKeskiviikko 22.10.2008 23:31

Höpötän nyt ensiksi tässä tästä matkasta.

Lähin siis junalla Kokkolasta klo 9.03. (oli kylmä ja tuuli, vaikka oliki +11)
Siinä sitten yritin nukkua (kun yöllä tuon iPodin & oman typeryyteni takia tuli nukuttua se joku kolme tuntia). Oli vaan junassa niin kylmä taas -_-
Minkä ihmeen takia junassa pitää olla aina niin kylmä??!! Oon niin jäässä aina. Joka kerta vannon itelleni, että ens kerralla otan viltin mukaan, mutta en oo vielä kertaakaan muistanu.

Junassa olin stalkkeri ja kuuntelin ku kaks japanilaista miestä puhu x))) Muttako se kuulosti niin kivalta :D

Eriika odottelikin mua jo siellä juna-asemalla ja siitä suunnattiin Kamppiin. Tehtävänä oli löytää Lippupalvelu.. Siinä hieman kesti, koska mentiin tuhat kertaa väärään suuntaan xDD Vaikka katottiin ohjeista ja kaikkea, ni silti se ei meinannu onnistua. No, löydettiin me sinne lopulta ja sain palautettua sen Cyndin keikkalipun ja sain 33 € käteen.

Siitä Cyber Shoppiin ja ostin hiusvärin. Voisin tuossa Salkkareiden jälkeen värjäillä. Tarvitsen kyllä jonkun laadunvalvojan siihen viereen, kun en ihan vielä luota omiin taitoihini x)
Siitä taidettiin mennä Blippoon. Siellä tuoksuu aina niin kivalle ja jos oisin miljonääri, ostaisin sieltä vaikka mitä söpöjä juttuja. Yhessä vaiheessa satuin vilkaisemaan sitä televisiota siellä, mikäs muukaan siellä pyöri ku DBSK :DDD Mun piti vähän jäädä sitä töllöttään ja sitten vilkaisin siihen missä myydään levyjä, niin eiköhän niiden Five in the Black-levy siinä kököttäny! Mun oli vaan pakko ostaa se, en mä ois sitä voinu siihen jättää xDD n. 23 € se tais maksaa. (juu, tässä tuli ensimmäinen sellainen mikä kusi mun budjettia)

Mihinköhän siitä suunnattiin. No pyörittiin siellä kaupungissa kuitenki vaan, kun en ostanukkaa sitte enää mitään muuta ku hampurilaisia Mäkkäristä. Rupesin suostutteleen Eriikaa mukaan Emilien keikalle, ku lippu makso vaan 17 €. Lupasin vielä maksaa sille sen 7 €. Niin se lupas tulla kans! Eli käytiin Tiketissä ostaan lippunen.

Sitten mentiin taas kierteleen vähän ja ehkä jotain puoltatuntia ennen ovien avaamista mentiin jonottaan. Siellä ei ollu kauheesti porukkaa, mutta ei siellä niin vähääkää ollu. Ja ihmisiä tuli meidän taakse koko aika. Ihan oikeeseen aikaan päästiin sisälle ja siitä kävin ostamassa paidan (25 €.. oli pakko ostaa M ku S oli loppu.. pikkasen iso) ja sitten vessaan. Mentiin sitten salin puolelle istumaan sinne penkeille ja päätettiin olla siinä sitten koko keikka. Niillä kun oli niin hyvä seistä, että siitä näki täydellisesti. Mitä nyt vähän ärsytti se, että joku ukko tuli seisoon siihen mun eteen, mutta onneks se ei kovin pahasti häirinny mun näköalaa.

Niillä oli joku sekalevy taas Tavastialla ja ne soitti mm. AFI:a, A7X:ää ja tollasta..

Sitte ku valot himmeni, ni näki oikeesti kuinka siisti se lava oli! Niillä oli jopa sellanen hieno kello siellä katossa. (en tosiaan oo koskaan nähny mitään Emilien ja Bloody Crumpets:ien livejuttuja, vaikka tiesinki että ne on mahtavia, mutten koskaan ois uskonu että noin mahtavia)

Se koko keikka oli niin NIIN paljon muutako sitä musiikkia. Se oli oikeesti niinku teatteria ja ihan sairaan hyvää sellasta. Vaikka ei siitä musasta niin tykkäis, ni jopa sen koko Shown näkemine ois varmasti tehny vaikutuksen kehen tahansa. Uskon että Jessica ja Jenny ois tykänny tosi paljon!

Lavalla juotiin teetä ja syötiin keksejä ja yleisökin sai niitä :) Harmi vaan että oltiin niin kaukana, ettei sinne tullu mitään, mutta ei se niin haittaa. Ens kerralla sitte vois yrittää mennä vähän edemmäs.

Pöllin biisilistan nyt foorumilta että anteeksi Kiga jos haittaa.

best safety lies in fear
4o'clock
opheliac
liar
art of suicide
unlaced
shalott
mad girl
asleep
bohemian rhapsody (niin uskomaton versio tuosta biisistä että huh huh!)
girls just wanna have fun
always look on the bright side of life
dead is the new alive
misery loves company
god help me
i know where you sleep
dominant
thank god i'm pretty
face the wall

Crumpetsit oli vaan niin ihania lavalla, niinku Emiliekin <3
Ei sitä oikeen osaa edes selittää. Siellä pitää ite olla :)

Niin ja sori oikeesti näistä jos sekotan nimet! En tosiaan tienny Crumpetsejen nimiä ennen keikkaa, että opettelin ne oikeestaan kunnolla vasta nyt ku tulin kotia että jotku on saattanu mennä sekaisin.

Keikan jälkeen oli sitten nimmareittenjakotilaisuushomma. Sain kaikilta nimmarit!
Ekaks sain Maggotilta joka oli niin ihana <3 (sen koko nimi taitaa olla The Pirate Captain, Miss Maggots) Sain sen nimmarin ja sit pyysin halia ja sit sain pusun! Se oli ainoo jolta sain vaan yhen pusun, mutta se oli suulle, että ehkä se korvas sen kaiken :D Se sano että oon "cute" :)
http://www.myspace.com/omgzzzzzzzz <- sen myspace

Seuraava tais olla Aprella. Sekin oli niin ihana ja kaunis <3 Se katto mua vähä aikaa ja kysy "what are you wearing?" ja en oikeen tienny mitä vastata, ni sanoin vaan "this" ja näytin sitä mun paitaa. Sitten se sano muistaakseni "so cute". Ja se kehu mun hammasrautoja! :D Ja se halas niin ihanasti ja tiukasti... sellanen kunnon halaus. Ja sain pusut molemmille poskille.
http://www.myspace.com/aprella <- sen myspace

Sitte oli Contessa! Se oli vaan niin ihana kans <3 Sekin sano että oon "cute" ja sit ku kysyin halausta, ni se sano jotenki "yes of course, but it has to be a proper hug" (jotenkin noin). Sit sain pusuja poskille enkä ees muista enää montako sain :D Ja se halas niin tiukasti ja kauan aikaa.
http://www.myspace.com/hinderlite <- myspace

Voi olla että sekotan nyt että kuka mulle sano noi jutut mitä väitän Aprellan ja Contessan sanoneen. En oo oikeesti varma kuka niistä sen sano.. Olin niin sekasin ku ne oli niin ihania <33 Jommankumman kanssa tehtiin "pinky swear", että nähdään sitten kun ne tulee uudestaan tänne! Aww <3 Sorry ku en muista kumpi se oli..

Seuraavana oli Little Miss Sugarless!! Vitsi se oli niin ihana <33 Ku se on niinku "vauva" ja sitte se puhu sellasella vauva-äänellä ja awww. Ku se näki mut, se vaan hymyili ja sitte sain pusuja poskelle monta... en muista montako koska sain niitä aika monta xD Ja se kirjotti nimmariinsa "Follow your dreams". Se kyllä kirjotti sen aika monellekki, mut ihana silti. Sit meillä oli hyvä keskustelu ku se sano "You're so cute" sit sanoin "You're so cute" ja sit toisteltiin sitä pari kertaa :))) Sitte ku olin jonottamassa Veronicalle ja en vielä ollu siinä, ni ku katoin Sugarlessia ja sit se katto muhun, ni sitte se vaan tööttäs silleen mun nenää <33 Söpöintä ikinä :D
http://www.myspace.com/musicjesselynn <- myspace

Seuraavana oli Veronica. Vitsi se on kyllä niin kaunis <3 Ja niin ihana kun se aina heitteli kaikkia "tuhmia" kommentteja ja sit pussaili vaan kaikkia :D Se esitti myös ihanan laulun muistaakseni Lucinan kanssa. Harmi vaan että se oli niin kiireinen ku se jutteli jonku muun kanssa, ni sain vaan nimmarin ja hymyn.
http://www.myspace.com/veronicavarlow <- myspace. jessica ainaki tykkää varmasti ton tyylistä! ;)

Sitte viimesenä Emilie Autumn. Aww se oli niin ihana kans. Ja vitsi se oikeesti laulo siellä keikalla niin hyvin. Ja oli tosi hauska x) Ja sen viulu-soolo oli jotain mahtavinta. Koko yleisö oli vaan ihan hiljaa ja mä ainakin katoin suunnilleen suu auki kun se soitti siinä. Ku tulin Emilien kohdalle ni se sano heti et "cute" ja sit sain halauksen ja pusun poskelle. Sitte vielä ennenku lähin ni se pörrötti mun tukkaa ja sano taas "cute". <33
http://www.myspace.com/emilieautumn <- myspace

En vieläkään tajua että oon nähny Emilien ja Crumpetsit livenä!!
En oikeen osaa edes kertoa mitään mutta kysymyksiä saa esittää!
Olin ihan <3_<3 sen nimmaritilaisuuden jälkeen ja oon vielki.
Ja kun oikeesti ne välittää faneistaan ja ne on niin ystävällisiä ja näkee vaivaa siihen että varmasti ne tapaa kaikki faninsa. Ja ihan sama vaikka ois kuinka vähän aikaa jäljellä, ne silti halaa kaikkia ja ottaa yhteiskuvia. Harmi että mulla ei ollu kameraa, mutta halaukset ja pusut kyllä riittää ihan hyvin.

Tavastialta sitten menin Kamppiin hengaileen ku bussi lähti 01:30. Eli odotin siinä joku 2½ h.
Bussissa oli kerranki lämmin! Olin ihan sydäminä sielläki ku aattelin tota keikkaa ja sitte oli lämmin xD Harmi vaan että Jyväskylässä piti vaihtaa bussia ja siellä Kokkola-bussissa oli kylmä -_-
Saavuin kotiin 10.20 ja menin heti nukkumaan.

Kotona minua odotti myös Tri-angle levy joka on kuin uusi!! <33

Ah, mikä matka <3
Ens viikolla Simple Plan.

Aie*leijuu*Luonut: AieKeskiviikko 22.10.2008 13:26

♥__♥

_ r a k a s t i n_ sitä keikkaa~

OBSCURE^[Ei aihetta]Luonut: OBSCURE^Tiistai 21.10.2008 17:16

Satu soitti mulle äsken ku se on siäl Tavastial menos EAn keikalle ni eikös se ämmä jo kävele siit niiden ohi ja nyt Satu vaa melkee poras puhelimee et ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ SE OONNNNN TOOOOOOOOOSSSSSAAAAAAAAAAA!!! XDDDDD

Ihan normaalii fanityttöilyy XD

Dr_Horrible[Ei aihetta]Luonut: Dr_HorriblePerjantai 17.10.2008 16:35

Okei, mahaa alkaa hieman kipristelemään tuo keikan ajatteleminen...
Ihan vain pikkuisen x__x

Dr_Horrible*Lietsoo paniikkia*Luonut: Dr_HorribleTiistai 07.10.2008 20:21

TASAN KAKSI VIIKKOAAAAAAAAA

"How to break a heart
It is not difficult
Anyone can do it
So could you, if you tried
Just find a light
And switch it off
As easy as blinking
That's what I was taught
When I was too young to ask
By ladies in white nightgowns
In dripping weeds and black ribbons
A girl's best friend is a small handgun
The question was useless
For I could say yes
But you've got to ask my army
And they are not inclined to grant favours just now"

Dr_HorribleGOD HELP ME!Luonut: Dr_HorribleSunnuntai 28.09.2008 14:42

23 päivää x____x´

Dr_HorribleAHEHEE, Lippu tuliLuonut: Dr_HorribleKeskiviikko 10.09.2008 00:57

Tervetuloa kotiin hani <33

Dr_Horrible...JA MUUTEN!Luonut: Dr_HorribleLauantai 06.09.2008 08:40

Satuinpas eilen silleen ohimennen tilaamaan lipun jumalaisen Emilien keikalle... <33
« Uudemmat -